Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Днес в два офиса на А1 във Варна отказаха на съпругата ми преподписване на същите условия изтичащ на 15.12.19 г. договор. Планът бил стар и не се предлагал повече. От декември 2017 г. е. Заявих,че ще звънна на *88. Отговорът беше-"ами опитайте". Е звъннахме. След два дни договора ще е при нас. На същите условия ( неогр. национални, 10 GB на макс. и 60 канала тв. за 20,38 лв.).
Само по телефона може да се заяви ресет на старите условия. Но благодаря, че ни светнахте, че може да помолите да не го пращат я офис, а при нас по куриер. Защото иначе в магазина може пак да се направят на улави за единия шанс за бонус и пак щеше са трябва да звъните.detector написа: ↑13 ное 2019, 17:26Днес в два офиса на А1 във Варна отказаха на съпругата ми преподписване на същите условия изтичащ на 15.12.19 г. договор. Планът бил стар и не се предлагал повече. От декември 2017 г. е. Заявих,че ще звънна на *88. Отговорът беше-"ами опитайте". Е звъннахме. След два дни договора ще е при нас. На същите условия ( неогр. национални, 10 GB на макс. и 60 канала тв. за 20,38 лв.).
някой колега има ли инфо дали МТЕЛ ще намалят скоро (29ти) модела НОУТ 10плюс, защото в момента е намален ЕС 10плюс, но тъй като ще преподписвам искам да взема субсидиран ноут и също така да е намален хихи както е ЕС в момента!?
Иначе за план А1 20лв 6000нет и неограничени, което е крайно малко, искам да вдигна на 31лева какво мога да взема от тях, за нет става въпрос!?
Иначе за план А1 20лв 6000нет и неограничени, което е крайно малко, искам да вдигна на 31лева какво мога да взема от тях, за нет става въпрос!?
S10 е модел на близо година вече, за това е намален. Note 10 е нов модел все още и е много малко вероятно да бъде намален на този етап, но знае ли се, по Коледа стават чудеса
За около 30 лева мисля, че около 15 GB може да се вземат.
За около 30 лева мисля, че около 15 GB може да се вземат.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Така или иначе 1 седмица преди black Friday не е разумно да купуваш. Изчакай поне до другата седмица и може да има намаления макар и не реални, но ще са по-добри спрямо днешните
да, ще изчакам 29, аз съм го написал долу!
иначе за 31лв А1 неограничени и 24-25гб нет се надявам да ми дадат, а не 15гб както един колега написа!
днес един в А1 ме убеждаваше за ЕС10 че е в промоция, и че снима дори по-добре от Ноут 10, но засега съм се спрял на ноута, макар, че разликата между Ес плюс и Ноут плюс в момента е 360лв и ми се вижда голяма и затова изчаквам
иначе за 31лв А1 неограничени и 24-25гб нет се надявам да ми дадат, а не 15гб както един колега написа!
днес един в А1 ме убеждаваше за ЕС10 че е в промоция, и че снима дори по-добре от Ноут 10, но засега съм се спрял на ноута, макар, че разликата между Ес плюс и Ноут плюс в момента е 360лв и ми се вижда голяма и затова изчаквам
Аз съм на А1 с 32 лева план 27гб нет и 400 мин международни с добавка 3 лв имам 200 смс-а без значение къде ги пращам и ми е ок това
А мога ли да питам защо преподписвате?! Моите договори изтекоха и не ги пипам, таксите са същите и докато не ми предложат адекватна оферта, ще си стоя така...detector написа: ↑13 ное 2019, 17:26Днес в два офиса на А1 във Варна отказаха на съпругата ми преподписване на същите условия изтичащ на 15.12.19 г. договор. Планът бил стар и не се предлагал повече. От декември 2017 г. е. Заявих,че ще звънна на *88. Отговорът беше-"ами опитайте". Е звъннахме. След два дни договора ще е при нас. На същите условия ( неогр. национални, 10 GB на макс. и 60 канала тв. за 20,38 лв.).
Щото при много хора таксата и/или минутите и/или мегабайтите са промо и за да не стане скъпо или ограничено, няма как иначе.palamud13 написа: ↑16 ное 2019, 09:51А мога ли да питам защо преподписвате?! Моите договори изтекоха и не ги пипам, таксите са същите и докато не ми предложат адекватна оферта, ще си стоя така...detector написа: ↑13 ное 2019, 17:26Днес в два офиса на А1 във Варна отказаха на съпругата ми преподписване на същите условия изтичащ на 15.12.19 г. договор. Планът бил стар и не се предлагал повече. От декември 2017 г. е. Заявих,че ще звънна на *88. Отговорът беше-"ами опитайте". Е звъннахме. След два дни договора ще е при нас. На същите условия ( неогр. национални, 10 GB на макс. и 60 канала тв. за 20,38 лв.).
Точно. Екстра нета и аб. такса са с 15% отстъпка, а телевизията е 0,85 лв. вместо 6 лв.