Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
В момента предложението за преподписване във Вивател на Интернет карта е 50 000 мб за целият срок на договора за 23.99, като за да се възползва от това клиента трябва да е бил на план XXL, другото е 35 000 за 19.99. Иначе дават обещания, че ако клиента е два месеца на план XXL пак можело да стане
To 35 000 за 20 си го има в каталога с левче еднократно за бисквитка, даже първите 3 месеца е 70 000 мб. А стандартната цена е 40.
Другия месец трябва да преподписвам към А1. Има ли някоя интересна оферта към тях, от необявените.
Сега ползвам
Телефон: 14 гб нет, от които имам допълнителни 6, по план са ми 8.
Телевизия: 120+ канала, имам платени диемите
Интернет: 75 мб
И плащам около 55-60 лв.
Искам да взема нещо по-добро.
Сега ползвам
Телефон: 14 гб нет, от които имам допълнителни 6, по план са ми 8.
Телевизия: 120+ канала, имам платени диемите
Интернет: 75 мб
И плащам около 55-60 лв.
Искам да взема нещо по-добро.
Здравейте, в момента съм в 3 месечния период за преподписване към Теленор. Може ли някой да ми даде информация за актуалните им скрити оферти в диапазона 13-20лв?
Тези числени "ограничения" на неограничените разговори се появиха в плановете сключени след 02.2018г. на виваком. Аз съм с безсрочен договор на смарт У 2017Г. и при мен са всичките със знак безкрайност.
Само да кажа, че в един месец така или иначе минутите са по-малко
Смятай де. 31 дена са 44640 минути. Аз имам 44940...
Ако правиш конферентни разговори теоретично можеш да ги изразходиш, но не вярвам някой да вземе да води конферентни разговори по 10 - 12 часа на ден.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
31*24*60=44640<44940 Та дори и да не затваряш телефона цял месец пак не можеш да изговориш толкова минути Ако ти дадат 100 000 по-добра сделка ли ще смяташ, че си постигнал? Не виждам къде точно е ограничението в случая.