Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

aladin
Регистриран: 09 юли 2005, 15:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online

Мнение от aladin » 23 ное 2018, 12:19

Вивакома няма ли да пускат S9+ промоция, че и аз съм за преподписване. Сега съм 18лв, неограничени с 12GB нет.

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online

Мнение от nmnikolov » 23 ное 2018, 13:22

Като за начало предпочитам да взема телефона от сигурен търговец. Като цяло колкото и места да гледах (трите оператора, веригите за техника, smartphone.bg, emag и т.н.) цената е доста висока. Определено в момента офертите от A1 са доста изгодни, а тъй като на жена ми и изтича договора след 1 месец защо да не се възползваме...

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online

Мнение от samoznai » 23 ное 2018, 14:04

да, да разбрах те, принципно само питах

Rumm
Регистриран: 15 окт 2006, 11:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online

Мнение от Rumm » 23 ное 2018, 20:24

:| "Определено в момента офертите от A1 са доста изгодни..."
Абе, човек, на теб в главата ти е телефон, та телефон. Ванката добре ти го е казал, вземи предплатена карта на А1, тествай (за да се убедиш от "чудесната" мрежа на А1) и тогава решавай. За всеки трезвомислещ, важното не е отстъпката за телефона, а качеството на мрежата (покритие, сила на сигнала, скорост на интернета). Само заради "спорта" не прави грешка. Пък ти си решавай както си искаш. (yes)

nmnikolov

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online

Мнение от nmnikolov » 24 ное 2018, 08:12

Би ли ми обяснил как точно пък се тества мобилната им мрежа с предплатена карта?! Освен да си взема отпуска и да започна да обикалям цялата страна да проверявам какво е състоянието на мрежата ли? За тази работа се питат колеги, познати и т.н. А и обхвата не е константа - на едно място един оператор няма да има добър обхват, на друго място друг оператор...

[Quote]за да се убедиш от "чудесната" мрежа на А1[/Quote]
Според теб мрежата на А1 не става, а всички колеги не сме доволен от мрежата на Теленор в офиса. Така че и аз може да квалифицирам и тяхната мрежа като "чудесна"...

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online

Мнение от tzincbg » 24 ное 2018, 08:24

Eee, много сложно го изкара. Просто тестваш вкъщи, на работа и по пътя както по принцип си го ползваш дали на теб ти върши работа.

nmnikolov

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online

Мнение от nmnikolov » 24 ное 2018, 08:43

Вкъщи и в офиса вече съм питал колеги и съседи. А и в София със сигурност всички оператори имат добър сигнал като цяло.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online

Мнение от tzincbg » 24 ное 2018, 09:04

Е, хубаво е и сам да тестваш. Много е различно дали зареждаш фейсбук или HD видео или игра, при която буфериране на появила се за малко висока скорост от преди секунди не помага като при видеото и връзката като дропне следващите секунди, насича...

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online

Мнение от STE1 » 24 ное 2018, 21:56

Немога да повярвам че операторите не пуснаха нищо за черният петък. Английски те оператори пуснаха за 5 лири 500 мин и 3 гб интернет за 20 лири всичко неограничено тези планове с договор за 12 месеца.

bachev31
Регистриран: 12 мар 2015, 12:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online

Мнение от bachev31 » 24 ное 2018, 21:59

Ще има ли коледни оферти?
За черния петък нямаше нищо!

Отговори