Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Питах преди няколко месеца в мол Парадайз. Подписваш на най-евтиния абонамент на теленор. След месец вече се водиш лоялен и можеш да искаш от скритите оферти. Ако откажат - прекратяваш договора, малко над 30 лева е неустойката. Но по принцип склоняват и не се стига дотам.
А как прекратяваш двугодишен договор с неустойка само 30лв? И какво става с номера ти като прекратиш договора?
За Тотал 12,99 неустойката е 39лв. Договорът може и да е едногодишен. В разговора с него споменах, че не искам да прехвърлям настоящия номер, искам теленорски. Ако е нов номера не е проблем и да се загуби. Служителят ми нахвърли на бързо схемата, не съм сключвал договор засега.
Не защитавам Виваком, но и трите оператора имат "дупки" на определени места, няма оператор, който да е отличен навсякъде.
Съгласен съм че операторите не могат да изрядни навсякъде, но на местата на който ходя Теленор имат по добро покритие за това искам да се преместя.
Иначе като гледам по добрите оферти са на Виваком.
Иначе като гледам по добрите оферти са на Виваком.
Прехвърлих 2 карти от Теленор на Виваком. Плана за 14лв, след 15 март би трябвало да излезнат офертите за лоялни клиенти. Дотогава с добавка 10gb и 1000мин ще се кара. Гаврата в теленор не се търпи.
Кой е този план за 14лв и какво включва, имат само за 12.99 и 15.99 официални за пренос?
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Днес договорих на Теленор план 20.99 неограничени минути и 10 гб.интернет.След края на новият договор таксата не се променя но 7 гб. отпадат и остават само 3гб.Нововъведение в Теленор е,че след като се заяви план онлайн чрез разговор с оператор или през сайта им,договора не влиза в сила веднага на момента както беше до преди няколко месеца,а се изчаква връщането на подписаните бланки договор от клиента и чак след това и след допълнително обработване договора тогава влиза в сила.Ако до тогава отпаднат някои промоций или индивидуални оферти клиента си остава на заявената оферта-план.Имах предложение и 17.99 лв.-Нонстоп намален от 29.99 лв с неограничени минути,неограничени смс към Теленор и 5гб интернет както и на 17.99 лв. Тотал с 2000 мин.и пак 5 гб.интерет.Весело посрещане на новата година на всички съфорумци от мен.
Как така остават само 3гб ?
Изпратено от моят Mi A2 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Mi A2 с помощта на Tapatalk
radiohead , самият ти си пуснал скрийншот на който си пише 3000+7000 МБ