Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
В случай, че някои се интересува:
Тарифни планове A1 ONE Unlimited за съществуващи клиенти (обновени Декември)
https://www.a1.bg/retentionoffer-dec2020
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Тези мегабайти в черно пак са подвеждащи и не са за постоянно, а има промяна след изтичане на договора; или вече не е така?ivanovbg написа: ↑23 дек 2020, 23:57В случай, че някои се интересува:
Мегабайтите в черно са стандартни за целият срок на дроговора след това червено има за първите 12 месеца и има още едни в червено за първите четири месеца, а в тарифните планове от 22 до 54 може да активираш за срока на договора всеки месец още 2000 MB.defierofodds написа: ↑24 дек 2020, 05:13Тези мегабайти в черно пак са подвеждащи и не са за постоянно, а има промяна след изтичане на договора; или вече не е така?ivanovbg написа: ↑23 дек 2020, 23:57В случай, че някои се интересува:
-
- Регистриран: 22 дек 2020, 02:14
llinuxx написа: ↑22 дек 2020, 09:35viabee2020 написа: ↑22 дек 2020, 04:01В сила от 03.11, само където не са уточнени точно минутите и MB-те.
Screenshot 2020-12-22 035859.png
Защо не дадеш линк или да ни казеш от къде ви взел информацията ?
В сайта им на адрес telenor bg/bg/private/tariff/list/tariff_postpaid/field_tariff_contract Тотал + 17.99 лв. след изтичане на договора е 20.99, а при теб виждаме друго. И е с ниски параметри.
Другия филм е, че ти казват, "вашия план е намален от 36 лв на 17.99 лв. и не може да минете на по нисък, свършва договора 1 ден си без план после биеш който искаш - реално можеш всеки да избереш, но заради таргета са големи роботи. При теленор не знам как е точно, но в А1 ако си прекратиш договор, интернет, тв и мобилна карта, служителя накрая на месеца ще вземе много под това което вземе акопокрива таргета, те и затова като казваш, че прекратяваш те пращат в друг офис, правят си мръсно, големи са шматки, ама друго е да накараш управителя да ти прекрати договора, след като той и персонала му са ти отказали и си ги пуснал на високоговорител на *88 да видиш как бързо управителя се сеща, че имал права да прекратява - предполагам и при теленор гонят таргет.
Това е сайтът, както казах не са уточнени точно минутите и MB-те, защото за всеки месец имат различни бонуси към MB-те. На по-горния Ви пост сте описали план 24.99лв намален на 21.99лв. На мен предлагаха план за 15.99лв, който е със същите условия, като плана Нонстоп 29.99лв намален на 17.99лв през декември 2018г.
Просто звъннете на 123 и им кажете, че искате да говорите с отдела за лоялни клиенти, казвате каква тарифа искате и настоявате да подпишете. Въпросът, дали можете да преподпишете план на по-ниска цена от текущият Ви - ДА, можете
И тук същата информация:
ivanovbg Благодаря за инфото
Сегашния план е нонстоп 29.99 намален на 17.99 и изтича днес 24.12.2020
Идеята е не да се минава на по нисък а да се запази същата цена за близки до сегашните условия, които са неограничени минути и 5000мб интернет.
В магазина си гонят таргета и не ги бърка да казват - не нямаме други по-добри условия освен 21.99 лв. защото ако не покрият таргета вземат малката заплата, това вече и децата го научиха.
И питам аз, ако отида след изтичане на договора и реално месечната такса ще стане 29.99, тя ще е за месец без договор ли - казват ми да.
Като попитам, а ако се отиде в офис на 29.12.2020 да преподпише ми се казва, че нямало как да дадат оферта 21.99 лв. и щяло да бъде по скъпо. Да. ясно. че ме мотаят - тия филми ги знаем.
Целта на поста е дали някой с план 17.99/намаления план нонстоп 29.99/ е сключил на скоро нов двугодишен договор за същата сума и на какви условия ? Това е.
Сегашния план е нонстоп 29.99 намален на 17.99 и изтича днес 24.12.2020
Идеята е не да се минава на по нисък а да се запази същата цена за близки до сегашните условия, които са неограничени минути и 5000мб интернет.
В магазина си гонят таргета и не ги бърка да казват - не нямаме други по-добри условия освен 21.99 лв. защото ако не покрият таргета вземат малката заплата, това вече и децата го научиха.
И питам аз, ако отида след изтичане на договора и реално месечната такса ще стане 29.99, тя ще е за месец без договор ли - казват ми да.
Като попитам, а ако се отиде в офис на 29.12.2020 да преподпише ми се казва, че нямало как да дадат оферта 21.99 лв. и щяло да бъде по скъпо. Да. ясно. че ме мотаят - тия филми ги знаем.
Целта на поста е дали някой с план 17.99/намаления план нонстоп 29.99/ е сключил на скоро нов двугодишен договор за същата сума и на какви условия ? Това е.
Аз бях точно на този план (17.99/намаления план нонстоп 29.99) и договорът ми изтичаше днес. Онзи ден ходих до офис. За 17,99 лв. предлагат само 1000 минути и 1000 МБ.
Следващото предложение беше за 21,99 лв. - неограничени минути, 100 мин. към зона ЕС, 8000+8000 МБ, 10000 МБ за чат, 10000 МБ за социални мрежи, , 1 дигитална услуга безплатно за 12 месеца.
В крайна сметка се принудих да подпиша на него, защото 1000 МБ не ме устройват, нито пък ми се плаща такса 30 лв.
Следващото предложение беше за 21,99 лв. - неограничени минути, 100 мин. към зона ЕС, 8000+8000 МБ, 10000 МБ за чат, 10000 МБ за социални мрежи, , 1 дигитална услуга безплатно за 12 месеца.
В крайна сметка се принудих да подпиша на него, защото 1000 МБ не ме устройват, нито пък ми се плаща такса 30 лв.
Условията по договора са същите, като промоционалните. При мен плана си беше 17.99, като промо бяха мб 5000 за 2те години, а сега вече трябва да са 2000, но все още са 5000.llinuxx написа: ↑23 дек 2020, 18:30Здравей. Тоест? Бил си на 17.99 лева, изтекъл ти е договора и са те оставили на същата такса, но с какви условия? А плана за който говоря е 17.99 промо план нонстоп 29.99 лева намален на 17.99 който изтича утре 24.12.2020 и след изтичането скача на 29.99 лева.polax написа:На мен ми предлага ха само планове на по висока цена.llinuxx написа: ↑22 дек 2020, 09:27Здравейте! Честита ми регистрация. По-същество.
1. Ако се логна във форума, а имам отворен таб преди да съм се логнал, при рефреш не ме логва. Фикс дис. p.h.p.B.B. го позволява.
2. Когато споменавате актуални предложения от оператори, моля впишете името на оператора, защото пада едно търсене 10 поста по назад/не е болка за умиране, но защо да е така/, кой оператор сте зачекнали и всеки следващ "а аз съм с този план,предложиха ми го еди си кога и как" за какво са модераторите иначе
BOB: ползвам ги от 2011 и едва от 2 години насам служителите в офиса които са от сто години са там, се научиха да спрат да ми предлагат срочен договор към А1/запомнили са ме за 9 години, нищо, че и приятели и съченици в тоя офис работят, трябвало им е време да схванат, че съм потоянен /. Големи реклами голямо чудо, като ги попитам може ли да ми предложите безсрочен договор за 15 лв със същите условия, вдигат рамене.
БОБ: 1000 минути, 2000мб интернет. 0.11 стотинки на минута след изчрепване. Ни минути минавам ни интернет.
Всички знаем защо и как се роди БОБ и че много отдавна искат да го спрат. Винаги плащания през сайта им през ноща не са работили. Не обновяват и имат голям таргет ако от БОБ преминат някого на договор.
Всичко което е по-договор при подписване се спазва, но никога няма да наградят.
При БОБ не може да извадиш втора карта дубликат и може да ползваш само 3G.
Освен карти с месечна такса 15лв. имам и такива на 2лв. и тях не могат да спрат и да ги минат на срочен договор.
Аз от 2011 не се занимавам да мисля на всеки 2 години какво да правя. Това е големия плюс.
Всеки път все по интересни условия вкарват, не се учудвайте ако един ден предложат последния актуален модел айфон само и само да разкараш БОБ-а (да с айфон няма да се минат, но на там са тръгнали)
Реално ползвам боба за разговори, а 4г дърпам от служебна карта, че дори не е на А1/БОБ.
Ковид лятото звъняха - мацката хоум офис и започва " господине виждам, че ползвате интернет и т.н. да ви предоставя договор към А1 - викам - страхотно вие сте хората, само да попитам за предния месец и по предния какво съм израсходил - мацката нещо бръщолеви, викам, искам извлчение за 5 години назад, след като твърдите, че "виждате", че ползвам, защото за 5 години 1мб не съм минал максимум. - мълчание - мацката - ами аз всъщност нямам достоп вмомента.... лек ден.
Всеки един разговор към customerservice a1bg - с идеята да вдигнат малко айкюто на децата, които наемат. Anyway
БОБ ясен. пърфект ми е.
Обаче ТЕЛЕНОР
Карта към Теленор 2 годишен договор 17.99 5000гб нет, минути не помня - да речем неограничени.
Изтича след дни - довечера през приложенито им ще се даде разрешение за онлайн подписванена договор за да се види какво ще предложат. Предложението директно в магазина от днешна дата е:
21.99 лева
Неограничени
16000мб нет
10000мб фб и т.н.
10000мб още си нещо/не разчитам почерка на пича, като доктор е писал/
100минути роуминг
HBO 1 година
ясна работата, че искат да доят. Ни hbo ни 100-те минити трябват, ни ще се достигнат тия 16000мб.
Даже ако се пусне vpn как аджеба ще схване сървърчето им какви заявки и кои протоколи се позлват, че да си ги прихванат тия 10000мб за фейсбук да речем. Както и да е. Малко като с хостинг акаунтите - плащаш за нещо от което ползваш 30%. И там същата работа.
Към днешна дата, някои с такса 17.99 лева към Теленор да е преподписвал и на какво ? До последно ще се търси същата сума, дори за по-малко неща, въпроса е, че в магазина като ми кажат, това е, мен мие ясно, че не е това.
На план 17.99съм на теленор. Изтече преди половин месец, но ми заредиха минути и Мб каквито са по договор въпреки, че изтече преди датата на договора и трябваше да влязат нормалните условия.
При теб как са точно нещата?
Изпратено от моят Redmi Note 8T с помощта на Tapatalk
Ще видим напред как ще е.
Здравейте, днес ми изтича доовора към теленор, но в сайта все още не са ми отключени всички оферти. Видими са само плановете 18.99лв и 14.98лв. Някой има ли представа дали нарочно е направено в сайта да не излизат всички оферти за да те карат да ходиш до офис да преподписваш?
Разбира се че нарочно е направено , няма и да ви се отворят всички оферти.
Тея от Теленор много тъпо постъпиха с плановете си за лоялни клиенти. Офертите с двойни мегабайти за целия договор са валидни само до 10 Януари, а от Самсунг ще пуснат S21 серията на 14-ти. Аз чакам премиерата на телефона и да правя предварителна поръчка с преподписване и за да подпиша пак на Теленор искам задължително тези двойни мегабайти. Поисках разговор с оператор и той ми вика: "Ами съжаляваме, няма как след като изтече периода на промоционалните планове да го предложим. След това може би ще има други планове." Аз пък му казах, че ако не ми предложат същата промоция направо ще се разкарам от тях и нито ще ми вземат парите за телефона, нито за плана... Хем от доста време се знае кога ще е премиерата на S21 серията, хем не са го съобразили от Теленор изобщо при определеня на срока на промоциите и по този начин да спечелят повече хора за преподписване!