Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от defierofodds » 04 дек 2019, 11:02

Apple_fan написа:
04 дек 2019, 10:55
Лошото е, че много хора не правят разлика между промоция и стандартен абонаментен план. Повечето абонати са подписвали на някакъв вид промоции и сега се оплакват, защото цените са се повишили и условията на плановете са се влошили. Не, не са се повишили цените, просто са се върнали към стандартните условия. Живеем в пазарна икономика, едната страна предлага оферта, а другата е свободна дали да я приеме или не. Българският потребител(не само в този форум) трябва да се научи, че нещата не идват даром и думите "безплатно" и на "промоция" няма, защото ако е безплатно или на промоция за един, то друг плаща за това. И трите оператора си имат някакви разработени стратегии и вярвайте ми няма да изгубят приходи и печалба. Същото така има и много други фактори, които влиаят на пазара на дадени услуги.
Ама каквото и да пиша, пак някой псевдо патриот ще се изкаже дебилски..
Точно в "промоциите" от край време е проблемът, и от операторска страна всичко постоянно е на "промоция", само и само да не пуснат нормален стандартен план (Не, че и "промоциите" са много нормални, само тук-там някой план за "лоялен" абонат, но като изтече, пак винаги могат да те отрежат и да няма нищо нормално). И наистина понеже хората масово не мислят, не гледат и не правят сметка, до голяма степен вината е и тяхна.
tzincbg написа:
04 дек 2019, 07:36
defierofodds написа:
04 дек 2019, 02:50
debeliat написа:
04 дек 2019, 02:38
500 минути за 18лв, и мобилен нет 13 гб за 24лв от А1. Чувствам се прекрасно.
Чувстваш се, докато ти изтече договора, после ще има да се чудиш какво да ползваш :D
На А1 може да се звъни на *88 да ти пратят по куриер ресет на договора в последните три месеца И САМО ТОГАВА. И няма значение, че вече го няма.
Не се съмнявам, че скоро и на това ще врътнат кранчето. При всички случаи не може да се разчита.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Мнение от Apple_fan » 04 дек 2019, 11:51

defierofodds написа:
04 дек 2019, 11:02
Apple_fan написа:
04 дек 2019, 10:55
Лошото е, че много хора не правят разлика между промоция и стандартен абонаментен план. Повечето абонати са подписвали на някакъв вид промоции и сега се оплакват, защото цените са се повишили и условията на плановете са се влошили. Не, не са се повишили цените, просто са се върнали към стандартните условия. Живеем в пазарна икономика, едната страна предлага оферта, а другата е свободна дали да я приеме или не. Българският потребител(не само в този форум) трябва да се научи, че нещата не идват даром и думите "безплатно" и на "промоция" няма, защото ако е безплатно или на промоция за един, то друг плаща за това. И трите оператора си имат някакви разработени стратегии и вярвайте ми няма да изгубят приходи и печалба. Същото така има и много други фактори, които влиаят на пазара на дадени услуги.
Точно в "промоциите" от край време е проблемът, и от операторска страна всичко постоянно е на "промоция", само и само да не пуснат нормален стандартен план (Не, че и "промоциите" са много нормални, само тук-там някой план за "лоялен" абонат, но като изтече, пак винаги могат да те отрежат и да няма нищо нормално). И наистина понеже хората масово не мислят, не гледат и не правят сметка, до голяма степен вината е и тяхна.
tzincbg написа:
04 дек 2019, 07:36
defierofodds написа:
04 дек 2019, 02:50

Чувстваш се, докато ти изтече договора, после ще има да се чудиш какво да ползваш :D
На А1 може да се звъни на *88 да ти пратят по куриер ресет на договора в последните три месеца И САМО ТОГАВА. И няма значение, че вече го няма.
Не се съмнявам, че скоро и на това ще врътнат кранчето. При всички случаи не може да се разчита.
Ами да врътнат кранчето. Тяхно право е. Въпросът е последиците, които могат да понесат. Навремето една от големите хранителни вериги предлагаше кисело мляко за 6 ст., но след това го спряха. Предположете защо

rosennedkov
Регистриран: 25 фев 2019, 15:22

Мнение от rosennedkov » 04 дек 2019, 11:59

Коледно промо от теленор.

https://www.telenor.bg/bg/plans/postpaid-plans

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Изображение

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Мнение от STE1 » 04 дек 2019, 12:08

Смешно да си мислиш че е пазарна икономика , имаш картели и мафиотизирани структори.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 04 дек 2019, 12:22

Не знам, но с тези планове ни върнаха едно 6-7 години назад. Добре, че разписах на план със стандартна такса и само 14000 допълнителни промо мегабайти за 32 лева. След изтичането на договора, ще имам неогр.минути, 300 международни минути и 10000 МБ по стандартните условия и мисля да си остана на тях в безсрочен, ако не се пренеса в Теленор. Имам и служебна карта на А1, но като сменя работата ще ми я вземат и няма как да мина на някаква ниска такса. Телефонът ми трябва за работа най-вече. Не виждам планове с по 2000-3000 минути и 10 ГБ за 20-25 лева. Най-близко до това е на Теленор за 28 лева, което също е вариант.
Samsung GALAXY S22 Ultra

sartana
Регистриран: 26 ное 2006, 14:27

Мнение от sartana » 04 дек 2019, 14:56

Някой с инфо за тайните коледни оферти на теленор, които дават в офис но не казват нищо по телефона?

rosennedkov
Регистриран: 25 фев 2019, 15:22

Мнение от rosennedkov » 04 дек 2019, 15:16

sartana написа:Някой с инфо за тайните коледни оферти на теленор, които дават в офис но не казват нищо по телефона?
viewtopic.php?p=2544373#p2544373

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Мнение от iWolff » 04 дек 2019, 15:57

Ето какво ми излиза на мен като вариант за преподписване.
25,99 лв. :
10000МВ + допълнително 10000 МВ за първата година от договора
2 трафик пакета за целия срок на договора + 2 пакета за първите 12 месеца
2 позиции за дигитални услуги (HBO Go, Diema, Deezer и т.н.) за първите 12 месеца + 5 позиции за първите 6 месеца
200 минути към ЕС
7600МВ за роуминг ЕС
В момента имам още 13 месеца от срока на настоящия ми договор.
Изображение
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 04 дек 2019, 17:12

Защо не пишат каква е таксата след края на договора?

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Мнение от iWolff » 04 дек 2019, 17:14

Пишат, не се е хванало в скрийншота. 29,99 е след срока на договора.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Отговори