Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
От няколко дни и при мен излиза този план.
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Странно наистина. Интересно ми е дали може да се преподпише на този план (дори и да е грешка).
Направи ми впечатление и нещо друго - в условията на плановете е записано: "Посочените условия важат за настоящи клиенти, при сключване при продължаване на текущия договор за мобилни услуги [B][u]за срок от една или две години[/u][/B]." Но от падащото меню за срок на договора има само опция "24 месеца"...
Направи ми впечатление и нещо друго - в условията на плановете е записано: "Посочените условия важат за настоящи клиенти, при сключване при продължаване на текущия договор за мобилни услуги [B][u]за срок от една или две години[/u][/B]." Но от падащото меню за срок на договора има само опция "24 месеца"...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Къде Ви излиза този план, има ли някъде в сайта на виваком предложения за преподписванв ?
Избери друг план за теб и после пак се върни на този за 11,99 и ще видиш истинските параметри на плана.Най-вероятно имат някакъв бъг. Виж в полето където пише до момента какво си избрал, най-вероятно пише друг план.На снимката която съм публикувал са параметрите на тотал 49,99 а не на избрания 30.99.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
За мен, най-добрият план на Виваком си остава смарт У -2017г. където абсолютно всичко ти е неограничено - нищо, че плащам 49.90:) Мен ме устройва защото правя по около 1000 мин в чужбина и 110гб нет, та в каквато и комбинация да го направя - все така излиза по 50 лева, та за това по-добре така. Но всеки според потребностите си.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Всеки с потребностите си, но за парите си наистина Смарт Ю е най-доброто. Живот и здраве, като ми изтече договорът за мобилен интернет към Теленор, ще преподпиша на него. Така или иначе давам по толкова всеки месец. Темата обаче е за скритите планове, а не за стандартните от сайта. Скритите планове на Виваком са най-добрите на пазара - факт! (yes) Кой друг дава за 30 лева 30 гигабайта и неограничени разговори към всички мрежи?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
[Quote]Кой друг дава за 30 лева 30 гигабайта и неограничени разговори към всички мрежи?[/Quote]
Май никой :D А1 дават за 29,99 - 16 GB... смях интересен е плана за 20,99 за 15 GB!
Май никой :D А1 дават за 29,99 - 16 GB... смях интересен е плана за 20,99 за 15 GB!
Има и нещо обаче което не е никак за подценяване при А1 и това са включените минути/SMS/мегабайти в роуминг в Сърбия, Турция и Македония. Айде отиди и си пусни на Виваком нета в Сърбия, после главата ще те заболи от сметката.
Така че за сметка на едно, получаваш друго, също толкова полезно.
При Теленор пък има HBO Go и Диема пак за тези пари.
Общо взето Виваком си предлагат само повече мегабайти за тази цена, но не предлагат никакви допълнителни екстри като тези на А1 и Теленор.
Така че за сметка на едно, получаваш друго, също толкова полезно.
При Теленор пък има HBO Go и Диема пак за тези пари.
Общо взето Виваком си предлагат само повече мегабайти за тази цена, но не предлагат никакви допълнителни екстри като тези на А1 и Теленор.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Екстри които на много хора не са необходими.