Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Гледам Теленор още Януарска брошура не са изкарали....
Нещо на застой отиват нещата с Келнер-ът, от там и за целият сектор.
Нещо на застой отиват нещата с Келнер-ът, от там и за целият сектор.
Ей сега ми се обадиха по телефона от А1.
Плана ми 12+2+2гб за 18лв ми свършва края на месеца. Съгласиха се да го удължа за 2 год. Или да преподпиша на 15гб + неогр. + мобилната им ТВ с 60канала за 22лв.
Май ще си остана на стария план въпреки липсата на минути за разговори в ЕС и съседките.
За Интернет и ТВ понеже искам да си пускам ми дадоха 50мбита за 6лв и 75мб за 10лв. За ТВ - Разширен 120канала за 14лв или Премиум 210 за 33 или нещо от сорта.
Ще ги напъна ако може за Стандартен ТВ план понеже разликата в каналите е малка и реално само Comedy Central от липсващите ми е интересна. Същото е и с екстра ХД каналите. Та ще ги врънкам да ми ги дадат за 10лв стандартния както някой тук бе споменал.
Плана ми 12+2+2гб за 18лв ми свършва края на месеца. Съгласиха се да го удължа за 2 год. Или да преподпиша на 15гб + неогр. + мобилната им ТВ с 60канала за 22лв.
Май ще си остана на стария план въпреки липсата на минути за разговори в ЕС и съседките.
За Интернет и ТВ понеже искам да си пускам ми дадоха 50мбита за 6лв и 75мб за 10лв. За ТВ - Разширен 120канала за 14лв или Премиум 210 за 33 или нещо от сорта.
Ще ги напъна ако може за Стандартен ТВ план понеже разликата в каналите е малка и реално само Comedy Central от липсващите ми е интересна. Същото е и с екстра ХД каналите. Та ще ги врънкам да ми ги дадат за 10лв стандартния както някой тук бе споменал.
Здравейте,изтича ми двугодишен договор на А1 за пакетна услуга,телевизия,домашен интернет и една карта която се ползва,тоест хубаво е да бъде с повече минути и МБ.Устройства 4.
И понеже леко ме вбесяваха последната година като плащах двойно повече от сегашните тарифи и въпреки това не ми бяха включени спортните канали и на въпроса ми защо,те ми отговаряха,ами такива са били условията тогава,и като исках да мина на по ниската такса с включените канали ми отговаряха не може.Реших да се допитам тук,за съвет,да не посегна и да се изложа в някой офис
Благодаря Ви за вниманието.
И понеже леко ме вбесяваха последната година като плащах двойно повече от сегашните тарифи и въпреки това не ми бяха включени спортните канали и на въпроса ми защо,те ми отговаряха,ами такива са били условията тогава,и като исках да мина на по ниската такса с включените канали ми отговаряха не може.Реших да се допитам тук,за съвет,да не посегна и да се изложа в някой офис
Ако сте последните три месеца можете да преминете на всякаква такса. Кажете, че искате обаждане от отдел лоялни клиенти на *88.Gancho78 написа: ↑15 яну 2019, 11:37Здравейте,изтича ми двугодишен договор на А1 за пакетна услуга,телевизия,домашен интернет и една карта която се ползва,тоест хубаво е да бъде с повече минути и МБ.Устройства 4.
На колежка от (л)А(йно)1 й предлагат преподписване за 19 лева месечно с неограничени минути, абсолютно неограничен по трафик мобилен интернет в България, смс-и и минути за чужбина, и Галакси Ноте 9 за 810 лева, ама тя има на нейно име още 4-5 карти...
Последна промяна от Воден-дух на 15 яну 2019, 15:22, променено общо 1 път.
Вероятно на теб през лятото от Виваком ще ти предложат Ноут 11 на същата цена, а защо не и по- ниска, щом на нея от А1 са и предложили Ноут 10.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Аз 3ти месец вече чакам от виваком да ми предложат айфон за 800 лева, ама те още май се обучават и зареждат магазините да залеят страната с ябълката. Мал шанс.На колежка от (л)А(йно)1 й предлагат преподписване за 19 лева месечно с неограничени минути, абсолютно неограничен по трафик мобилен интернет в България, смс-и и минути за чужбина, и Галакси Ноте 9 за 810 лева, ама тя има на нейно име още 4-5 карти...
Днес звъннаха по телефона от лоялни клиенти на А1 на жена ми (заявихме желание в магазин да ни звъннат,бяхме там в четвъртък).Досегашен план неограничени и 8 гига на безсрочен договор без стационарни за 25.50.Казахме че искаме план до 26 лв.Предложенията от днес 26 лв и 12 гига,отговавя на 2XL и 28лв и 14 гига отговаря на 3XL,офертата важи за всеки магазин не са казали срок(може би до края на месеца).Явно плановете за лоялни клиенти от декември важат.Чакам за мен обаждане за нещо около 20 лв и ще пиша пак.
Има план за 20.99 без дигитални услуги включващ 15 GB интернет и неограничени към всички мобилни и фиксирани мрежи, но ако рещите да закупите устройство цената се гледам към цена на план L.osil написа: ↑15 яну 2019, 21:38Днес звъннаха по телефона от лоялни клиенти на А1 на жена ми (заявихме желание в магазин да ни звъннат,бяхме там в четвъртък).Досегашен план неограничени и 8 гига на безсрочен договор без стационарни за 25.50.Казахме че искаме план до 26 лв.Предложенията от днес 26 лв и 12 гига,отговавя на 2XL и 28лв и 14 гига отговаря на 3XL,офертата важи за всеки магазин не са казали срок(може би до края на месеца).Явно плановете за лоялни клиенти от декември важат.Чакам за мен обаждане за нещо около 20 лв и ще пиша пак.