Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Но индивидуалните са винаги леко нагоре...
Ще има, ако не сега след година или две роуминга отпада изцяло и без ограничения, тогава си купувам френска или испанска карта и казвам сбогом на местните цървули...
Ще го мисля след година. Досега не са ме разочаровали и съм получавал доволно за 30-на лева.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Стига човек да надсксча с доходите си увеличенията, всичко е наред.
От миналата година до сега си увеличих дохода значително. Човек трябва да търси варианти и винаги ще намира такива. Сметката за телефон, интернет и телевизия въобще не трябва да се обсъждат, като сериозен фактор. Цените на хранителните продукти, консумативи без които няма как да стане (ток, вода и парно) непрекъснато растат, и са много по-важен фактор за семейният бюджет.
ПС. Преподписах си договорът за мобилен интернет към Теленор и сега за 21 лева получавам 40000 МБ, както и HBO GO и Diema Play Extra. Купих си чисто нова бисквитка за 20 лева Huawei E5577, която ще продам, защото имам още една такава чисто нова. Покривам си таксите за 6 месеца така.
Първоначално мислих да не преподписвам въобще, но напоследък интернетът на работното ми място е под всякаква критика (може да е моментно положение) и реших, че не искам да се съобразявам с никого и с нищо.
ПС. Преподписах си договорът за мобилен интернет към Теленор и сега за 21 лева получавам 40000 МБ, както и HBO GO и Diema Play Extra. Купих си чисто нова бисквитка за 20 лева Huawei E5577, която ще продам, защото имам още една такава чисто нова. Покривам си таксите за 6 месеца така.
Първоначално мислих да не преподписвам въобще, но напоследък интернетът на работното ми място е под всякаква критика (може да е моментно положение) и реших, че не искам да се съобразявам с никого и с нищо.
Samsung GALAXY S22 Ultra
nmnikolov, може и да сте прав , но бихте ли обяснили как става това пускане на предизвестие? Все пак би трябвало да е по някакъв официален начин, а не просто така, да ме притискат когато отида да си платя сметката и да ми го казват едва ли не като ултиматум. Би трябвало да има някакъв официален ред за това, с някакъв срок за това предизвестие, а не просто така - от днес за утре.
Срокът е 1 месец. С последните промени в закона за електронните съобщения може да бъде по смс, вайбър или електронна поща, не е задължително с писмо на хартия. Не се шегувам, четохме го с колегите по друг повод.
А1 мобилен интернет, за 35лв дават 20+20гб.
tzincbg много приличаш на чичо Скрудж
Цел в живота ти е да изнудиш операторите да ти предложат всичко за левче, но това няма как да се случи. За а получиш трябва да дадеш, а качествените услуги си имат цена която не е непосилна за средностатистическия българин.Четейки непрестанните ти мрънкания, че всичко ти е скъпо си правя изводи, че си мърморкото на форума.
Цел в живота ти е да изнудиш операторите да ти предложат всичко за левче, но това няма как да се случи. За а получиш трябва да дадеш, а качествените услуги си имат цена която не е непосилна за средностатистическия българин.Четейки непрестанните ти мрънкания, че всичко ти е скъпо си правя изводи, че си мърморкото на форума.
Боли, нали. Успех с таргета!