https://www.vivacom.bg/bg/residential/c ... i-uslovijaivozet написа: ↑01 ное 2020, 09:14
Мерси! Само не намирам информация, какво става след като изчерпя 6 000 МВ след 28 дни с картата, при положение че няма да ползвам и няма да я дозареждам. Деактивира ли се? Ще имам ли задължения? Мога ли да взема нова карта за следващ месец?
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте,
На 03.01.2021г. ми изтича договорът към теленор, но на този етап имам една единствена оферта за теб в сайта. Някой има ли информация, дали теленор не са махнали възможността, в последното тримесечие от договора да се отключват всички оферти за теб?
На 03.01.2021г. ми изтича договорът към теленор, но на този етап имам една единствена оферта за теб в сайта. Някой има ли информация, дали теленор не са махнали възможността, в последното тримесечие от договора да се отключват всички оферти за теб?
И на мен ми изтича в Теленор на 11.12 и нямам нищо което да си заслужава да преподписвам , и трите оператора се самозабравиха с глупостите които предлагат.
Вчера минах през офиса на Кооперативния пазар в Люлин. Бях на същия план като теб - Smart M+ от 2018 и договорът ми изтичаше на 5ти декември. Предлагаха ми пак М+ за 19.90 с 2000MB отгоре, но им обясних, че искам да си запазя таксата. Склониха за плана, който наистина излизаше само с устройство, но е само М. Т.е няма включени тези 100 минути към номера от зона 1 (мисля ЕС). Но така или иначе могат да се добавят през My Vivacom като екстра, ако потрябват на някого срещу 2 лв. (изравняваме с пресдложения М+ за 19.90, но само когато имаме нужда).
Някой може ли да сподели планове за преподписване, различни от долните? Най-скъпият изчезна от онзи ден. Сега съм на този с 15 гигабайта и ми остава месец и половина от договора.
И моят изтича на 11 декември, до онзи ден виждах и офертата за 20.99 лв, за която съм писал преди 2 страници - 8GB нет и 1 позиция за дигитална услуга. Вече не я виждам, имам само 17.99 пълно дърво с 1000 минути и 1000MB и 27.99 с 15GB нет и 2 позиции за дигитални услуги. Нещо верно се ебават с нас, не вярвам и за Коледа да има някакви изгодни предложения.
тази за 20,99 е има и за 19 лева, но релано тази от 31 която е 15 гб сега е за 28 лева, а след изтичнае на договора става 29.90 даже е горе-долу ок. Ако човек няма намерение да преподписва.
Това примерно?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Няма такова нещо при мен, нито като цена, нито като план. А иначе, за по-скъпите се интересувам, че може би ще взимам телефон.
На мен сайта ми предлага да преподпиша на същите условия. 100 минути към чужбина,15000 мб и неограничени за 20,99лв. Обадих се на 123 и попитах какво ще ми предложат но с Диемите. Предложиха ми 16000 мб,неограничени и диемите за 27.99лв.Тъй като винаги взимам телефон като преподписвам краината цена на месец план + телефон е еднаква аз се съгласих. Само че сега ще имам един гигабайт повече и диемите.