Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
сигнал за "това" ИМА :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Huawei P9 Lite + смарт гривна за 279лв с 24лв такса ли? Че на мен в офис на виваком ми казват други цени за телефона.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, това е цената. Днес го пратих на една приятелка да му се радва. В офиса имаше неотварян бял. Какви пари казват на теб? Цените на които дават телефоните ги има в сайта. Гледаш цената с план Smart L.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Нова съм тук, но като гледам ще се позадържа :)
Интересува ме някой от операторите предлага ли предплатени роуминг пакети (интересуват ме най-вече включени минути разговори), които освен за ЕС, [B]да важат и за Швейцария[/B] и да не режат главата от кръста със 7 лв. на минута изходящи?
Нова съм тук, но като гледам ще се позадържа :)
Интересува ме някой от операторите предлага ли предплатени роуминг пакети (интересуват ме най-вече включени минути разговори), които освен за ЕС, [B]да важат и за Швейцария[/B] и да не режат главата от кръста със 7 лв. на минута изходящи?
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Я виж това:
https://www.vivacom.bg/bg/business/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/rouming/-roaming-pack-eu
https://www.vivacom.bg/bg/business/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/rouming/-roaming-pack-eu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това е безполезно.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Допълнителни пакети Call&Surf EU в Зона Европейски съюз и Швейцария на Теленор. http://www.telenor.bg/bg/content/роуминг
взимаш си швейц карта с нет и voip разговори - скайпи, ватсап и т.н.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote][Quote]Единствената компания, която предлага договор с "три такси и чао". Това е много съществен фактор.[/Quote]
Не трябва да се забравя фактът, че ако си взел субсидиран телефон ще трябва да се заплати разликата/отстъпката в цената която е за свободна продажба. [/Quote]
А ако няма човек субсидиран телефон как е положението при другите оператори?
С кого може да се разделиш с три такси неустойка вместо оставащи 10 или 15 примерно?
Свободата си има цена.
Не трябва да се забравя фактът, че ако си взел субсидиран телефон ще трябва да се заплати разликата/отстъпката в цената която е за свободна продажба. [/Quote]
А ако няма човек субсидиран телефон как е положението при другите оператори?
С кого може да се разделиш с три такси неустойка вместо оставащи 10 или 15 примерно?
Свободата си има цена.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
С други думи TV GO с 45 канала може да се гледа през каква да е мрежа, не е нужно да е на Виваком, още по-малко само мобилната? Това ако е така е хубаво, аз пробвах версията с 15 канала и не тръгва никъде другаде освен от мобилните данни на номера, от който са активирани.