Щом условията стават дървени след изтичане, значи изообщо не е страхотен. Страхотен план е да те устройва и след изтичането, иначе се получават тъкмо такива неща. На А1 също никога няма гаранция, че ще може да си го запази човек.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Ами аз успях да си го запазя за втори път Плана към А1 е Безкрай 2XL - за 16,99лв. с Неограничени минути и 8GB. Този договор съм го подписал през 2016г.defierofodds написа: ↑07 юни 2020, 12:37Щом условията стават дървени след изтичане, значи изообщо не е страхотен. Страхотен план е да те устройва и след изтичането, иначе се получават тъкмо такива неща. На А1 също никога няма гаранция, че ще може да си го запази човек.
Но имам една карта към Теленор която е с неограничени мин и 10GB но е за 25,5лв. към момента и искам да си я запазя но те са на различно менние и ми предлагат все повече и повече.
ми просто не преподписвай
На мен ми дойде индивидуалният план от Вива в Еконт. Прочетох и подписах. Заедно с телефона (запечатан, че ми беше притеснено ) са ми пратили една 8к външна батерия с бързо зареждане и една микро сд с 32ГБ. Доволен, занапред ще си подписвам в еконт, много по-спокойно, а и с опция да се откажеш до две седмици.
Браво на теб!
Станало е така, както искаше.
Станало е така, както искаше.
Днеска преподписах във виваком при почти същите условия преди 2 години -план смарт м с нгораничени разговири и 6500 мб интернет и 100 мин към ЕС за 20 лв, като 1500 мб са по малко отпреди. Добавих домашн интернет FiberNet 50 за 5,80 лв за 24 мес , като нета ще го ползвам основно за телефона си с надеждата да не го превишавам. Мога да добавя и телефон към този план кеш или на изплащане до 1 месец когато ми изтича договора. Колебая се при телефоните за Самсун а40 или Huawei p40 lite.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
daweda написа: ↑10 юни 2020, 19:42Днеска преподписах във виваком при почти същите условия преди 2 години -план смарт м с нгораничени разговири и 6500 мб интернет и 100 мин към ЕС за 20 лв, като 1500 мб са по малко отпреди. Добавих домашн интернет FiberNet 50 за 5,80 лв за 24 мес , като нета ще го ползвам основно за телефона си с надеждата да не го превишавам. Мога да добавя и телефон към този план кеш или на изплащане до 1 месец когато ми изтича договора. Колебая се при телефоните за Самсун а40 или Huawei p40 lite.
Как успя, да ти предложат интернета за 5.80лв?
След изтичане на договара, каква му става таксата?
В комбинация с много лош мобилен план. В общи линии, "те" са успели.Nokia_Mania написа: ↑10 юни 2020, 22:43daweda написа: ↑10 юни 2020, 19:42Днеска преподписах във виваком при почти същите условия преди 2 години -план смарт м с нгораничени разговири и 6500 мб интернет и 100 мин към ЕС за 20 лв, като 1500 мб са по малко отпреди. Добавих домашн интернет FiberNet 50 за 5,80 лв за 24 мес , като нета ще го ползвам основно за телефона си с надеждата да не го превишавам. Мога да добавя и телефон към този план кеш или на изплащане до 1 месец когато ми изтича договора. Колебая се при телефоните за Самсун а40 или Huawei p40 lite.
Как успя, да ти предложат интернета за 5.80лв?
След изтичане на договара, каква му става таксата?
В момента има промоция Fiber net 50 mb - общо взето го добавят к към преподписването + 5,8 към плана но скоростта е само 50 мб която скорост е малко но мене ме устройва за интернет и да ползвам домашния нет на телефона.
Една седмица след като в специално за теб седяха само стандартните планове , в понеделник сутринта ми излезе същия както и преди 2 год- 20.99лв -15гб , неограничени мин +100 изх. +tv go 60. Изглежда, че все пак има възможност да си запазиш същия план.