Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Ако не правиш постоянно спийд тестове, може и по-малко гигабайти да са ти необходими.
Факт е това, което си написал. Обаче има хора, които примерно си гледат онлайн телевизия, hbo go или YouTube, и тези мегабайти не стигат за нищо. Имам приятели, които пък примерно държат на видеоразговорите, а там мегабайтите се топят като стой та гледай.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Те заради това направиха така, че да нямаш възможност да минеш на план за лоялни клиенти с по-ниска такса. За това ще те насочат към стандартен план. Вече няма значение на кой оператор си.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Тогава ще премина на стандартен план с по-ниска такса или ще се пренеса. Интернета решавам въпроса с карта от Тиком или само нет от Вива, а минути може да се добавят лесно към стандартния план. 2 лв. за 100 минути или 4 лв. за 500 минути- има такива добавки при Вива.
Важно е да се мисли нестандартно и извън изкуствените ограничения, човек винаги да има алтернативи и да не се подвежда по маркетинговите трикове на операторите!
Еми не е баш така. При Виваком може и да не става, ама при Теленор няма проблем. Миналия месец влезнах в последните 3 месеца от договора и директно ми излезнаха в сайта всички предложения за лоялни клиенти, включително и по-ниските и подписах с 4лв. по-ниска такса. При А1 също мисля може да минеш на по-нисък план ако ти изтича договора.Dubspace написа: ↑21 ное 2019, 19:18Те заради това направиха така, че да нямаш възможност да минеш на план за лоялни клиенти с по-ниска такса. За това ще те насочат към стандартен план. Вече няма значение на кой оператор си.
nmnikolov написа: ↑21 ное 2019, 19:52Еми не е баш така. При Виваком може и да не става, ама при Теленор няма проблем. Миналия месец влезнах в последните 3 месеца от договора и директно ми излезнаха в сайта всички предложения за лоялни клиенти, включително и по-ниските и подписах с 4лв. по-ниска такса. При А1 също мисля може да минеш на по-нисък план ако ти изтича договора.
Това е добре да се знае. Сподели на какъв план преподписа и ако помниш условията на другите предложения за лоялни клиенти.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
А преди да влезеш в последните 3 месеца, излизат ли персонални предложения с по-висока такса, или никакви?nmnikolov написа: ↑21 ное 2019, 19:52Еми не е баш така. При Виваком може и да не става, ама при Теленор няма проблем. Миналия месец влезнах в последните 3 месеца от договора и директно ми излезнаха в сайта всички предложения за лоялни клиенти, включително и по-ниските и подписах с 4лв. по-ниска такса. При А1 също мисля може да минеш на по-нисък план ако ти изтича договора.
Виждат се. Дори 1 месец след посписването на договора сега пак виждам персонални оферти. Започват от тази, на която аз подписах - 20.99 лв. за 8 GB.defierofodds написа: ↑21 ное 2019, 20:29А преди да влезеш в последните 3 месеца, излизат ли персонални предложения с по-висока такса, или никакви?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Явно, мерси, понеже аз имам само двулевова на безсрочен и също от първия месец започнаха да излизат, но не знаех при "нормалните" как е.nmnikolov написа: ↑21 ное 2019, 21:54Виждат се. Дори 1 месец след посписването на договора сега пак виждам персонални оферти. Започват от тази, на която аз подписах - 20.99 лв. за 8 GB.defierofodds написа: ↑21 ное 2019, 20:29А преди да влезеш в последните 3 месеца, излизат ли персонални предложения с по-висока такса, или никакви?