Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
За последните две години съм преподписвал 3 пъти договора ми с Теленор. Първия път без да взимам телефон, втория път за да взема телефон и третия път защото имаше по-добри условия на плана ми за същите пари. В момента пак ми дава възможност да го преподпиша. Тоест по всяко време може би след първите 3 месеца от договора може да се преподпише отново.
@STE1, със сигурност може да преподпишеш и да вземеш телефон, но не на настоящите ти условия, а на новите планове "За теб" с добавките. Като например този:
@STE1, със сигурност може да преподпишеш и да вземеш телефон, но не на настоящите ти условия, а на новите планове "За теб" с добавките. Като например този:
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Не искам да подписвам никакви нови планове , искам да преподпиша при старите условия които са ми активни в момента и да взема телефон.
Днес питах в два офиса и казаха че може , но ще видим дали не ме пързалят другият месец.
Днес питах в два офиса и казаха че може , но ще видим дали не ме пързалят другият месец.
Успех, но съм на 90% сигурен, че не може на старите условия. И тук във форума е разисквано и мой познат мина през същото миналия месец.
В последните 3 месеца ли си?Аз защо нямам?Може би защото съм взел телефон преди 18 месеца?iWolff написа: ↑16 юли 2019, 11:49За последните две години съм преподписвал 3 пъти договора ми с Теленор. Първия път без да взимам телефон, втория път за да взема телефон и третия път защото имаше по-добри условия на плана ми за същите пари. В момента пак ми дава възможност да го преподпиша. Тоест по всяко време може би след първите 3 месеца от договора може да се преподпише отново.
Ами не, някъде в петия месец от договора съм
Телефон съм взел при предишното преподписване и нямам право на телефон, но мога да си преподпиша само плана. При мен също не излизат директно в "предложения", но като отидеш на някой от стандартните планове и кликнеш на "подновяване" вече излизат в падащото меню с плановете.
Телефон съм взел при предишното преподписване и нямам право на телефон, но мога да си преподпиша само плана. При мен също не излизат директно в "предложения", но като отидеш на някой от стандартните планове и кликнеш на "подновяване" вече излизат в падащото меню с плановете.
-
- Регистриран: 16 дек 2018, 17:30
Здравейте, какви планове има в момента на Виваком в диапазона 18 -21лв?
18лв - неграничени + 5GBsimonzhekoff написа: ↑17 юли 2019, 08:43Здравейте, какви планове има в момента на Виваком в диапазона 18 -21лв?
21лв - неграничени + 8GB + 100 минути към Европа
21лв - неграничени + 15GB
интернет 50 гигабита - 9,80лв
Виваком е с най-лошата телефония като чуваемост спрямо А1 и Теленор. Пробвайте да се обадите от виваком към теленор или а1 ...все едно говориш през руска радиостанция. Не така е от братно от другите два оператора. Възхитен съм от качеството на разговори от Теленор, но също така съм потресен от скапаните им планове
Не и на volte.mjoy383 написа: ↑17 юли 2019, 10:18Виваком е с най-лошата телефония като чуваемост спрямо А1 и Теленор. Пробвайте да се обадите от виваком към теленор или а1 ...все едно говориш през руска радиостанция. Не така е от братно от другите два оператора. Възхитен съм от качеството на разговори от Теленор, но също така съм потресен от скапаните им планове
Съгласен съм. При Виваком телефонията е с най-ниско качество, а при Теленор времето до сигнал “свободно” е най-кратко.mjoy383 написа: ↑17 юли 2019, 10:18Виваком е с най-лошата телефония като чуваемост спрямо А1 и Теленор. Пробвайте да се обадите от виваком към теленор или а1 ...все едно говориш през руска радиостанция. Не така е от братно от другите два оператора. Възхитен съм от качеството на разговори от Теленор, но също така съм потресен от скапаните им планове