Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
С изтичащ договор съм към виваком, сегашния е до април. В момента съм на М+ за 17.99, имам 6гб интернет и неограничени минути.
В приложението виждам, че имам оферти 'специално за мен'.
1. Smart L за 22.99 - Неограничени Национални / 10000 MB / TIDAL / TV GO 60+ channels, MAXI, HBO OD, Disney English, MAX Sport Plus, DiemaXtra, 10000 MB for 12 months
2. Smart L за 20.99 - Неограничени Национални / 8000 MB / TIDAL / TV GO 60+ канала, MAXI, HBO OD, Disney English, MAX Sport Plus, DiemaXtra, 10000 MB за 12 месеца
3. Smart M+ за 19.99 - Неограничени Национални / 100 в EU / 7000 MB / TV GO 60+ канала, MAXI, HBO OD, Disney English, MAX Sport Plus, DiemaXtra, 10000 MB за 6 месеца
Може би като дойде време ще искам понижение на плана, поне от към парите. И сега рядко използвам всичките МБ, на работа и вкъщи има wi-fi.
Тия добавки може ли да искам да бъдат махнати /tv go, maxi, hbo.../? Цената на абонаментния план ще се понижи ли? До сега Тв не съм гледал на телефона, не смятам и да го правя...
1. Smart L за 22.99 - Неограничени Национални / 10000 MB / TIDAL / TV GO 60+ channels, MAXI, HBO OD, Disney English, MAX Sport Plus, DiemaXtra, 10000 MB for 12 months
2. Smart L за 20.99 - Неограничени Национални / 8000 MB / TIDAL / TV GO 60+ канала, MAXI, HBO OD, Disney English, MAX Sport Plus, DiemaXtra, 10000 MB за 12 месеца
3. Smart M+ за 19.99 - Неограничени Национални / 100 в EU / 7000 MB / TV GO 60+ канала, MAXI, HBO OD, Disney English, MAX Sport Plus, DiemaXtra, 10000 MB за 6 месеца
Може би като дойде време ще искам понижение на плана, поне от към парите. И сега рядко използвам всичките МБ, на работа и вкъщи има wi-fi.
Тия добавки може ли да искам да бъдат махнати /tv go, maxi, hbo.../? Цената на абонаментния план ще се понижи ли? До сега Тв не съм гледал на телефона, не смятам и да го правя...
Понижение едва ли ще можеш да си издействаш, оня ден над час се карахме в офиса на Виваком, не ми дават най-високият план U, накрая управителката изплю камъка, че щели да го махат този план или да му вдигнат много цената. Всички планове ще си вдигат цените, явно тия с безкрайните мегабайти им правят трафик терабайти на старият U. Аз пък и казах, че чакам да паднат ограниченията за роуминга изцяло и ще си купя румънска карта. Нямам спомен кога изцяло отпадат ограниченията за Европа, някой може ли да сподели кога беше крайният срок.MapTo_D написа: ↑16 яну 2020, 16:19С изтичащ договор съм към виваком, сегашния е до април. В момента съм на М+ за 17.99, имам 6гб интернет и неограничени минути.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Не знам за терабайти (Едва ли много хора могат да плащат или биха плащали 50-55 лв на месец и тези, които го правят, не са пубери, точещи цял ден торенти), но според темата с тестовете, в тяхната мрежа се правят най-високи скорости. С други думи, стои им неизползван капацитетът и просто се стискат. А някои наивно се радват на високите скорости. Това е като да се радваш на голям бюджетен излишък, примерно. Или да се радваш, че си спестил много пари, докато си ял сух хляб.palamud13 написа: ↑17 яну 2020, 06:57Понижение едва ли ще можеш да си издействаш, оня ден над час се карахме в офиса на Виваком, не ми дават най-високият план U, накрая управителката изплю камъка, че щели да го махат този план или да му вдигнат много цената. Всички планове ще си вдигат цените, явно тия с безкрайните мегабайти им правят трафик терабайти на старият U. Аз пък и казах, че чакам да паднат ограниченията за роуминга изцяло и ще си купя румънска карта. Нямам спомен кога изцяло отпадат ограниченията за Европа, някой може ли да сподели кога беше крайният срок.MapTo_D написа: ↑16 яну 2020, 16:19С изтичащ договор съм към виваком, сегашния е до април. В момента съм на М+ за 17.99, имам 6гб интернет и неограничени минути.
По едно време мислех да си закрия домашния интернет, докато Smart U беше с неограничени мегабайти, но добре, че не съм го направил.defierofodds написа: ↑17 яну 2020, 07:20
Не знам за терабайти (Едва ли много хора могат да плащат или биха плащали 50-55 лв на месец и тези, които го правят, не са пубери, точещи цял ден торенти), но според темата с тестовете, в тяхната мрежа се правят най-високи скорости. С други думи, стои им неизползван капацитетът и просто се стискат. А някои наивно се радват на високите скорости. Това е като да се радваш на голям бюджетен излишък, примерно. Или да се радваш, че си спестил много пари, докато си ял сух хляб.
Гледам, че за speedtest съм изхабил 1,2 GB, а за всичко останало още 2 GB, т.е. за 11 дни (откакто се пренесох при Telenor) около 3,5 GB.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Мен лично ме устройва плана Смарт У с всичко неограничено ( особено) като нямам срочен договор. Ползвам го и за домашен нет ( пускам Самсунга в 5г режим на хот спот) и така правя макс за месец 270 гб. а най-важното е че съм независим. Качил съм на андроид тв булсатком и така с един план ползвам три услуги където и да съм.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Понижение на цената при изтекъл договор и стандартни условия, или пренос най - добре към някоя корпоративна група. Даже са съгласни да загубят абоната вместо да понижат цената на плана.
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Това съм го изпитал лично. Имах два догивора към Виваком - един за мобилен план и един за домашен интернет и телевизия. При изтичане на договора за интернет и телевизия (абонат от 6 години) в магазин единствено ми предложиха да остана на същите пакети при около 35% по-висока такса. Разправях се с оператори - казаха ми, че каквото са ми предложили в магазин, това било. Прехвърлих тези услуги към А1, където получих по-добри условия срещу малко по-малка такса. Скоро ми изтича и договора за мобилния план и обмислям и него да прехвърля на А1 - както заради възможността за прехвърляне на част от интернета, така и заради е-сим.sabin_zaimov написа: ↑19 яну 2020, 11:09Даже са съгласни да загубят абоната вместо да понижат цената на плана.
-
- Регистриран: 20 яну 2020, 22:24
Здравейте. Може ли някой да ми каже, дори и на лично какви отстъпки ползват служители при взимане на телефон ? И друг теоритичен въпрос - има ли как някой (да кажем) предполагаем приятел, който е настоящ служител да може да предложи доста по-изгодни условия (т.е по-евтино) за да се вземе телефон, които не се предлагат иначе без т.н връзки ? Чисто теоритично да речем, че телефонът е iPhone 11.
Все слушам за подобни схеми из операторите, въпреки че четох, че е имало затягане на контрола за да се избегне точно горната ситуация. Доколко е вярно, не знам.
Все слушам за подобни схеми из операторите, въпреки че четох, че е имало затягане на контрола за да се избегне точно горната ситуация. Доколко е вярно, не знам.
-
- Регистриран: 06 яну 2020, 18:36
Оплаквам се от съседите.Той е над 130кг, а жена му е 124кг.
Съжалявам,че не е по темата,но да попитам. Телефоните от Теленор още ли ги кодират или не?Тази седмица се прибирам и искам да си взема P30 Pro-гледам че е дуал сим и едната карта ще е теленорска,а другата от giffgaff. Колкото и да е странно по-изгодно излиза да си преподпиша договор и да го взема от бг отколкото от тук-в УК трудно се открива под 600 паунда