Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
Вивакома няма ли да пускат S9+ промоция, че и аз съм за преподписване. Сега съм 18лв, неограничени с 12GB нет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
Като за начало предпочитам да взема телефона от сигурен търговец. Като цяло колкото и места да гледах (трите оператора, веригите за техника, smartphone.bg, emag и т.н.) цената е доста висока. Определено в момента офертите от A1 са доста изгодни, а тъй като на жена ми и изтича договора след 1 месец защо да не се възползваме...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
да, да разбрах те, принципно само питах
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
:| "Определено в момента офертите от A1 са доста изгодни..."
Абе, човек, на теб в главата ти е телефон, та телефон. Ванката добре ти го е казал, вземи предплатена карта на А1, тествай (за да се убедиш от "чудесната" мрежа на А1) и тогава решавай. За всеки трезвомислещ, важното не е отстъпката за телефона, а качеството на мрежата (покритие, сила на сигнала, скорост на интернета). Само заради "спорта" не прави грешка. Пък ти си решавай както си искаш. (yes)
Абе, човек, на теб в главата ти е телефон, та телефон. Ванката добре ти го е казал, вземи предплатена карта на А1, тествай (за да се убедиш от "чудесната" мрежа на А1) и тогава решавай. За всеки трезвомислещ, важното не е отстъпката за телефона, а качеството на мрежата (покритие, сила на сигнала, скорост на интернета). Само заради "спорта" не прави грешка. Пък ти си решавай както си искаш. (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
Би ли ми обяснил как точно пък се тества мобилната им мрежа с предплатена карта?! Освен да си взема отпуска и да започна да обикалям цялата страна да проверявам какво е състоянието на мрежата ли? За тази работа се питат колеги, познати и т.н. А и обхвата не е константа - на едно място един оператор няма да има добър обхват, на друго място друг оператор...
[Quote]за да се убедиш от "чудесната" мрежа на А1[/Quote]
Според теб мрежата на А1 не става, а всички колеги не сме доволен от мрежата на Теленор в офиса. Така че и аз може да квалифицирам и тяхната мрежа като "чудесна"...
[Quote]за да се убедиш от "чудесната" мрежа на А1[/Quote]
Според теб мрежата на А1 не става, а всички колеги не сме доволен от мрежата на Теленор в офиса. Така че и аз може да квалифицирам и тяхната мрежа като "чудесна"...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
Eee, много сложно го изкара. Просто тестваш вкъщи, на работа и по пътя както по принцип си го ползваш дали на теб ти върши работа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
Вкъщи и в офиса вече съм питал колеги и съседи. А и в София със сигурност всички оператори имат добър сигнал като цяло.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
Е, хубаво е и сам да тестваш. Много е различно дали зареждаш фейсбук или HD видео или игра, при която буфериране на появила се за малко висока скорост от преди секунди не помага като при видеото и връзката като дропне следващите секунди, насича...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
Немога да повярвам че операторите не пуснаха нищо за черният петък. Английски те оператори пуснаха за 5 лири 500 мин и 3 гб интернет за 20 лири всичко неограничено тези планове с договор за 12 месеца.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
Ще има ли коледни оферти?
За черния петък нямаше нищо!
За черния петък нямаше нищо!