Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Вече 1515 го няма той бе за лоялни клиенти при Теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А някой да знае вариант за нов абонат на Виваком да се вземе план за лоялен клиент?
-
- Регистриран: 02 юни 2016, 03:33
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Това ме интересува и мен
Има вариант да подпишеш на някакъв нисък план за два месеца, докато станеш стар клиент, и да се възползваш от скритите планове, но това е като риск - печели, риск - губи. Уговорките са устни и след два месеца може плановете да не се предлагат или продавача с който имате уговорка, да се направи на приятно застрелян. :D
[Quote]А с предплатена карта става ли номера?[/Quote]
Естествено че не. :D
[Quote]А с предплатена карта става ли номера?[/Quote]
Естествено че не. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
А с предплатена карта става ли номера?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Има вариант да подпишеш на някакъв нисък план за два месеца, докато станеш стар клиент, и да се възползваш от скритите планове, но това е като риск - печели, риск - губи. Уговорките са устни и след два месеца може плановете да не се предлагат или продавача с който имате уговорка, да се направи на приятно застрелян. [/Quote]Това го предлагат Виваком с задължително подписване на срочен договор , след три месеца може и да няма такива промоционални планове.
-
- Регистриран: 21 ное 2016, 11:27
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Теленор, лоялни клиенти:
17,90 лв.- неограничени/5GB[/Quote]
Този план наистина ли се предлага в момента?
В централния офис във Велико Търново категорично ми го отказаха(не съществувал такъв).
Предлагат настойчиво: 20,99 лв.- неограничени/10GB и 24,99 лв.- неограничени/10GB + HBO Go
И на някого в момента излизат ли му персонални оферти в telenor.bg? При мен от 01.12. изчезнаха, а през ноември ги имаше!?!
17,90 лв.- неограничени/5GB[/Quote]
Този план наистина ли се предлага в момента?
В централния офис във Велико Търново категорично ми го отказаха(не съществувал такъв).
Предлагат настойчиво: 20,99 лв.- неограничени/10GB и 24,99 лв.- неограничени/10GB + HBO Go
И на някого в момента излизат ли му персонални оферти в telenor.bg? При мен от 01.12. изчезнаха, а през ноември ги имаше!?!
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Този план (17,99 лв - неограничени и 5 гб) е Нонстоп 29,99. Все още го предлагат и е част от плановете "За Теб". Аз вчера подписах 2 карти на плана 20,99 лв с 10 гб, защото във Виваком ми казаха, че сейвинг плановете им (24 лв 20 гб) са само за преподписване. Ако евентуално Теленор изкочат с нещо по-приятно, след месец ще ходя да се пазаря за преподписвам пак.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
20.99 лв/10 ГБ за пренос ли са ви го дали в Теленор?
-
- Регистриран: 21 ное 2016, 11:27
[Quote]20.99 лв/10 ГБ за пренос ли са ви го дали в Теленор?[/Quote]
Не, за преподписване.
Не, за преподписване.