Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
В момента, има официални планове на стойност 32 и 39 лв, които включват съответно 5 000 и 8 000 МВ. Има скрит план на стойност 21 лв, с включени 10 000 МВ. Много ми е интересно какво повече искате, и как си представяте коледните оферти, които да са по-добри от това?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
Искаме същите или по-добри от сегашните си планове.
Не може ли?
Ти ако искаш, подписвай на тези за които ни навиваш.
Не може ли?
Ти ако искаш, подписвай на тези за които ни навиваш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
Не бих навивал никой да подписва на какъвто и да е план, най-малкото защото аз не бих подписал нито на стандартен нито на скрит план.
Просто се забавлявам с безграничната човешка алчност.
Не може ли? ;)
Просто се забавлявам с безграничната човешка алчност.
Не може ли? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor - планове „за теб“ online
От страни изглежда по-друг начин.
И не знам, къде точно пък алчност видя.
И не знам, къде точно пък алчност видя.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте,
дойде време на преподпиша с А1
Офертата която подписах преди 2 години бе 17.99 с неограничени минути и 8ГБ нет (без минути към стационарни телефони)
Сега ми предлагат A1 ONE Unlimited 26 за 27.98 с 12ГБ интернет, 50мин. межд. разговори (понякога ми се налага да говоря), 50 мин., СМС, МБ в Турция, Македония, ЕС + 60+ Канали и 100ГБ облачно пространство.
Смятате ли, че може да ми предложат по-добри условия и към какво мога да се насоча.
Ориентирал съм се към подобен план.
12 за 22-3лв. е ок. Ако е с 5лв. по-висок плана, няма да е трагедия (както е в случая), но се чудя няма ли по-изгодни оферти, тъй като тази сама идва от тях, без да съм говорил с тях.
Благодаря ви предварително
дойде време на преподпиша с А1
Офертата която подписах преди 2 години бе 17.99 с неограничени минути и 8ГБ нет (без минути към стационарни телефони)
Сега ми предлагат A1 ONE Unlimited 26 за 27.98 с 12ГБ интернет, 50мин. межд. разговори (понякога ми се налага да говоря), 50 мин., СМС, МБ в Турция, Македония, ЕС + 60+ Канали и 100ГБ облачно пространство.
Смятате ли, че може да ми предложат по-добри условия и към какво мога да се насоча.
Ориентирал съм се към подобен план.
12 за 22-3лв. е ок. Ако е с 5лв. по-висок плана, няма да е трагедия (както е в случая), но се чудя няма ли по-изгодни оферти, тъй като тази сама идва от тях, без да съм говорил с тях.
Благодаря ви предварително
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз в момента чакам обаждане от лоялни клиенти, ако ми предложат нещо адекватно ще пиша. В момента съм на 20,39 с 8 гб и неограничени (без фиксирани) и за 4 лв повече ми предлагат 6 гб 😃
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И двамата може да преподпишете на същите условия. Отивате в офис на А1 и казвате, че искате да направите ресет на договора си.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Да, но аз искам повече интернет.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Тези планове ги бяха постнали преди в тази тема, но не мога да намеря линка.
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Току-що мина реклама по БТВ - виваком все още предлага най-бързата мобилна мрежа в България.
Започват да се ритат по кокалчетата, а това е знак за скорошно разтуряне на картела и нови скрити оферти, най-вероятно и за пренос.
Започват да се ритат по кокалчетата, а това е знак за скорошно разтуряне на картела и нови скрити оферти, най-вероятно и за пренос.