На мен това от твоята снимка ми излиза за 20,99 лв. В момента плащам 17,99 лв. и договорът ми ще изтече през декември. С по-ниски такси са само някои стандартни планове, които са с много лоши условия (спрямо текущите, които ползвам).JoKo44 написа: ↑01 сеп 2020, 22:24Здравейте!
Някой скоро дали е преподписал на условията като на снимката към Теленор. Предстои ми преподписване на 3 абонамента и ми е интересно може ли да очаквам нещо подобно. И като цяло какво може да се очаква в диапазона до 20 лв.
Screenshot_20200407-225749_Chrome.jpg
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
А1 от 1.09.20г. изпращат на клиентите си с изтекли(безсрочни) договори УВЕДОМЛЕНИЯ за изменения условията на договорите им. Един пример: Нов БЕЗСРОЧЕН - 50мин.+50мин. и 50МВ+50Мв. за 5.99лв. (+добавките важат за 2г). Имат право едностранно да променят условията при изтекли договори (които вече не се предлагат) дори без да ги подписваш САМО ти изпращат SMS с който те уведомяват. Справка на адрес: www.a1.bg/a1-one-6 P.S. има още: one-8, one-10, one-12, one-14, Unlimited-16,18,24,30.....
Шибаняци. Ако получа такъв смс на бобската карта я закривам.
Оня ден преподписах с Виваком и втората карта.
L+ 27 лв. 23ГБ + 200 минути към ЕС. Взех и един Самсунг А51 за 280 лв. да не съм валат.
Оня ден преподписах с Виваком и втората карта.
L+ 27 лв. 23ГБ + 200 минути към ЕС. Взех и един Самсунг А51 за 280 лв. да не съм валат.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Това с 50-те минути май е точно каквото едно време ми предлагаха в единия офис като питах ккаво имат за прехвърляне от БОБ.
От днес влязох в последните 3 месеца на договора ми с Виваком, и за съжаление, офертите им са същите като от брошурата им. Вчера ходих в офис да питам какво предлагат, и друго освен комбинация между мобилен план с мобилен интернет не получих. Бих почакал до октомври, но ако и тогава остане така, ще мина на стандартен L+, тъй като не искам да плащам повече от 31 лева за тарифен план.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Изчакай до последния си месец, и тогава виж специалните оферти за теб.Dubspace написа: ↑08 сеп 2020, 15:19От днес влязох в последните 3 месеца на договора ми с Виваком, и за съжаление, офертите им са същите като от брошурата им. Вчера ходих в офис да питам какво предлагат, и друго освен комбинация между мобилен план с мобилен интернет не получих. Бих почакал до октомври, но ако и тогава остане така, ще мина на стандартен L+, тъй като не искам да плащам повече от 31 лева за тарифен план. IMG_20200908_151504.jpg
Dubspace, офертите в "специално за теб" са смотани! Скритите се виждат ако купуваш телефон. Избери си телефон и чукни преподписване и ще ти даде скритата оферта. Другия вариант е да ти го дадат в някой офис. Ето L+ какъв ми беше като взех телефон. Офертата я има и в момента, питах приятелка, но не се дава на всеки номер...
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Ами, цъкнах върху телефон, и пак са същите оферти. В момента съм на Smart XL, намален от 34.99 на 30.99, с неограничени минути и 30 GB. Ако отида в магазин, устройството няма да е на същата цена, както онлайн (защото ще е iPhone). Явно няма да имам същия късмет, и ще трябва да подновя на някои от трите стандартни плана.Вито написа: ↑09 сеп 2020, 10:00Dubspace, офертите в "специално за теб" са смотани! Скритите се виждат ако купуваш телефон. Избери си телефон и чукни преподписване и ще ти даде скритата оферта. Другия вариант е да ти го дадат в някой офис. Ето L+ какъв ми беше като взех телефон. Офертата я има и в момента, питах приятелка!
Screenshot_20200820-111541_Opera.jpg
Вито, по-апетитните оферти се дават само в определени офиси. При мен до последно ми се даваше, за 33 лева неогр.минути и 26000 МБ. За 31 дават 30000 МБ в офис. Не ми се занимава на мен с просия, та взех онлайн офертата.
Samsung GALAXY S22 Ultra
И аз съм на това мнение. За всеки случай, ще отида на друго място да видя, но като цяло, аз вече съм решил да мина на Smart L+, защото вече не ми се дават повече пари за тарифен план. Знам, че ще имам три пъти по-малко мобилни данни, но тъй като вече не ползвам толкова много интернет, 10 GB си ми стигат. А и хубавото е, че в сравнение със сегашния план, новият ще има Tidal, което е голям плюс за мен. При това, ще си взема един iPhone SE в 128 GB.