Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

debeliat
Регистриран: 12 сеп 2019, 14:56

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от debeliat » 11 окт 2019, 03:13

Последните три месеца, може да се мине на по-нисък план.

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 11 окт 2019, 04:23

SDIK написа:
10 окт 2019, 23:37
debeliat написа:
08 окт 2019, 14:50
Аз дори ще минавам на по-нисък, като изтече догодина.

Успех с това :D

Значи аз съм на договор от преди 3 год. 100 Мегабита НЕТ+ТВ (минимална)+HBO+8ГБ и безкрайни разговори+TV Explorer.

Това цялото за 48 лв, крайна цена. Този ултимативен пакет не могат да го съборят с настоящите оферти. Викам им добре, ще махам ТВ-то. Те ми свалиха цената с 1 лв, а оставам без ТВ (нормалната). Няма как да свалиш нещо от договора и да не си прецакан. Имам потвърдена информация от вътрешен човек, че те не трябва да свалят крайните пари, които взимат от тебе. Т.е. няма как да си свалиш от сметката освен ако не се самопрецакаш.

Няма как да предподпиша без да направят някаква яка оферта. Ако трябва ще чакам 5 години месец за месец.

Другото е, че вече има само двугодишно промоции, за да те прецакат да ти скочи крайната цена и да тичаш да преподпишеш. При мене естествено я няма и затова ще си седя до второ пришествие на нея. ;-)
Че защо ще ходи до офис да им се моли, нали и през сайта може да се преподпише?
BANANA_18 написа:
11 окт 2019, 01:37
iWolff написа:
14 сеп 2019, 12:45
Това беше публикувано по-назад в темата за пренос от БОБ към А1.
Изображение
Дали още е актуално?
Склонен съм да подпиша на 18лв/8GB
Да, но не навсякъде. На мен в началото на месеца като ходих ми ги предлагаха в София, блока с банките на Ломско шосе (А в офиса в съседния блок преди 1-2 месеца, като ходих само там, ми предлагаха с 500 МB). Много ми хареса невярващото изражение, което имаше, когато накрая й отказах като стигнахме до момента с уточнението какво става след 2-те години. :lol:

beagles
Регистриран: 30 ное 2015, 12:04

Мнение от beagles » 11 окт 2019, 12:20

Здравейте!Искам да попитам някой подписвал ли е договор онлайн и купувал ли е телефон към него?Предстой ми преподписване и в офис не могат да ми предложат условията,които ми предлагат онлайн.Предлагат ми телефон с условията на нов абонат!Сегашният ми телефон е купен от тях с подписване на договор без да ме задължават да съм на висока такса.От офиса ме посъветваха да не купувам онлайн-за Теленор говоря.Някакви мнения,защо да не купувам онлайн?

defierofodds

Мнение от defierofodds » 11 окт 2019, 12:30

beagles написа:
11 окт 2019, 12:20
Здравейте!Искам да попитам някой подписвал ли е договор онлайн и купувал ли е телефон към него?Предстой ми преподписване и в офис не могат да ми предложат условията,които ми предлагат онлайн.Предлагат ми телефон с условията на нов абонат!Сегашният ми телефон е купен от тях с подписване на договор без да ме задължават да съм на висока такса.От офиса ме посъветваха да не купувам онлайн-за Теленор говоря.Някакви мнения,защо да не купувам онлайн?
Защото няма да получат комисионна от теб :D

BANANA_18
Регистриран: 01 юли 2004, 01:51

Мнение от BANANA_18 » 11 окт 2019, 12:44

defierofodds написа:
11 окт 2019, 04:23
Да, но не навсякъде. На мен в началото на месеца като ходих ми ги предлагаха в София, блока с банките на Ломско шосе (А в офиса в съседния блок преди 1-2 месеца, като ходих само там, ми предлагаха с 500 МB). Много ми хареса невярващото изражение, което имаше, когато накрая й отказах като стигнахме до момента с уточнението какво става след 2-те години. :lol:
[/quote]

Какво става след двете години? Иначе ще пообиколя в Пловдив да видим къде ще ми го предложат

defierofodds

Мнение от defierofodds » 11 окт 2019, 12:47

BANANA_18 написа:
11 окт 2019, 12:44
defierofodds написа:
11 окт 2019, 04:23

Какво става след двете години? Иначе ще пообиколя в Пловдив да видим къде ще ми го предложат
[/quote]
За плана със 16 ГБ/30лв ми каза, че става 27 лв с 5 ГБ. Но според мен е в грешка/лъже и по-скоро става минимум 35 лв (Нали уж е вариант на 3XL), може би с 4ГБ? При всички случаи е дърво.

BANANA_18
Регистриран: 01 юли 2004, 01:51

Мнение от BANANA_18 » 11 окт 2019, 17:06

Така или иначе ми предлагат за 18 лв само 6гб.
Няма как да се съглася

aria1212
Регистриран: 14 окт 2019, 22:52

Мнение от aria1212 » 14 окт 2019, 22:58

Здравейте на всички. Пиша Ви, да дам малко яснота по “индивидуалните оферти” и телемаркетинга , в момента работя към кол център към оператор , преподписване на нет и тв, понякога наистина офертите са много добри, и разликата е 1-2лв а пък каналите са в пъти повече и интернета е по-бърз. За такива случаи не се чудете, по добро в магазин няма да предложат. Ако пък имате късмета да ви предложат анекс за запазване това е най-добрият вариянт. В магазините ресети на планове нямат файда да правят. Преди съм била и на мобилните планове, втората е оферта от това което ще ви предложат е винаги по ниска от най-ниската която дават в офиса, а предложат ли дейта карта-изгодно е наистина 11лв и моб тв и таблет който се пада безплатен

ive123
Регистриран: 13 яну 2019, 16:09

Мнение от ive123 » 15 окт 2019, 00:30

aria1212 написа:Здравейте на всички. Пиша Ви, да дам малко яснота по “индивидуалните оферти” и телемаркетинга , в момента работя към кол център към оператор , преподписване на нет и тв, понякога наистина офертите са много добри, и разликата е 1-2лв а пък каналите са в пъти повече и интернета е по-бърз. За такива случаи не се чудете, по добро в магазин няма да предложат. Ако пък имате късмета да ви предложат анекс за запазване това е най-добрият вариянт. В магазините ресети на планове нямат файда да правят. Преди съм била и на мобилните планове, втората е оферта от това което ще ви предложат е винаги по ниска от най-ниската която дават в офиса, а предложат ли дейта карта-изгодно е наистина 11лв и моб тв и таблет който се пада безплатен
това за А1 става въпрос нали

Sent from my iPhone using Tapatalk

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Мнение от tzincbg » 15 окт 2019, 05:48

ive123 написа:
15 окт 2019, 00:30
aria1212 написа:Здравейте на всички. Пиша Ви, да дам малко яснота по “индивидуалните оферти” и телемаркетинга , в момента работя към кол център към оператор , преподписване на нет и тв, понякога наистина офертите са много добри, и разликата е 1-2лв а пък каналите са в пъти повече и интернета е по-бърз. За такива случаи не се чудете, по добро в магазин няма да предложат. Ако пък имате късмета да ви предложат анекс за запазване това е най-добрият вариянт. В магазините ресети на планове нямат файда да правят. Преди съм била и на мобилните планове, втората е оферта от това което ще ви предложат е винаги по ниска от най-ниската която дават в офиса, а предложат ли дейта карта-изгодно е наистина 11лв и моб тв и таблет който се пада безплатен
това за А1 става въпрос нали

Sent from my iPhone using Tapatalk
Очевидно, само те имат reset на договора.

Отговори