Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Мерси за инфото. Те са му предложили да преподпише анекс за удължаване, но исках да проверя дали има нещо друго ако ги раздели, че той е на четворен пакен.
Здравейте, малката ми сестра беше на много хубав договор с ТЕЛЕНОР за 12лв, но изтече и с него промоционалните мегабайти. Има ли някакви скрити нови оферти до 13-14лв с около 1-2гб нет? Разговорите са без значение. Предложиха ни само един за 18лв, но е безсмислено с нейното потребление. Приемаме и варианти на A1 и Виваком.
Няма нищо при Теленор за 13-14 лв , на тях това им е целта да плащаш повече за нещо което не ползваш реално.
Благодаря за отговора. Можете ли да ни предложите добър скрит вариант на А1 или Виваком, защото в офисите не ни предложиха нищо различно от обявените официални тарифи. Уж сме нов клиент, а няма нищо за нови клиенти там, за да ни спечелят.
Точно защото сте нов клиент не са ви предложили нищо. Вече операторите предлагат промо условия само за настоящите си абонати, за нови са само стандартни условия. При всички е така.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Някой знае ли дали декемврийските планове за лоялни клиенти на А1 ще важат за януари или ще има нови (pdf файла)?
И за Виваком ще ми е интересна информация - реших да не преподписвам декември а в края на януари ми изтича договора. Интересно, че никакъв интерес откъм Виваком единствено един посещаш СМС. На мои познати на А1 и без да изтичат договори им звънят ден през ден да ги зарибяват ..
При преминаване от предплатена карта към абонамент при някои от операторите може ли човек да се възползва от скрити планове?
След колко време се водиш лоялен клиент при все оператор? От коментарите разбрах за Теленор - 1месец, А1 - 3 месеца, така ли е?
За сключващите сега нов договор вероятно великденските промоции ще обезмислят въртележките за скрити планове.
След колко време се водиш лоялен клиент при все оператор? От коментарите разбрах за Теленор - 1месец, А1 - 3 месеца, така ли е?
За сключващите сега нов договор вероятно великденските промоции ще обезмислят въртележките за скрити планове.
Днес ходих до Виваком и ми предложиха същите условия както и миналия месец. Явно не се увеличават цените както заплашваха някои ..
Изпратено от моят MI 8 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят MI 8 с помощта на Tapatalk