Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Измислен източник и фалшива новина за необразовани хора. Чудно ми е не се ли наказват по някакъв закон деятелите на подобни лъжи. Я накарайте mobilebulgaria да публикува тази новина
Само като прочетох това /"Всеизвестно е, че сметките се раздуват, а държавата се прави на луда. Всяка година минимум 1 милиард лева се надписват"/ разбрах , че са тотални глупости.
Приходите на А1 са около 850-900 млн , а сега си представете 1 млрд отгоре, а бе тотални глупости и лъжи. По-тази логика А1 трябва да има 1 млрд повече приходи от Теленор и Виваком хах, а те почти са им по равно.
Жалкото е , че много хора ще повярват и в техните мисли веднага ще изплува А1 надписва с 1 млрд а Бойко прибира 40 млн и това ще запомнят и дори разгласяват.
Само като прочетох това /"Всеизвестно е, че сметките се раздуват, а държавата се прави на луда. Всяка година минимум 1 милиард лева се надписват"/ разбрах , че са тотални глупости.
Приходите на А1 са около 850-900 млн , а сега си представете 1 млрд отгоре, а бе тотални глупости и лъжи. По-тази логика А1 трябва да има 1 млрд повече приходи от Теленор и Виваком хах, а те почти са им по равно.
Жалкото е , че много хора ще повярват и в техните мисли веднага ще изплува А1 надписва с 1 млрд а Бойко прибира 40 млн и това ще запомнят и дори разгласяват.
Имам еднин боб за прехвърляне - трябва да е теленор или вивата заради обхвата. За нови клиенти само офертите от сайтовете ли важат? Нещо по-тънко не пускат ли?
Категорично само от официално обявените планове, картел! Някакви други оферти само при преподписване в последните 3 месеца. Така, че е по-добре да се сключват едногодишни, а не двугодишни договори при прехвърлане или като нов абонат, но всеки сам си решава.
Имам една карта, с изтекъл преди 3-4 месеца договор към Теленор. До последното засичане (15.07) параметрите на плана бяха според договора, демек непромоционални, заради изтичане на срочния договор. Сега се оказа, че тихомълком са ми активирали условията, които бяха промоционални само за срока на договора, при все, че продължава са бъде безсрочен. Дали е грешка или на операторите взе да им се спича и започват да правят подаръци от страх, от загуба на абонати !?!
ПП: Има ли някой, с изтекъл договор, в подобна ситуация или при мен е станала просто грешка?
ПП: Има ли някой, с изтекъл договор, в подобна ситуация или при мен е станала просто грешка?
Жена ми е с безсрочен договор на Теленор от края на май. Промоционалния беше 17,99-2000мин. на 5000мб. Вече втори месец е със същите параметри. Възможно е да оставят същите условия за абонатите, които не преподписват веднага.
Моя план беше 25 лв с 5000 МБ + 5000 МБ за срока на договора.Сигурен съм,че първите два месеца,след изтичане на договора, ме оставиха на 5000 МБ.След последното засичане, са ми активирали промоционалните 5000 МБ.
Вече съм седем месеца след изтекъл договор. Условията за срока на договора бяха безлимитни разговори и 10 000 мб такса 20,99 лв. След изтичането на договора трябваше интернета да падне на 3000 мб , като такса и разговори се запазват, но до ден днешен винаги ми активират 10 000 мб. Това е на Теленор.ne4o написа: ↑28 юли 2020, 12:47Имам една карта, с изтекъл преди 3-4 месеца договор към Теленор. До последното засичане (15.07) параметрите на плана бяха според договора, демек непромоционални, заради изтичане на срочния договор. Сега се оказа, че тихомълком са ми активирали условията, които бяха промоционални само за срока на договора, при все, че продължава са бъде безсрочен. Дали е грешка или на операторите взе да им се спича и започват да правят подаръци от страх, от загуба на абонати !?!
Явно са решили да не притискат абонатите с изтекли договори.
Еми да. Ще е по-добре който иска нов телефон да преподписва... Но.
-
- Регистриран: 05 апр 2020, 10:51
Здравейте, на 25.08 влизам в последното тримесечие от договора. Не знам точно кякъв ми е плана сега но имам 15ГБ нет за около 20 лева. Може ли да споделите какви оферти сте получили наскоро за планове Smart XL или сходен на Виваком? Втория въпрос ми е понеже искам да взема и телефон S10 дали цената ще е като на сайта или и там мога да се договоря за по-ниска цена?