Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А някой има ли представа след колко месецасе появяват промоционалните оферти в профила в А1 след прехвърляне от друг оператор? При A1 може ли да се преподписва на абонамент за същата сума или само на по-скъпи може? Изобщо при тях може ли да се преподписва преди навлизането в последните 3 месеца от договора?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За втория въпрос, от прочетеното назад разбрах, че може на по-ниски, но само през отдела за лоялни клиенти. На мен от Безкрай XL (23.99 стандартна цена) през сайта довчера ми даваше One Unlimited 22 и 24, днес - 20 и 22, които пак са по-ниски цени от 23.99.
За третия въпрос - да, но тука почти съм сигурен, че трябва на по-висока такса! Имам два договора, на които им остава над година, за 12 лв (15 без промоцията) и ми дава персонални оферти One Unlimited 16 и 18.
За третия въпрос - да, но тука почти съм сигурен, че трябва на по-висока такса! Имам два договора, на които им остава над година, за 12 лв (15 без промоцията) и ми дава персонални оферти One Unlimited 16 и 18.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Теленор все още дават срещу 16.99 и бисквитка Huawei 5577 която се плаща еднократно 20 лева 25000 мегабайта. Няма го това предложение на сайта, но все още се дава.[/Quote]
Има го
https://www.telenor.bg/bg/node/35554
Има го
https://www.telenor.bg/bg/node/35554
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А тези "бисквитки" предлагат ли част от интернета в роуминг или всичко е за ползване само в България?
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Интернета в роуминг е около 3GB, отделно от 25000 МВ за България. Не помня колко точно са мегабайтите в роуминг.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Първоначално бяха 2500 в роуминг, в последствие обаче ги вдигнаха на 3200, а от седмица някъде ги направиха 4100.
Edit: Сетих се обаче и за една подробност. Моят план е от първия вариант “Интернет 5000” с промо допълнителни 20000 МБ и отстъпка от таксата 1 лев. Определят мегабайтите в роуминг по стандартната такса, така че, може да има разминаване, и за “Интернет+” да са по-малко. Може би 3500 или 3600 нещо такова.
Edit: Сетих се обаче и за една подробност. Моят план е от първия вариант “Интернет 5000” с промо допълнителни 20000 МБ и отстъпка от таксата 1 лев. Определят мегабайтите в роуминг по стандартната такса, така че, може да има разминаване, и за “Интернет+” да са по-малко. Може би 3500 или 3600 нещо такова.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Може да е писано назад,но мисля че ще е интересно на клиентите на Виваком. Имам два номера подписани януари 2018 на такса 12 лева. На две места ми предложиха преподписване на новите скрити планове. Единствено не може да се вземе телефон(въпреки че не съм взимал преди).
Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте, отдавна следя и чета форума. Искам да попитам нещо тези от вас които знаят. В момента съм с договор към а1 който изтича януари месец и вкл. неограничени разговори и интернет 12 gb + 2 gb fb + 2 gb viber за което плащам 18 лв на месец. Офертата им в магазина която ми предпожиха за преподписване не струва. От лоялни клиенти не са звъняли още както преди години, но ако аз ги потърся мога ли да искам същите условия поне защото като гледам по добри никъде другаде не дават.
Благодаря.
Благодаря.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Обади се на *88 и им кажи, че искаш да те свържат с Лоялни клиенти и им кажи, че държиш да подпишеш анекс за продължаване при същите условия.
ПП: Къде изчезнаха Бачев/Лудогорец/Воден-Дух и компания с мега яките оферти? :D:D:D
ПП: Къде изчезнаха Бачев/Лудогорец/Воден-Дух и компания с мега яките оферти? :D:D:D
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Милен вече написа за офертите на Вива - наистина са МЕГА ЯКИ, естествено - за ЛОЯЛНИ дългогодишни клиенти!