Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Мене понеже ми беше ясно че ще направят някъква простотия със Смарт U плана - нарочно не си пуснах TV Go-то защото предполагам , че щяха да кажат: Ами за да го спреме трябва да преподпишете.
Пък и освен това използвам на булсатком телевизия където има iptv.
Пък и освен това използвам на булсатком телевизия където има iptv.
Поръчах, но още нищо не съм взел P40 Lite за подарък на 300 лева със Смарт ХЛ на 33 лева вече. Ама на мен не ми излязаха по-ниски оферти, както колегите показват, а само две, за 33 и 36 лева.Вито написа: ↑26 май 2020, 13:06Мнооого зле са тея. Сега видях, че и при А1 те цакат с телевизията след 6/12 месеца. Нема конкуренция, нема нииищо. Убитаци пълни са всичките.
Кво ти дадоха на тебе с тоя xl, че и аз съм на него в момента, утре влизам в периода за подпис... Какъв телефон поръча, какви пари?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Абе аз имам и резервен план с Mobile HDTV и акаунт на видинска телевизия, ама... Що да е така.
Е да и на мен ще ми излезнат същите. В офис може и да си уредя L+ с 20ГБ. Повече не харча. Като гледам последните месеци и 15ГБ не минавам.
Е да и на мен ще ми излезнат същите. В офис може и да си уредя L+ с 20ГБ. Повече не харча. Като гледам последните месеци и 15ГБ не минавам.
Нямам време и нерви да ходя по офисите, за да се разправям с някакви да не казвам какви. Аз бях на косъм да се откажа от Виваком, защото бяха премахнали Смарт ХЛ за преподписване, и бяха оставили само ХЛ+. След драмите с часовника, който нямаха в наличност онлайн, а в последствие се оказа, че и в магазините е кът и на друга цена им бях теглил майните готов, да се местя в Теленор. Поръчал съм и слушалките galaxy buds+ и тях ги чакам...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Здравейте.Вито написа: ↑26 май 2020, 13:06Мнооого зле са тея. Сега видях, че и при А1 те цакат с телевизията след 6/12 месеца. Нема конкуренция, нема нииищо. Убитаци пълни са всичките.
Кво ти дадоха на тебе с тоя xl, че и аз съм на него в момента, утре влизам в периода за подпис... Какъв телефон поръча, какви пари?
Аз се бях навил на А1 surf,заради телевизията,но не можах да открия уловката.
Поне от това,което официално пише стриминга е 24 месеца без да черпи от включените гигабайти,но е прекалено хубаво да е истина.
Това,което открих като уловка е,че ако изхабиш бързите мегабайти то и скороста на ТВ също пада,което автоматично я прави неизползваема.
Това с 6/12 къде да го търся в условията ?
Това с 6/12 са го направили само за моб абонаменти. След 6/12 пак имаш телевизия, но най-малкия пакет с базови канали.
За А1 surf всичко е за 24м и ДА трафика към A1 xplore tv go е фрии. А за тази уловка, че като изхабиш основния спира и за тв, просто си оставяш едни 500мб без да ги хабиш като буфер и готово.
За А1 surf всичко е за 24м и ДА трафика към A1 xplore tv go е фрии. А за тази уловка, че като изхабиш основния спира и за тв, просто си оставяш едни 500мб без да ги хабиш като буфер и готово.
Тоест тези 60 канала са за целият срок,но с тези спортните нещо не ми се връзва.
Само тях като пакет ги предлагат за 7-8 лв,а тук дори А1 surf S ги предлага за целият срок.
В офиса ще ме уверяват там е ясно,но ако трябва ще питам в call центъра.
Мерси за информацията.
Само тях като пакет ги предлагат за 7-8 лв,а тук дори А1 surf S ги предлага за целият срок.
В офиса ще ме уверяват там е ясно,но ако трябва ще питам в call центъра.
Мерси за информацията.
Да Макс спорт и Диема спорт са безплатни. Аз също ги имам на приложението. Отделно да ги платиш към домашна телевизия са 8 за диемите и ,7 или 8 за максове, което е към 15 лв само за тях. Тук са безплатни.
До миналия месец си бяха безплатни и за мобилните планове, но явно са ги кръцнали за по-евтините на 6 и 12м. Сега погледнах, но това за 6 и 12м е за нови клиенти, а за стари абонати си е за 24. Но поне за A1 surf са ги оставили за сега.
До миналия месец си бяха безплатни и за мобилните планове, но явно са ги кръцнали за по-евтините на 6 и 12м. Сега погледнах, но това за 6 и 12м е за нови клиенти, а за стари абонати си е за 24. Но поне за A1 surf са ги оставили за сега.
-
- Регистриран: 27 май 2020, 22:14
Здравейте, имам телефон, който ползвам само за разговори като договорът ми към Telenor е за 6,99 на месец.Наскоро се обадиха, за да съобщят, че при следващото подновяване, което ще се случи другия месец, цената ще стане 9,99 за същите абонаментен план.Търсих в сайта им, но дори не излиза подобна оферта.Чудя се дали нямат някои по-евтини планове само с минути или е по-добре да прекратя договора си и да използвам ваучери(не мога да разбера каква е цената на минута към Telenor и другите оператори).