Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Добра оферта... До кога е, че чак януари ми изтича с мтел договора.. Ако свършва скоро промото, да си плащам на мтел и да се прехвърлям :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес пак ми досаждаха по телефона от ВиваЦома: "Преподписвай, та преподписвай!" :D С договор за две години на 24, 90 лева месечна такса - неограничени минути към всички мрежи, 20 гъбки на бърза скорост (към същата карта, а не с онази врътка, която се бяха опитали да извъртят на един приятел - допълнителен договор за втора карта само за данни), 128 гъбки облак, мобилната им телевизия с 45 канала с възможност за инсталиране на до 5 устройства. СМС-и - йок, минути за чужбина и в роуминг - йок, НВО Гоу - йок, цени на телефоните с този план - йок (да съм отишъл на място в техен магазин да питам), е и аз при това положение - "Йок! Декември!" :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
E, това вечe е доста добро, едва ли ще има нещо по-добро, но нищо не ти пречи и да изчакаш до декември.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой знае ли какво се готви от Мтел през ноември....
Доколкото разбрах офертите който предлагат при обаждане от тяхна страна са валидни до края на месеца.... ако искаш трябва да отидеш и да преподпишеш... договора те чака в техен магазин.
Доколкото разбрах офертите който предлагат при обаждане от тяхна страна са валидни до края на месеца.... ако искаш трябва да отидеш и да преподпишеш... договора те чака в техен магазин.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
От 25-ти ноември Теленор ще пусне коледни оферти. Очакват се доста хубави предложения.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]От 25-ти ноември Теленор ще пусне коледни оферти. Очакват се доста хубави предложения. [/Quote]
А ти от къде знаеш?
Аз имам само съмнения.
А ти от къде знаеш?
Аз имам само съмнения.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не е нужно да ви убеждавам, не е нужно да ми вярвате. Аз просто ви информирам. На 90% е потвърдено, че в последната седмица на ноември ще започнат коледните им промоции. Аз съм техен абонат и аз също се надявам това да е истина. И въпреки всичко - няма да убеждавам, не е нужно да се вярва на моите думи.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Възможно е да са решили тогава да започнат - 25.11 е "Черния Петък" тази година. :D
Да видим и останалите какво ще предложат.
Да видим и останалите какво ще предложат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В момента Мтел предлагат като скрита оферта неогр. разговори, 16gb нет за 17лв. Предложиха ми го при преподписване. Предполагам и при пренос ще го дадат. Иначе коледните на Мтел започват от 01 Ноември. Някои планове ще са на половин цена - доколкото разбрах трите най-високи плана.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Какви са в момента най-ниските оферти при вива и теленор? Трябва ми да пренеса един номер и нещо от рода на 1000мин и некъв нет къв да е стига.