Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
То за две години какво ли не поскъпна, та 3 лв. на месец повече за телефон ли ще ни бутнат?! Ако очаквате същите или даже по-добри условия от преди две години, лъжете се. Тогава беше абсолютния минимум на съотношение цени-услуги, вече няма да ги има тези оферти.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Мен ме интересува, ако преподпиша на плана от 31 лв , след изтичане на първата година дали ще ме принудят да плащам допълнително за Diema Xtra или мога да се откажа от услугата , защото аз така или иначе нямам нужда от нея и не бих я използвал ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Това пише в усливията:
[Quote]Достъп до Play Diema Xtra е включен в плана за период от 12 месеца, след което и при наличие на активна регистрация се начислява месечна такса за услугата съгласно Ценова листа. В случай че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не се е регистрирал или се е отказал от своята регистрация, месечна такса за ползване на услугата не се дължи.[/Quote]
Тоест аз го разбирам, че след тази безплатна година трябва да си деактивираш акаунта в Play Diema Xtra, за да не продължават да те таксуват.
[Quote]Достъп до Play Diema Xtra е включен в плана за период от 12 месеца, след което и при наличие на активна регистрация се начислява месечна такса за услугата съгласно Ценова листа. В случай че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не се е регистрирал или се е отказал от своята регистрация, месечна такса за ползване на услугата не се дължи.[/Quote]
Тоест аз го разбирам, че след тази безплатна година трябва да си деактивираш акаунта в Play Diema Xtra, за да не продължават да те таксуват.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 15 дек 2018, 18:56
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте, моят план към виваком изтича на 07.12 и по телефона ми предложиха неограничени минути към всички и 15 гига за 21 лева. Аз съм на 16 лева-неограничени към всички и 5 гига. Този план си ми харесва, но не ми дават да го запазя. Питах ги за нещо по-евтино и ми казаха, че няма възможност по телефона. Да ида до някой офис и да питам там на място, ако не дадат да почакам до декември за коледни оферти. Тогава можело да има нещо по-добро, думи на жената по телефона. Ходих до офис днес и питах, отначало и там нищо друго не дадоха. Но като казах, че мога да мина към друг оператор и тогава предложиха неограничени минути и 6 гига за 18 лева. Още не съм решил дали ме устройва, но най-вероятно ще подпиша при тези условия.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Провери в сайта при подновяване на договор и се активират скритите програми които са най - долу в менюто.. вече Теленор отключвали преподписването 4 месеца преди изтичане на срока на договора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
В Теленор можеш да си преподписваш договора по всяко време след първия месец.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Но ми предлагат само стандартни преди 4-те месеца.
-
- Регистриран: 20 окт 2013, 19:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз съм с двугодишен договор, сключен през март 2018 г. и ми предлага абонаментни планове "за теб", които са описани по-напред в темата. Системата предлага само тези планове, които са със същата или по висока такса от тази на която съм в момента, но ми дава възможност да сключа нов 2годишен договор на скритите планове. Така че провеи пак внимателно.