1516 Отдел обслужване на "важни" клиенти . Не могат да ти дадат различни планове , само може би отстъпки евентуално.stippp написа: ↑25 юни 2019, 13:21Теленорци по телефона: "За съжаление нови оферти вече не се предлагат от оператор. Можете да отидете и да се логнете на сайта и да си проверите там или да погледнете мобилното".
Тези шегуват ли се? Аз пари искам да им давам още 2г, те не желаят да предложат нещо свястно и почти ме гонят Някак не върви паралелните предложения за около 20лв на А1 и Виваком да имат поне още по 5гб нет отгоре
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Теленор продължават да ме спамят по телефона. Офертата 21лв, 8гб, безкрайни минути важала само до... неделя. А настоящият ми договор изтича в средата на септември.
Казаха, че този може се продължи като безсрочен, на 2гб нет и 2000 минути за 18лв след изтичане.
Бих искал да попитам, ако не приема предложението до неделя, дали има шанс да предлагат по-хубави параметри малко преди септември, когато приключи или около Коледа? Има ли някой, който да е минал по тези стъпки
Казаха, че този може се продължи като безсрочен, на 2гб нет и 2000 минути за 18лв след изтичане.
Бих искал да попитам, ако не приема предложението до неделя, дали има шанс да предлагат по-хубави параметри малко преди септември, когато приключи или около Коледа? Има ли някой, който да е минал по тези стъпки
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Обадиха ми се от А1 със следното предложение:
Неограничени
400 мин. международни
28 000 мб. мобилен интернет
Телефон на 4XL + още малко отстъпка
37,98лв
Утре ще им кажа да опитат по Коледа пак
Неограничени
400 мин. международни
28 000 мб. мобилен интернет
Телефон на 4XL + още малко отстъпка
37,98лв
Утре ще им кажа да опитат по Коледа пак
ще ти предложат нещо ако глобалната им политика се промени, иначе ще е това което виждаш на сайта. На мен ми се обадиха, чак като видяха, че съм пуснал пренос и защо съм го пуснал, не са ли ми се били обадили да ми предложат мега неизгодните оферти.stippp написа: ↑27 юни 2019, 13:19Теленор продължават да ме спамят по телефона. Офертата 21лв, 8гб, безкрайни минути важала само до... неделя. А настоящият ми договор изтича в средата на септември.
Някой скоро преподписвал ли е на тази оферта на Вива за 16г+неограничени за 20.99?rosennedkov написа: ↑17 юни 2019, 19:46Има и 16GB за същите пари, без стоте EU минути -aladin написа:В момента едната от картите към Виваком ми е на смарт М с неограничени разговори и 12Gb интернет за 18лв и изтича следващият месец.
Има ли нещо, което да е на тази цена и условия? В момента ми предлагат неограничени разговори и 8 GB за 20,99лв.
Smart L 2018.
Директно ги питай за нея.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Здравейте скъпи приятели,
кой е скритият най-евтин неограничен пакет на VIVACOM?
Благодаря.
кой е скритият най-евтин неограничен пакет на VIVACOM?
Благодаря.
-
- Регистриран: 21 юни 2019, 18:08
Здравейте пичове ето нещо и от мен. Подписах го преди 3 дни. Дано да съм полезен.
17лв - 3000МБ + бонус 3500МБ, неограничени към всички в БГ, 3500МБ в роуминг. До момента бях на 21лв - 16 000МБ и неограничени към всички, но МБ са прекалено много и реших да мина на малко по тънко планче. УСПЕХ!
17лв - 3000МБ + бонус 3500МБ, неограничени към всички в БГ, 3500МБ в роуминг. До момента бях на 21лв - 16 000МБ и неограничени към всички, но МБ са прекалено много и реших да мина на малко по тънко планче. УСПЕХ!
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
А оператора кой е?kokojumbo25 написа:Здравейте пичове ето нещо и от мен. Подписах го преди 3 дни. Дано да съм полезен.
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
Важи, но не го дават на всеки мръсниците.xdrm написа:Някой скоро преподписвал ли е на тази оферта на Вива за 16г+неограничени за 20.99?rosennedkov написа: ↑17 юни 2019, 19:46Има и 16GB за същите пари, без стоте EU минути -aladin написа:В момента едната от картите към Виваком ми е на смарт М с неограничени разговори и 12Gb интернет за 18лв и изтича следващият месец.
Има ли нещо, което да е на тази цена и условия? В момента ми предлагат неограничени разговори и 8 GB за 20,99лв.
Smart L 2018.
Директно ги питай за нея.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Vivacom предполагам. А плана как се казва?kokojumbo25 написа: ↑30 юни 2019, 21:09Здравейте пичове ето нещо и от мен. Подписах го преди 3 дни. Дано да съм полезен.