Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Хмм, доста добре изглеждат офертите на М-тел и Вива около 20 лв. Само при пренос на номер ли са валидни или може да се преподпише на такива условия?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Може да се преподпише, ако до края на договора ти остават по-малко от 3 месеца.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Може ли информация тези оферти в кой Теленор и Мтел ги получи ? Днес и аз мисля да отида да проверя, че ми изтича договорът на 20.11 :S(woo):D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Вива 17,99 лв неограничени + 9GB нет + 15 канала / 20 лева неограничени + 12 GB нет + 15 канала / 23,99 неограничени + 16GB нет + 45 канала[/Quote]
Днес ходих до офис на Виваком не дават за 18 лв 9 гб интернет , дават само 6 гб ?
Днес ходих до офис на Виваком не дават за 18 лв 9 гб интернет , дават само 6 гб ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Две мнения по-надолу същият колега написа, че в различните офиси дават различно MB.
Което е доста странно. :)
Което е доста странно. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мдам, нещо не съм много очарован. Изтича ми договора отпреди 2 годинки с мтел досега на 35 кинта - войс към всички неограничен и 10 гига на макс. Днес ми предлагат за 36 кинта същия трафик или 15 гига не помня точно, че се изнервих и неограничени разговори само към мобилни! Без фиксажи (no) Че и SMSите вдигнали, а аз паркирам, не съм за 6те стинки, въпросът е принципен.
Теленор - при по портване към тях, за 25 кинта, 10 гига на макс, войс - неограничен. SMS към тяхната мрежа - неограничени, и шибаното HBO.
Тия дни ще мина и през вива! Ще чакам до 15 декември, когато е края да договора, че тогава се връща и стандартната тарифа (blush)
Теленор - при по портване към тях, за 25 кинта, 10 гига на макс, войс - неограничен. SMS към тяхната мрежа - неограничени, и шибаното HBO.
Тия дни ще мина и през вива! Ще чакам до 15 декември, когато е края да договора, че тогава се връща и стандартната тарифа (blush)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте!
Току що бях в офис на Виваком и ми предложиха да подпиша за 20лв - 4000 мин. 12 ГБ нет 200 мин Роуминг.
Заслужава ли си??? Мисля,че е добре горе-долу а???
Току що бях в офис на Виваком и ми предложиха да подпиша за 20лв - 4000 мин. 12 ГБ нет 200 мин Роуминг.
Заслужава ли си??? Мисля,че е добре горе-долу а???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не, не си заслужава. Изчакай да падне на 19.50лв :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Отиди в друг офис на Мтел, всичко става с обикаляне,, не знам защо така са го направили, все едно си на битака...
Същата работа. Аз съм до 20.11 и плащам сега 30, а пича ми предлагаше и по-високо. :):D