Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
За момента офертите са същите като през декември месец. Може да ги видиш като се логнеш в сайта им с My Telenor акаунта си.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
От няколко дена обикалям офисите да го намеря този план.
Май наистина не го предлага всеки офис. Дори точно определен човек.
И в тази връзка трябва направо трите имена и егенето да дадеш направо.
Пробваха всичко изключиха всички екстри изключиха всичко и пак не се получи нищо. стигнах до 16лв. за 3гб.
Няма и дса го намериш. Това е оферта е само за тези които дсосега бяха на тази оферта, с анекс се удължава условията по дсоговора за следващите 24 месеца. Освен това след 1 януари вече не се предлага преподписване
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Това с анекса вече го няма.
Подписах си същият договор за нови 2 години. В края на Декември едвам намерих служител (щото някои директно ми казваха, че не можело вече...дрън.дрън та пляс) да си удължа с още 2 години плана .
16.8 лв . Включващ неограничени мин, 11 гиги нет и 4.5 в роуминг(ЕС).
За А1 говоря.
П.С Все пак служителката, която ми го поднови настоятелно ме съветваше да не го правя и че съм имал още няколко месеца до крайната дата на договора ми.
Подписах си същият договор за нови 2 години. В края на Декември едвам намерих служител (щото някои директно ми казваха, че не можело вече...дрън.дрън та пляс) да си удължа с още 2 години плана .
16.8 лв . Включващ неограничени мин, 11 гиги нет и 4.5 в роуминг(ЕС).
За А1 говоря.
П.С Все пак служителката, която ми го поднови настоятелно ме съветваше да не го правя и че съм имал още няколко месеца до крайната дата на договора ми.
В петък бях в А1 и обсъждахме плановете за телевизия. Единият от договорите, които сключвах не беше на мое име и служителката ми каза "като дойде човека за телевизията ше му ресетна договора за интернет"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Актуален ли е А1 https://media.a1.bg/newsite2018/private ... 102019.pdf
, защото е от 10.2019 и разбрах, че 3лв се приспадат от обявените цени!?
За 31-33лв неограничени и 20-24гб нет оферта ли е?
И на Теленор имам един номер за 20лв, сега изтича 2г договор след 5дни, и искам да мина на план под 10лв колкото да си пазя номера ей така, но казаха, не можело, казах, ок ще изчакам да изтекат 24м и тогава искам на нов договор на по-нисък план и не та не, можело на по-висок или да си прехвърлям номера другаде, а аз не искам!
И на Теленор имам един номер за 20лв, сега изтича 2г договор след 5дни, и искам да мина на план под 10лв колкото да си пазя номера ей така, но казаха, не можело, казах, ок ще изчакам да изтекат 24м и тогава искам на нов договор на по-нисък план и не та не, можело на по-висок или да си прехвърлям номера другаде, а аз не искам!
А1 - 31лв неограничени минути, 300 към Европа, 20гб интернет + 8гб в Европа и още някакви екстри, които едва ли ще ползвам, но все пак ги има. Аз лично съм доволен, като се има в предвид, че за същите пари преди 2-3 месеца ми предлагаха на полувината...
Глупости, след като си в последните 3 месеца от договора се логни на сайта на telenor и виж какви предложения имаш. В последните 3 месеца от договора се отключват всички налични предложения и може да се подпише и на по-ниска такса.godfadar написа: ↑07 яну 2020, 20:35Актуален ли е А1 https://media.a1.bg/newsite2018/private ... 102019.pdf
Под 10 лева обаче май няма наличен план. Ще можеш да минеш на Total+ 12.99 лв.
Здравейте! Предстой ми преподписване на договорс А1. В приложението им излизат 2 промоционални плана A1 unlimited 22 и 24. Първият е с 9500мб интернет , а вторият с 11000. Естествено са сложили уловки като по голямата част от интернета е писан като промоционален. По това което чета из сайта и приложенето не мога да разбаера дали тези промоционални МБ са за целият срок на договора или са с по-кратък срок. Не ми се пита в офис защото там основната цел е да те подведът. Ако някой е запознат как стои въпросът, ще съм благодарен ако сподели?