Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Стой си така или премини на 8.90 в Теленор 1000 мин теленор 200 останалите и 100 мгб нет.
Знаете ли на колко време А1 праща "уведомителни" СМС-и за просрочено задължение?
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
В сайта на теленор, като се логнеш има за 20.99 неограничени минути 8000мбайта и други екстри. По скоро избери тази, че 1000мбайта нищо не са.
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
Къде го гледаш това? Дай скриншот ако може.PanasonicMobile написа:В сайта на теленор, като се логнеш има за 20.99 неограничени минути 8000мбайта и други екстри. По скоро избери тази, че 1000мбайта нищо не са.
Тази тема трябва да я преименуват от "скрити планове" на "Виж на сайта, а най-добре не преподписвай нищо".
Гледам и чета и продължават като им изтече договора да се шашкат и да си мислят, че са длъжни да преподписват жалките им планове, които са в момента.
Гледам и чета и продължават като им изтече договора да се шашкат и да си мислят, че са длъжни да преподписват жалките им планове, които са в момента.
Аз дори ще минавам на по-нисък, като изтече догодина.
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
След вход в my telenor през сайта, и избор на абонамент и опция продължаване, излизат директно оферти които ги няма официално в сайта.
Колкото до преподписването, бях на план 30GB за 25.99 вместо 29.99. След като изтече договора си стана 29.99, и преподписах за 40GB за 20.99. Така че има смисъл от преподписване. Това към теленор, за другите не знам.Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от PanasonicMobile на 08 окт 2019, 19:44, променено общо 1 път.
Това буквално е същата оферта на която аз преподписах в VIVACOM.
20.99лв. неограничени минути, 100 за ЕС, 8000MB. Егати картела.
Това е оферта която е налична от поне половин година , нищо добро няма да има в близко време .Това буквално е същата оферта на която аз преподписах в VIVACOM.