Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Днес обаждане от лоялни клиенти на А1 - 20 лв -неограничени и 8 гига,отговаря на план L. (досегашен план 1000мин и 1 гигабайт на безсрочен договор за 19.90).
Леко те цакат доскоро имаше за 20.99 (без екстри дигитални услуги)- 15 GB И неограничени отново към L, a може и да са го спряли
Тези 8 са ми предостатъчни,ползвам главно през wi fi,доволен съм.А тези по телефона навиват ли се на по-ниска такса от досегашната да предложат,примерно си на 25 лева и безсрочен,за 20,22,24 лева да ги договориш с 8,9,10 гига съответно?
Не мога да ти кажа, но само от лоялни клиенти правят по-специални врътки. Аз успях да си запазя плана 18лв 12 GB 2 GB Facebook + 2 Viber и взех устройство към 3XL, но се предлага само на тези които навремето са сключили на подобна тарифа. Всичко е въпрос на разговор с лоялни клиенти
Питам,защото бяхме с планове от 19.90 и 25.50 с по-малко нет и без стационарни,казахме че искаме до 20 и 26 лева и веднага се съгласиха и ни ги дадоха,плюс предложения 22 и 28 лева ако искаме.Трети човек е с 25 лева и може да пробва да мине по-ниско вместо 26 нещо надолу..Между другото в 2 магазина ни предложиха преди това планове от тези за лоялните клиенти с 6 лева отгоре-26 и 32 лева(не можело по-ниско от тях,само по телефон ако се договориш,гледат средно потребление,което качва таксата).Така че потвърждавам най-добре по телефон да стане работата.Много благодаря на всички от форума за помощта.
От 3XL мога ли да се метна на нещо изгодно под 20 лв? Ако е с телефон още по-добре.
Здравейте поднових договора си към Теленор за 24месеца.Днес платих и първата месечна такса, искам да взема телефон на лизинг, но в сайта не ми дава тази възможност.Дали е възможно системата да не е отчела все още плащането и там да е проблема.
Изпратено от моят Mi A2 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Mi A2 с помощта на Tapatalk
Дали има някакво развитие във Вива за преподписване? Бях в Сердика оня ден и ми предложиха:
18 лв - неогр. мин., 6000 мб (на това съм в момента)
24 лв - неогр. мин., 20 000 мб
Питах за нещо по средата - нямало.
Няколко страници по-назад в темата видях това обаче:
15.99-неогр.+5000 МБ
20.99-неогр.+15000 МБ
23.99-неогр.+20000 МБ
25.99-неогр.+22000 МБ
30.99-неогр.+30000 МБ
Та някой знае ли дали тоя план 21 лв все още го предлагат? Да спомена също, че съм с 2 услуги към вива (тел. + домашен интернет).
Обмислям и добавяне на още 1 карта за дете с някакъв минимален план - никъде по сайтовете не виждам нещо около 5 лв. В теленор за фирмен план ми предложиха 7.20 най-ниско. Да знаете за добро предложение за евтин план?
Иначе през март ми изтича договора, нямам проблем пак за 2 г. да подпиша.
18 лв - неогр. мин., 6000 мб (на това съм в момента)
24 лв - неогр. мин., 20 000 мб
Питах за нещо по средата - нямало.
Няколко страници по-назад в темата видях това обаче:
15.99-неогр.+5000 МБ
20.99-неогр.+15000 МБ
23.99-неогр.+20000 МБ
25.99-неогр.+22000 МБ
30.99-неогр.+30000 МБ
Та някой знае ли дали тоя план 21 лв все още го предлагат? Да спомена също, че съм с 2 услуги към вива (тел. + домашен интернет).
Обмислям и добавяне на още 1 карта за дете с някакъв минимален план - никъде по сайтовете не виждам нещо около 5 лв. В теленор за фирмен план ми предложиха 7.20 най-ниско. Да знаете за добро предложение за евтин план?
Иначе през март ми изтича договора, нямам проблем пак за 2 г. да подпиша.
На 16/01 като си плащах сметката момичето ми каза че на 24/01 влизам в последните три месеца и мога да преподпиша.Направо и казах че искам плана 15 гига за 21 лв и тя ми каза че го има този план.Мисля че телефоните се гледат на план L.Поръчах си един телефон и се разбрахме на 25/01 да отида да подновим договора.
Здравейте всички имам следните въпроси!Преди 4 години се прехвърлих от loop към виваком защото родителите ми решиха така за по-добре, но работата е там че влязохме в голяма бизнес група.Първите 2 години плащах 15лв за 3000мин и 6гб интернет след което 2017 година имах 15гб интернет и пак 3000мин само, че за 19лв, след което януари 2018 направиха някви шашми или нещо аз не съм разбрал как сме преподписали и станах със 6гб интернет. Сега преди 2 дни ни пратиха новите оферти за групата като за 15лв(без ддс) дават 6гб нет и безкрайни минути, а за 22лв (без ддс) дават 12гб, което и в двата случая ми се струват много пари, понеже имам приятели които сега преподписаха и таксите с ддс им излизат по 20лв, но имат 15-20гб нет. Ходих до офис на виваком да попитам ако се откъсна от групата и си подпиша договор сам какво могат да ми предложат и момчето ми обясни, че щом съм бил в бизнес група ме било нямало в системата за лоялни клиенти и на кратко било "шибана история", трябвало да изкарам поне 1 година със смешните им оферти 4гб за 25лв преди да могат да ми предложат нещо по-хубаво.Молбата ми към вас е да ме посъветвате как да постъпя!Ако се опитам да се върна при А1 дали ще предложат нещо интересно като клиент които напуска виваком? Какво мислите за офертата на бизнес групата? Благодаря ви.