Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Лично видях във Виваком изложен Iphone, така че воден дух не лъже. Сега кога ще го пуснат официално, на какви цени и т.н и т.н явно докато не излезе на сайта само можем да гадаем.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ами аз именно от него получавам информацията за очакваните МНОГО ПРИЯТНИ изненади :)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Всички ти се чудиме на акъла. Нали преди месеци плюеше Виваком заради Note 9? Сега какво стана? Пак почна да ги хвалиш. Ти честно се хващаш доста лесно на такива работи. Ако цените на iPhone-ите не са кой знае какво, какво ще правиш бе, умнико? Пак ще плюеш, нали? Вземи се в ръце и не бъди заблудена оФца. Аз не очаквам нищо впечатляващо от Виваком. Всичките ще са еднакви.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ти и сега може да си купиш Айфон от Вива, просто още не е тръгнала масовата рекламна кампания, с обособени кътове в големите им магазини. Цените са малко по-евтини със Смарт Ю от тези на Теленор и А1 с най-скъпите техни планове. Нотето мога вече да го взема със Смарт Ю на цената от лятната промоция, без да връщам стар телефон, друго си е да имаш "твой" човек в офис и да ти помогне - онази промоция лятото беше на малоумниците от централата в София.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Някой, който има включен в абонаментния план A1 Xplore Tv може ли да каже в неговия профил на a1xploretv.bg какви са включените канали и къде се проверява дали се заплаща за абонамента допълнително. След регистрация за моят пакет има:
[Quote]
Моят пакет: A1 Xplore TV Standard
Брой канали: 50+
Достъп до филми и сериали: x
Време за запис: 10 часа
Брой регистрирани устройства: 5
Брой абонати, гледащи по едно и също време: 1
Безплатни месеци: x
Месечна такса след безплатния период: x
[/Quote]
Също така достъпа към абонаментния план нали може да се ползва през browser?
[Quote]
Моят пакет: A1 Xplore TV Standard
Брой канали: 50+
Достъп до филми и сериали: x
Време за запис: 10 часа
Брой регистрирани устройства: 5
Брой абонати, гледащи по едно и също време: 1
Безплатни месеци: x
Месечна такса след безплатния период: x
[/Quote]
Също така достъпа към абонаментния план нали може да се ползва през browser?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Добре. Ще чакаме в петък вечер да споделиш Коледните скрити планове, в кои от тях ще има включено HBO GO и т.н. :)
Би било добре както в Румъния да има безлимитно ползване на HBO GO относно мобилния нет, но за съжаление смятам, че това никога няма да стане тук...
Би било добре както в Румъния да има безлимитно ползване на HBO GO относно мобилния нет, но за съжаление смятам, че това никога няма да стане тук...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
И каква стана тя?
Оказа се, че консултантите дават кофти оферти и ако искаш нещо по-добро, трябва да говориш с мениджър. Жалко, че хората тук обиколиха по 20 офиса в търсене на "готина кака". Но като знаем какви боклуци са мениджърите, и те най-много да дадат още малко от горе, а не и каквото искате от тях. Вероятно трябва да се говори с някой над тях - някой регионален управител или някой зам. директор. Но всъщност, щом всеки в телекомите раздава скрито и явно оферти, може в следващия офис да питате за скрита оферта чистачката - тя може да е по-ларж.
Лично аз, ако бях на план 7.98 лв. и ми предложат някаква мижава отстъпка от 50 % за 3.99 лв., директно се свързвам с чеха или с мексиканеца, защото реално те трябва да дават най-добрите скрити планове, а разните му меринджеи и консултанти, не могат да се подиграват с такива лоялни клиенти :)
Оказа се, че консултантите дават кофти оферти и ако искаш нещо по-добро, трябва да говориш с мениджър. Жалко, че хората тук обиколиха по 20 офиса в търсене на "готина кака". Но като знаем какви боклуци са мениджърите, и те най-много да дадат още малко от горе, а не и каквото искате от тях. Вероятно трябва да се говори с някой над тях - някой регионален управител или някой зам. директор. Но всъщност, щом всеки в телекомите раздава скрито и явно оферти, може в следващия офис да питате за скрита оферта чистачката - тя може да е по-ларж.
Лично аз, ако бях на план 7.98 лв. и ми предложат някаква мижава отстъпка от 50 % за 3.99 лв., директно се свързвам с чеха или с мексиканеца, защото реално те трябва да дават най-добрите скрити планове, а разните му меринджеи и консултанти, не могат да се подиграват с такива лоялни клиенти :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Интересно, каква ти е мотивацията. Всъщност, не каква, а колко точно е силна?
Съвет - щеше да изглежда по-истинско, ако имаше малко по-разнородни постове. Разгледай темите, пиши малко тук-там, и след още девет години може и да хванат дикиш постовете които са ти важни.
Съвет - щеше да изглежда по-истинско, ако имаше малко по-разнородни постове. Разгледай темите, пиши малко тук-там, и след още девет години може и да хванат дикиш постовете които са ти важни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Само да ви кажа, че "коледните" оферти на Теленор, ще са досегашните им ритеншън планове, така че няма какво да чакате :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Това си е техен проблем.
Със сигурност и трите оператора са направили доста сериозен анализ на голямото подписване/преподписване от преди две години.
Тогава виваком имаше най-голям успех, мобилтел бяха след тях. А с теленор подписаха/преподписаха някои хора основно октомври/ноември, съответно на по-лоши условия.
Със сигурност и трите оператора са направили доста сериозен анализ на голямото подписване/преподписване от преди две години.
Тогава виваком имаше най-голям успех, мобилтел бяха след тях. А с теленор подписаха/преподписаха някои хора основно октомври/ноември, съответно на по-лоши условия.