Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Още следващият месец, няма никой да им се навива на сегашните и миналогодишните планове за лоялни клиенти. Не и тази година. Сега бързат да облъчват месеци преди да са изтекли договорите на хората, защото са наясно с очертаващата се масова безработица и преминаване на много хора на минималните планове, пък били те и без интернет.
Така че, не се радвайте прибързано на неочакваните предложения за преподписване при сегашните условия. Цените няма как да не отидат надолу.
Така че, не се радвайте прибързано на неочакваните предложения за преподписване при сегашните условия. Цените няма как да не отидат надолу.
-
- Регистриран: 18 фев 2020, 15:00
А1 предлагат много гигабайти, на ниска цена
Само, че още не са се сетили да пуснат VoLTE за съвместимите устройства
Пък и отзивите за мрежата и приоритета на 3G пред 4G - голям праз, че имаш сумати мегабайти, които няма как да изразходиш, а по време на разговор като минеш на 3G интернета ти е бърз като костенурка (заради липсата на VoLTE).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 18 фев 2020, 15:00
как да не мога да ги ползвам, аз имам таблет
Аз на тоя таблет гледам единствено шашавите съседи по бтв комеди докато ям, и то пре wifi.
Иначе да, предстои да видим алтернативата на планове като моя 28 лв. 25ГБ и 300 мин. към ЕС.
Иначе да, предстои да видим алтернативата на планове като моя 28 лв. 25ГБ и 300 мин. към ЕС.
А1 са в доста напреднал етап за пускането на Volte, а Виваком вече правят постъпки за сертифициране на мрежата.centur написа: ↑31 мар 2020, 19:54Само, че още не са се сетили да пуснат VoLTE за съвместимите устройства
Пък и отзивите за мрежата и приоритета на 3G пред 4G - голям праз, че имаш сумати мегабайти, които няма как да изразходиш, а по време на разговор като минеш на 3G интернета ти е бърз като костенурка (заради липсата на VoLTE).
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Ти да видиш!!!
И кога очакваме А1 да благоволят да го пуснат това VoLte?
То от толкова чакане накрая по-добре без него.
Още повече че при мрежата на А1 4G не е зададен с приоритет като при Теленор и в сградите пада на 3G.
За какво ми е тогава това VoLte?!!!
И кога очакваме А1 да благоволят да го пуснат това VoLte?
То от толкова чакане накрая по-добре без него.
Още повече че при мрежата на А1 4G не е зададен с приоритет като при Теленор и в сградите пада на 3G.
Разликата с VoLte при Vivacom е доста голяма от към качество и бързина на свързване.
10 000 мб бонус при плащане онлайн при А1.
Като се замисля 50гб вече използвах. Ноември декември и януари по 10гб. Сега заради короната още 10 и сега април още 10.
Като се замисля 50гб вече използвах. Ноември декември и януари по 10гб. Сега заради короната още 10 и сега април още 10.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Напълно съм съгласен. Почти 4 години след пускането на 4Г мрежата все още има места, където особено в затворени пространства дропва на 3Г и не знам дали е заради приоритет или просто мрежата не е добре изградена. Така че ако не си подобрят 4Г мрежата в затворени пространства, то Волтето е безсмисленоangelstamb написа: ↑31 мар 2020, 23:45Още повече че при мрежата на А1 4G не е зададен с приоритет като при Теленор и в сградите пада на 3G.