Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 05 апр 2020, 10:51
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте, договара съм А1 изтича края на май месец, условията са 9250мб и неограничени разговори плюс мобилна телевизия с такса 20 лева. Сега видях в сайта, че има специално предложение A1 one unlimited 22 за 26 вместо 29 лева с 9500мб и Unlimited 20 за 24 вместо 26 лева с 8000мб. В сайта тези планове не ги виждам.
Може ли да се очаква нещо по-добро до другия месец като оферта или да преподписвам още сега. Ако при друг има по-добра оферта не е проблем да се премести.
Втория въпрос е с план на Виваком, който изтича ноември месец - 21 лева с 15 ГБ интернет и неограничени минути плюс най-орязаната версия на ТВ ГО. Така като гледаме как вървят нещата в посока надолу дали до тогава няма да станат 5гб за 30 лева, стандартния план е 27 лева и 3гб нет.
И третия въпрос е понеже мисля да си сменя телефона дали да го направя с картата на А1 или да изчакам договора на Виваком? Възможно ли е да преподпиша примерно на план за 30.лева и да взема телефон на вноски като за най-скъпия план да речем Smart U? На някой правили ли са подобна оферта или аз да си искам.
В последно време заглеждам в OLX се е напълнило с чисто нови телефони, взети след преподписване. Има.ли далавера да се вземе телефон и да се препродаде после, срещам и такива обяви чс фактура за примерно 700 лева а телефона е пуснат за 650 и като се договориш и пада на 600. Къде е далаверата?
Може ли да се очаква нещо по-добро до другия месец като оферта или да преподписвам още сега. Ако при друг има по-добра оферта не е проблем да се премести.
Втория въпрос е с план на Виваком, който изтича ноември месец - 21 лева с 15 ГБ интернет и неограничени минути плюс най-орязаната версия на ТВ ГО. Така като гледаме как вървят нещата в посока надолу дали до тогава няма да станат 5гб за 30 лева, стандартния план е 27 лева и 3гб нет.
И третия въпрос е понеже мисля да си сменя телефона дали да го направя с картата на А1 или да изчакам договора на Виваком? Възможно ли е да преподпиша примерно на план за 30.лева и да взема телефон на вноски като за най-скъпия план да речем Smart U? На някой правили ли са подобна оферта или аз да си искам.
В последно време заглеждам в OLX се е напълнило с чисто нови телефони, взети след преподписване. Има.ли далавера да се вземе телефон и да се препродаде после, срещам и такива обяви чс фактура за примерно 700 лева а телефона е пуснат за 650 и като се договориш и пада на 600. Къде е далаверата?
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Най-хубавите оферти са скрити. Персоналните планове са спрямо твоето потребление до сего. Ако ползвал мобилен план за 12лв ще ти дадът малко по-одобра оферта за 14лв. Ако ползваш за 25лв ще ти дадът по-добра оферта за 30лв. Идеята е с времето да плащаш повече и повече. Няма как да ти дадът офертата за 14лв при условие че си плащаш по 25лв до момента.Диян написа: ↑19 дек 2019, 18:39За коня оферти няма,Вие не разбрахте ли,че вече няма скрити оферти?!Nokia_Mania написа: ↑19 дек 2019, 15:25Някой да знае актуални скрити планове на Вивакон ? Предстои ми преподписване и ми се иска да се информирам!
Всички оферти вече са явни но са персонални,.
Няма как оферта която ми я предлагат на мен да може някой друг да се възползва от нея!
Едно от врътките на А1 е примерно с интернета им за 6лв. и 8лв. Аз ползвам този за 6лв. 50мбпс и като ми изтече договора ще ми дадът този за 8лв - 75мбпс. Тези които до момента плащат по 14лв -75мбпс няма да им дадът офертата за 8лв - 75мбпс, защото търговеца сваляйки твоя месечна такса от 14 на 8лв ще е с минус точки от този договор и няма да вземе бонис. Тука врътката е да си нов абонат и да почнеш от 6лв или 8лв месечна такса, като след изтичане на договора може да преподпишеш с анекс на същите условия. Прекратяваш си договора и след това на ново подписваш или на половинката на името.
При мобилните услуги е по-трудно, защото никой не иска да си сменя номера на 2г. И веднъж минеш ли на тарифен план от 25лв , след изтичане на договра или плащаш 30 или правиш компромис в условията за да си на същатата такса. За да си на по-добри условия и такса трябва да познаваш търговец, да попаднеш в точни момент в точния магазин и да станат нещата.
Дано бях полезен!
Ако не ползваш толкова моб. интернет, това е добра оферта.C20NEE написа: ↑07 апр 2020, 17:13Здравейте, малко off topic. В последните 2 месеца на Теленор съм, договора изтича на 6-ти юни. Някой знае ли кога ще почнат да ми звънят и да ми се молят да преподпиша? Скритите оферти към момента ги знам, но само тези НАД таксата ми, която е 17,99. Някой ако знае скрити оферти ПОД 17,99 сега е момента, да сподели, за да знам какво да си искам!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Как точно ще стане този номер при положение, че планът се предлага само онлайн?
Първият от трите месеца от периода за преподписване изтича вече и това са единствените персонални оферти към мен. Предполагам, че и при другите им клиенти са такива. Не бързам с преподписването, а и без това обмислям още пренос към Теленор, така че ще изчакам до изтичането на договора, да видим, дали ще ми предложат нещо друго.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
В офис разбрах, че дават по добри. Тея в сайта са дървени, който върже...
-
- Регистриран: 10 апр 2020, 01:19
Ето и моята история за нашето семейство и А1 : Абонати сме им още от 2008 и досега винаги са предлагали изгодни планове , обаче още през Ноември 2019 започнаха да звънят и да искат да подпишем тези тарифни планове , които са 20,99 и 22,99 , а договорите изтичат юли и са на цена 17,99 и 16,99. Естествено не приехме , и преди два месеца пък се опитаха да пробутат тарифен план с абсолютно същите екстри и неща като този за 22,99 само че със скромните 27,99 , хахахахах. Е онзи ден предложиха пак този за 22,99 и майка ми го прие заради това че й дават телефон Huawei Y5 2019 и карта памет 32 GB безплатно. На мен предложиха същото , отказах го , след това пак този за 21 лв. и него отказах. Заявих им че или ще е същият договор със същата цена и условия , или го оставям да изтече и да е безсрочен (и без това като изтече става 18,99). Е познайте какво , дамата каза , че този тарифен план вече не се предлага и не мога да го подновя за нови две години. Ами много им здраве тогава , ще бъда на безсрочен и така , те губят гарантирания приход от мен за две години. На един приятел , абонат на Виваком му предложиха преди 3 месеца за 19,99 лв. 8 GB интернет и неограничени минути към всичките мрежи плюс някакви там 60 канала за TV GO. Така че отстоявайте си правата и желанията , не им се давайте! Не може все таксата да расте ли расте и да ни изнудват да плащаме нещо , което не ползваме и не ни трябва. Иначе да попитам абонатите на А1 , някой занимавал ли се е с това да деактивира онези Екстра дигитални услуги , които са 1 или 3 лв. , не помня точно и ако да , стана ли без проблем от оператор по телефона или на чата в сайта им?
На мое име имам 2 номера и на единия съм спрял дигиталните услуги, защото ползвам на единия (войо, телевизия, облака). Звъннах на оператор и ги спрях, работа за 2 мин
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Регистриран: 18 фев 2020, 15:00
“Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество — винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.”
― Атанас Буров
― Атанас Буров
Защо да плащам 6 лв за 2 профила във Войо след като го ползвам само аз??