Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Щом ти е толкова интересно, колко силна е мотивацията ми - нито искам да променям манталитета на хората, нито мога да променям фирмената политика на телекомите, така че, мотивация няма. Единственото което мога да правя е да се подигравам - на телекомите, че са се превърнали в Капалъ чарши, на потребителите - че при подписване на договор се държат, все едно купуват чували с карфиол или връзки с праз на зеленчуковата борса. От известно време следя цялото безумие в този форум, и по-специално в тази тема и е доста забавно.
В интерес на истината, преди известно време и аз се бях подвел с така наречените "скрити планове" но на време се опомних и вече и през ум не ми минава да подписвам договор, бил той таен или официален :) Дали е нормално, да се подигравам на някой, който е обиколил десет офиса, обаждал се е десет пъти на отдел обслужване на клиенти и си е изпросил 30-35 % отстъпка, да се подигравам на огромни международни корпорации, каквито са телекомите? Може би не, но щом идиотката в офиса ми предлага за 11 лв. 200 минути и безкраен интернет или някой тук напише, че клиентите на Виваком са доволни, че ползват повече, а плащат по-малко от клиентите на Теленор, подигравките са напълно заслужени.
В интерес на истината, преди известно време и аз се бях подвел с така наречените "скрити планове" но на време се опомних и вече и през ум не ми минава да подписвам договор, бил той таен или официален :) Дали е нормално, да се подигравам на някой, който е обиколил десет офиса, обаждал се е десет пъти на отдел обслужване на клиенти и си е изпросил 30-35 % отстъпка, да се подигравам на огромни международни корпорации, каквито са телекомите? Може би не, но щом идиотката в офиса ми предлага за 11 лв. 200 минути и безкраен интернет или някой тук напише, че клиентите на Виваком са доволни, че ползват повече, а плащат по-малко от клиентите на Теленор, подигравките са напълно заслужени.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Само да ви кажа, че "коледните" оферти на Теленор, ще са досегашните им ритеншън планове, така че няма какво да чакате [/Quote]Дано не сте прав , защото ще трябва да сменям оператор.:D
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Според мен ритеншън плановете на Теленор ще бъдат променени.. или поне така се надявам де. Все пак, ако някой има информация, ще бъде прекрасно ако я сподели. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А какви са им текущите предложения за retention?
20 лв за 10гб и неограничени или нещо друго?
20 лв за 10гб и неограничени или нещо друго?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Техните retention планове са от лятото .Повече се надявам Виваком да пуснат планове за пренос .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Добре де, от лятото или зимата няма значение, интересувам се какво предлагат конкретно :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Дано има добри оферти, остана само още един ден до декември, много ми е интересно какво са подготвили операторите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]интересувам се какво предлагат конкретно [/Quote]
Влез в MyTelenor (май трябва да е от компютър) и си виж персонализираните предложения.
Влез в MyTelenor (май трябва да е от компютър) и си виж персонализираните предложения.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Благодаря за съвета. Направих го аз преди дни, обаче това което не ми хареса е, че на плана 10 gb + неограничени минути искат да ми набутат и hbo go и така да плащам 25 лв. Сори ама ако това им е офертата ще си стоя на 15 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Има го за 21 лв. без HBO Go, но трябва да си на същата или по-ниска такса, за да ти излезе като оферта.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm