Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Преди да си навлязалъ за преподписване?[/Quote]
От 2016 г. съм на безсрочен план.
От 2016 г. съм на безсрочен план.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
То от тогава толкова промени има...
Ванка слагай банана, че тука са само идиоти.
Ванка слагай банана, че тука са само идиоти.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За момента се оказва, че не само скритите планове не са спрени, даже са по-добри. 10 гиги за 21-22 лв. до преди месец два си бяха химера. И целия този вой, който се надигна тук - "олеле, спряха скритите планове, какво ще правим сега" се оказа напразен. И не само това, но сега всички очакват коледни оферти, които ако не са по-добри от настоящите, ще се надигне отново вой до небесата. Както вече се наблюдава мрънкане, защо не може условията сега, да се запазят за след две години, когато изтече договора. А след две години, ако тайните планове са на 10 лв. дали ще преподпишете на сегашните условия :)
Познавам хора, които са на стандартните планове. Отиват в офиса, отварят каталога, показват на консултантите кой план са си избрали и подписват нов договор. Когато ги питам, защо не си искат по-добри оферти, отговорът е: Не ми се занимава, не искам да ходя да прося, под достойнството ми е да се излагам. Като им казвам, че отстъпките са над 25, даже над 30 %, отговорът: Според мен, цената за това, което ползвам и получавам, е справедлива и аз съм доволен.
Интересни са хората и начинът им на мислене. За една и съща услуга, едни плащат 31,32 - 37-38 лв. и са доволни, други за същото плащат 17-18 - 22-24 лв. и са вечно недоволни.
Познавам хора, които са на стандартните планове. Отиват в офиса, отварят каталога, показват на консултантите кой план са си избрали и подписват нов договор. Когато ги питам, защо не си искат по-добри оферти, отговорът е: Не ми се занимава, не искам да ходя да прося, под достойнството ми е да се излагам. Като им казвам, че отстъпките са над 25, даже над 30 %, отговорът: Според мен, цената за това, което ползвам и получавам, е справедлива и аз съм доволен.
Интересни са хората и начинът им на мислене. За една и съща услуга, едни плащат 31,32 - 37-38 лв. и са доволни, други за същото плащат 17-18 - 22-24 лв. и са вечно недоволни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Тъй като съм почти 6 месеца на Виваком, ако искам да мина на малко по-висок план (скрита оферта, тъй като 6 GB не ми стигат), дали е възможно да стане? Някой с такъв опит да сподели.[/Quote]
Да, възможно е в офис! За тея дето дрънкат, че не може да се разтършуват в по-старите коментари в тая тема (от миналия месец) и да ми видят снимката от новия договор!!!
Накратко от L подписан август минах на L+ октомври! За "Smart 2018 Промо", L+ 26 лв. Неограничени с 200 към ЕС и 22ГБ, и 4350МБ при роуминг в ЕС.
Да, възможно е в офис! За тея дето дрънкат, че не може да се разтършуват в по-старите коментари в тая тема (от миналия месец) и да ми видят снимката от новия договор!!!
Накратко от L подписан август минах на L+ октомври! За "Smart 2018 Промо", L+ 26 лв. Неограничени с 200 към ЕС и 22ГБ, и 4350МБ при роуминг в ЕС.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]То от тогава толкова промени има...[/Quote]
Е, като има промени? Всеки месец, като си плашащ сметките, винаги си в час, стига да попиташ, а понякога и сами ти предлагат на момента какво ли не. Аман от буквалисти и еднопистово мислене!
Е, като има промени? Всеки месец, като си плашащ сметките, винаги си в час, стига да попиташ, а понякога и сами ти предлагат на момента какво ли не. Аман от буквалисти и еднопистово мислене!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Със стартирането на онлайн магазина на Теленор се появиха и персонални оферти в акаунта ми :)
"Тотал 30,99 За теб" включва:
Неограничени минути
16000 МВ интернет
4650 МВ роуминг
200 мин. Зона 1,2 и Балкани
Play DiemaXtra
HBO Go
Capture
"Тотал 30,99 За теб" включва:
Неограничени минути
16000 МВ интернет
4650 МВ роуминг
200 мин. Зона 1,2 и Балкани
Play DiemaXtra
HBO Go
Capture
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Много странно, при мен приложението уж е ъпдейтнато до последната версия (23/10/2018) и е със старата визия. Можеш ли да ми кажеш каква версия е приложението на твоя Самсунг?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Не е от приложението, в сайта на Теленор го показва като влезеш с акаунта си.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Колко време ти остава до изтичане на договора ? При мен остават около 4 месеца ,но нямам персонална оферта от Теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Странното е, че ми остава още цяла година, като преди година даже взех и телефон заедно с договора, но го платих в брой.