Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 05 апр 2020, 10:51
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Преди няколко дни звъннаха на жена ми с оферти и днес преподписа - 9500мб, неограничени минути и някакъв тв пакет за 22.90 и мисля, че е горе долу добре. За телефон не дадоха добра оферта, бяха дори по-скъпи от Технополис.
Тия от теленор са големи нещастници и май ще се разделяме. Имам 4 сим карти на мое име. На две от тях изтичат договорите след 1 месец. Едната сим карта е на такса 30.99, а другата е на 24.99 лв. Седа и им казвам, че и двамата с жена ми останахме без работа и искам някакви по-евтини тарифини планове, поне докато си стъпим на краката. Тая ми вика мога да ти предложа само планове за 27.99 лв с 12000 мб интернет. Естествено отказах.. после ми предложи за 21.99 лв с 1000 минути и 1000 мб интернет. Само на мен ли ми се струва, че постоянно поскъпват тия планове, а в замяна няма нищо?
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Виж какво ще ти излезне като предложение в акаунта ти в My Telenor за всяка карта. Там излизат добри предложения и ако нещо ти хареса, можеш да подпишеш на него.
Успех!
Успех!
Пълна скръб са сега предложенията ....Изчакай дано нещо се промени идния месец.
Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk
А едно време имаше великденски промоции.
Сменяйте оператора за наказание , въпреки че и другият оператор няма да ви предложи нищо. По добре на новият оператор да платя повече от не предлагащият добра оферта за задържане. Картела е бетониран и заради това няма никакви нормални оферти.
И като го смените без да получите по-добра услуга или цена, какво ще постигнете. Да си го искарате на инат или за самоуспокоение, но това няма да помогне. Слабо ги засяга дали ще се прехвърлите на друг оператор, нали пък при тях ще дойдат недоволни от другите. Операторите се интересуват основно от корпоративните клиенти, от там са им големите приходи. Картела за съжаление няма да бъде разбит така лесно!
Изобщо не е така - повечето приходи са от частни клиенти.
В момента бизнеса е аут. А вероятно възстановяването ще е доста време. Сега, когато хората остават без работа - особено на тия дето им престои преподписване са доста склонни и да си зарежат номера и да почнат на чисто с по-ниски такси. Дали ще има телевизия и дигитални услуги - са неща с които, лесно можеш да се разделиш. MB-тите ще се свиеш в по-малко и пак ще ти стигнат. Като няма кинти за хляб и ток - нали се сещаш - колко ти е до телефона
В момента бизнеса е аут. А вероятно възстановяването ще е доста време. Сега, когато хората остават без работа - особено на тия дето им престои преподписване са доста склонни и да си зарежат номера и да почнат на чисто с по-ниски такси. Дали ще има телевизия и дигитални услуги - са неща с които, лесно можеш да се разделиш. MB-тите ще се свиеш в по-малко и пак ще ти стигнат. Като няма кинти за хляб и ток - нали се сещаш - колко ти е до телефона
Добре де, как може такъв дебилизъм от виваком. Купувам днес предплатена карта за 8 лв, вътре 300 мин и 6000 мб, за същия план аз плащам 21 лв... Нямам думи
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Това е само стартов пакет. По-нататък едва ли ще е така. Но плановете вече са такива, че е по-изгодно човек да е на предплатена докато се появи нещо приемливо.