Най-подходящото за теб е от ,, Оркестър без име" : Ще ме цака той ( оператора ) мен с топла бира... Ай сиктир
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Естествено, че съм прав. Като е безсрочен договора това не означава, че само ти имаш правото да го прекратиш с предизвестие. Описаните от мен условия се отнасят за всички безсрочни договори според нашето законодателство. Иначе си има неписан закон на консултанти да не се вярва. В твоя случай просто се опитват и ако мине номера мине... То и аз имах преди 2 седмици подобен случай - отивам с познат да си купи телефон към договора с А1 и консултантката казва - има включена безплатна застраховка на телефона за първите 2 месеца, след това е по 6лв. и ако иска да е спре да дойде и да подаде такова заявление в края на втория месец. Поисках да е без застраховка, а тя се опита да ме убеждава, че не може да продаде телефона без нея. Реших да не споря с нея, а и като е безплатно първите 2 месеца да се възползва от нея и тогава да прекрати застраховката, но се ядосах, че откровено се опита да ме заблуди...plamtp написа: ↑11 май 2019, 18:29nmnikolov, може и да сте прав , но бихте ли обяснили как става това пускане на предизвестие? Все пак би трябвало да е по някакъв официален начин, а не просто така, да ме притискат когато отида да си платя сметката и да ми го казват едва ли не като ултиматум. Би трябвало да има някакъв официален ред за това, с някакъв срок за това предизвестие, а не просто така - от днес за утре.
А1 са си променили официалните тарифни планове и са увеличили значително мобилни интернет и вече плановете са им подобни като на Виваком за нови клиенти. Само Теленор останаха с тези смешни MB-ти... То дори в момента ако се прехвърля на тях ще плащам само 4.5 лева повече за 10ГБ отколкото при Теленор, където предлагат скрит план 10ГБ за 25 лв. А и при А1 получавам достъп до спорните канали.
Щях да попитам някой няма ли да изкаже негативните си коментари по повод, че плановете на А1 вече са като на Виваком
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
аз съм доволна от А1
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Унлимитед за 28,99, и мобилен интернет 25гб за 35лв
nmnikolov, съгласен съм с това, което казваш. Но е факт, че до момента аз все още нямам никакво официално предизвестие от А1, под каквато и да е форма. Има само няколко разменени приказки с техния служител, докато си плащах сметката, и едва ли това може да е някаква законна форма на предизвестие от оператора. Начинът, по който се опитват да го правят, не им прави чест. Засега ще си трая, пък ще видим какво ще стане.
Какви качествени услуги бе, какво говорите??? В Чехия съм, непрестанно пътувам из държавите съседки. В момента, в който напуснем границата 10 минути без обхват (и интернет), влизайки в автобус/влак същият х*й Хич не се опитвайте да налагате мнението, колко "евтини и изгодни" са плановете, щото съпоставени с минималната заплата ни бръснат през петите както си искат. Трите оператора предлагат ЕДНАКВИ условия в плановете си, и идиот, чийто компютър може да отвори едновременно 3 прозореца ще го види. Ванка, първо ако може не ми трий коментара, и второ няма значение колко са се вдигнали доходите на българина, има значение, че операторите искат пари за нещо, което реално не струва толкова. Нали се сещате, че утре по тая логика водата може да стане 6 лв. кубика в цяла България (без да има картел, разбира се ) щото някой ей така е решил Над 50% от българите са осигурявани на МИНИМАЛНА работна заплата, което ще рече нетни 440-50 лв. Като си плати тока и водата, разбие по 7-8 лв. на ден за храна не му остават трицифрени суми да харчи за планове, които преди години бяха по-изгодни, а сега ненаялите се оператори тръскат брашнян чувал...буквално. Аз подкрепям колегата tzinbg, и всеки, който смята, че тия хрантутници не се наядоха!!! Не, не приемам новите условия и цени, боли ме всичкия, че са направили 5g мрежа и т.н. тъпи оправдания да поскъпнат плановете. Реално причина за това НЯМА. И някой да ми каже ,че е нормално за 12,99лв. да получаваш 200 минути и 200 мб. от оператор...да отиде да се прегледа някъде. А ти, като ти гледам изказванията, нищо чудно да си от ония шматки по офисите, дето се чудят как да ти вдигнат плана на по-скъп, да си хванат бонусчетата.didolinka написа: ↑12 май 2019, 01:29tzincbg много приличаш на чичо Скрудж
Цел в живота ти е да изнудиш операторите да ти предложат всичко за левче, но това няма как да се случи. За а получиш трябва да дадеш, а качествените услуги си имат цена която не е непосилна за средностатистическия българин.Четейки непрестанните ти мрънкания, че всичко ти е скъпо си правя изводи, че си мърморкото на форума.
П.С. Ако някой съм засегнал, баш нарочно е било : ]
За 29 лв. имаш 10 000 MB интернет и 100 минути към ЕС
Аз за 25,99 лв. (Smart L+ на Vivacom) имам 22 000 MB и 200 минути към ЕС , а на братовчедката хлапето е на план 27,99 лв. с 25 000 MB интернет и 300 минути към ЕС.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
100 минути в ЕС са ми достатъчни, имам няколко познати в Гърция и Италия.