Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
КАто се има предвид колко са зле тези от сайта, каквото и да предложат, все ще е простотия и ще има мижави мегабайти след изтичането. Най-много да ти предложат повече промоционални.
Аз в момента на Теленор имам оферта. В момента съм 31лв/м такса за неогр. мин, 16GB нет, 7.6GB роуминг и HBO достъп. Офертата е 37лв/м 15+15GB, 3 позиции за 1год и 3 трафик пакета, 10GB роуминг, неогр.минути и 400мин в зона ЕС. Което си е та*ак , при положение че коледната промоция имах оферта за 30лв/м 12+12GB (1год) 8.3GB роуминг, 300мин ЕС, 2+5 позиции (6мес), 3+1 трафик пакета (1год).
Имам и друга оферта за космическа такса от 50лв/м 20+20 нет и тн., но много добре знам колко "много" хора си позволяват такива огромни такси за телефон.
Всеки път като се зададе преподписване се заричам че ще се местя на Вива а сега и А1 не изглежда толкова зле и все оставам на Теленор. Дали и този път...ще видим.
Общо взето и трите оператора вдигнаха цените и се оправдават в роуминга, мрежата и тем подобни. Виж това мен не ме интересува най-малко пък роуминга, крайният резултат е, че за клиента условията се влошават, за по-високи такси получаваш по-малко. Едно време за 50лв/м Вива имаха неогр. нет и неогр минути, разбира се махнаха го. Защо ли, ами защото сега за 51лв/м имаш 50GB и толкова, затова. А тея трафик пакети на Теленор са пълна боза и тъпотия, пусни ми пакет Youtube не Instagram, Whatsapp и тем подобни. Леле мани че Whatsapp харчи терабайтове дата, че пакет да ми пускаш. Прах в очите на всички общо взето.
Имам и друга оферта за космическа такса от 50лв/м 20+20 нет и тн., но много добре знам колко "много" хора си позволяват такива огромни такси за телефон.
Всеки път като се зададе преподписване се заричам че ще се местя на Вива а сега и А1 не изглежда толкова зле и все оставам на Теленор. Дали и този път...ще видим.
Общо взето и трите оператора вдигнаха цените и се оправдават в роуминга, мрежата и тем подобни. Виж това мен не ме интересува най-малко пък роуминга, крайният резултат е, че за клиента условията се влошават, за по-високи такси получаваш по-малко. Едно време за 50лв/м Вива имаха неогр. нет и неогр минути, разбира се махнаха го. Защо ли, ами защото сега за 51лв/м имаш 50GB и толкова, затова. А тея трафик пакети на Теленор са пълна боза и тъпотия, пусни ми пакет Youtube не Instagram, Whatsapp и тем подобни. Леле мани че Whatsapp харчи терабайтове дата, че пакет да ми пускаш. Прах в очите на всички общо взето.
Здравейте!Имам нужда от съвет.Казуса е следния: Единия ми договор към Теленор изтича след две седмици,като номера винаги се е използвал от дъщеря ми.Искам да го прехвърля на нейно име вече,но не може да се възползва от персоналната ми оферта към този номер,защото тя се явява като нов абонат.Както знаете, плановете за нов абонат са пълно дърво и търся съвет по въпроса.Бих пренесъл номера към друг оператор,но и там липсват читави предложения за нов абонат.Питам тук,дали има някаква скрита възможност,защото в офисите им цари некемпетентност и незаинтересованост.
Ами първо го поднови за нови 2 години с офертата, пък после си го прехвърляй на когото поискаш.
-
Едва ли ще може да прехвърли договор, особено промоционален.
По-скоро вариант е да се прехвърли на безсрочен "Universe" и след месец да преподпише на промоционални условия.
Не може да се прехвърли договора,поне докато не изтече.За след това служителите твърдят, че важат офертите за нови абонати.Колко време,след сключване на нов договор, излизат персоналните оферти ?
-
При мен на безсрочен план за мобилен интернет излязоха след около 3 седмици. Предполагам и на "Universe" ще е така, стига да се намери служител, който да се съгласи да сключи такъв договор (Сигурно ще трябва поне 2-3 офиса да се обиколят).
Не съм знаел, че не може по всяко време. Ами жалко тогава. Да минава на най-ниската такса и да чака оферта с подновяване.
След като няколко седмици в "специално за теб" на Вивакон имах само стандартни оферти днес ми излязоха един куп наистина специални включително и преподписване на досегашния ми план - 2000/2000 за 11.99. Преподписах докато пак не са изчезнали