Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

mjoy383
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от mjoy383 » 20 май 2020, 06:46

Отивате и преподписвате при стари условия или си купете някаква джаджа като подписвате при запазване на сегашните условия и сте готови...:)

danilov
Регистриран: 31 дек 2010, 15:19

Мнение от danilov » 20 май 2020, 09:09

mjoy383 написа:
20 май 2020, 06:46
Отивате и преподписвате при стари условия или си купете някаква джаджа като подписвате при запазване на сегашните условия и сте готови...:)
При Виваком това май не може да стане.

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Мнение от arakchiev » 20 май 2020, 14:56

danilov написа:
20 май 2020, 09:09
mjoy383 написа:
20 май 2020, 06:46
При Виваком това май не може да стане.
Може, може, но трябва да си го свършиш сам. В смисъл, да не очакваш да ти предложат те друго освен по-висока такса или много по-скапани условия на по-ниска. Например, аз съм доволен от коректното отношение на офиса в Park Center - отидох, обясних че сегашните ми условия ме устройват и не искам да ги променям, взех телефон на майка ми и толкова, нямале драми и разправии. Нещо, което не ми се случи по телефона, в онлайн предложенията им или пък в офиса в България мол. 🙂

danilov
Регистриран: 31 дек 2010, 15:19

Мнение от danilov » 20 май 2020, 15:22

В два офиса ме отрязаха като кисела краставица, казваха ми че е невъзможно. Явно ще трябва да отида до Park Center.

mjoy383
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от mjoy383 » 20 май 2020, 16:39

Виваком са башка луди, а с какви нови планове за преподписване изкачат :) не завиждам на тия които ще преподписват

monster789
Регистриран: 19 ное 2017, 10:18

Мнение от monster789 » 20 май 2020, 21:08

Преди броени дни ми изтече един договор на Виваком. Предлагат ми все по-скъпи тарифи и то срещу по-малко услуги. Номерът не се използва кой знае колко и утре ще го прехвърля на Теленор.

Малко ми е криво след 8 години да го направя, но за да продължа да съм лоялен към тях, бих очаквал същото от тях, но изобщо не са гъвкави.

Сбогом, Виваком...

Потребителски аватар
jonibg
Регистриран: 11 дек 2014, 02:13

Мнение от jonibg » 20 май 2020, 21:15

Юли ми свършва договора с А1, днес ми се обадиха и започнаха да ме офертират, отказах им всичко защото всичко беще с по минимум 4лв от това, което в момента плащам(17лв - неограничени и 8гб). Накрая точно преди да се разделим, попитах ей така, дали няма начин да се направи ресет на плановете(имам 4 карти) и жената каза, че няма проблем и си стиснахме ръцете.

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Мнение от В@НК0 » 20 май 2020, 22:10

jonibg написа:Юли ми свършва договора с А1, днес ми се обадиха и започнаха да ме офертират, отказах им всичко защото всичко беще с по минимум 4лв от това, което в момента плащам(17лв - неограничени и 8гб). Накрая точно преди да се разделим, попитах ей така, дали няма начин да се направи ресет на плановете(имам 4 карти) и жената каза, че няма проблем и си стиснахме ръцете.
Какво ще рече ресет? Преподписал си стария си план?

valkov2
Регистриран: 21 яну 2013, 22:09

Мнение от valkov2 » 21 май 2020, 00:01

В@НК0 написа:
20 май 2020, 22:10
jonibg написа:Юли ми свършва договора с А1, днес ми се обадиха и започнаха да ме офертират, отказах им всичко защото всичко беще с по минимум 4лв от това, което в момента плащам(17лв - неограничени и 8гб). Накрая точно преди да се разделим, попитах ей така, дали няма начин да се направи ресет на плановете(имам 4 карти) и жената каза, че няма проблем и си стиснахме ръцете.
Ако правилно разбирам, ще рече същите условия за нов срок.

Иначе и при мен се очертава развод с Виваком - по-напред в темата бях пуснал какво ми излизаше, а сега условията са влошени. Реално имам нужда от около 1000 национални минути и 2000 мегабайта без всякакво допълнително съдържание. За съжаление не искат да ми предложат нищо подобно и ще мигрирам номера като предплатена карта в А1. За огромна изненада там има такъв предплатен план, който включва тези неща за 10 лева месечно.
Въпросът не е разликата в цената, а по-скоро (без)принципното отношение към потребителя и защо не му се предлага това, което отговаря на нуждите му.

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 21 май 2020, 05:26

valkov2 написа:
21 май 2020, 00:01
В@НК0 написа:
20 май 2020, 22:10
Ако правилно разбирам, ще рече същите условия за нов срок.

Иначе и при мен се очертава развод с Виваком - по-напред в темата бях пуснал какво ми излизаше, а сега условията са влошени. Реално имам нужда от около 1000 национални минути и 2000 мегабайта без всякакво допълнително съдържание. За съжаление не искат да ми предложат нищо подобно и ще мигрирам номера като предплатена карта в А1. За огромна изненада там има такъв предплатен план, който включва тези неща за 10 лева месечно.
Въпросът не е разликата в цената, а по-скоро (без)принципното отношение към потребителя и защо не му се предлага това, което отговаря на нуждите му.
Вярно, че предплатените са по-изгодни от голяма част от плановете, обаче не се надявай много да се получи пренос към предплатена. Ако стане, ще трябва да обиколиш поне 5-10 офиса, сигурно.

Отговори