Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Ако си доволен от настоящия договор, какво те притеснява?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Здравейте
искам да взема 3 карти на подобна тарифа ;
2000мин 2000мв 10лв-12лв
или нещо подобно
някой ако може да съдейства ще се радвам
благодаря.
искам да взема 3 карти на подобна тарифа ;
2000мин 2000мв 10лв-12лв
или нещо подобно
някой ако може да съдейства ще се радвам
благодаря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
План (на Vivacom) с подобни параметри се предлага само за преподписване, на настоящи клиенти, които са били до момента на план с по-ниска или равна месечна такса. С нов абонамент не е достъпен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз да попитам, понеже жената е на скрития план от преди две години на А1 за 18 лева с 12+2+2 ГБ, може ли да преподпише на същите условия и да вземем телефон обаче онлайн? И дали се гледа 3ХЛ при вземането на телефон?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
питах в няколко офиса , не става . нямат го като опция . разбира се може и да са ме лъгали , понеже искаха по дървени оферти да и вкарат . винаги може да пробваш и ти . интересно ,че в един офис ми казаха ,че ако не преподпиша договора , той ще се продължи автоматично в безсрочен на същите условия .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Аз затова питам тук понеже ми казаха същото, а уж можеше да се преподписва на същите условия и се гледаше 3ХЛ за нов телефон.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Може, миналия Петък подписах анекс за същия план и взех телефон на цена като за 3ХL. Това обаче стана на място в офис. Предложиха ми и неограничени + 15GB трафик за 21 лева. Имат обаче значение и други фактори. Според консултанта аз съм отбелязан в системата като лоялен клиент с ниво "5 звезди" (каквото и да значи това). Клиент съм на А1 от 17 години, но пък сметките ми никога не са надвишавали 25 лева. Цялата процедура стана веднага без мрънкане от страна на консултанта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (А1,Теленор,Виваком)
Значи не става онлайн, а само в офис, така ли? Искаше ми се да изберем телефона и договора, да си дойдат по куриера, че не ми се кисне в техни офиси/магазини.
Samsung GALAXY S22 Ultra