Септември 2020 (оставаха ми 4 месеца от договора) през *88 преподписах на същият план, но си взех и устройство.zinizaga написа: ↑26 яну 2021, 20:18Здравейте, отново съм във филма с преподписването на А1. В момента съм на един от скритите планове от преди 5 години - неогр. минути, 14гб + 2Гб фейсбук за 18лв. Най-доброто, което ми предлагат сега е 8гб за 24лв, което е смешно. Как да преподпиша по настоящите си условия? Някой да е минавал по този път? преди 2 години не помня какво точно стана, но успях да си запазя плана.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
А защо ще преподписваш ако оставаш на същите условия
Защото са промоционални и ще се вдигне таксата и ще намалят мегабайтите като минат 2 години от подписване на договора(в почти всички случаи е така).Иначе и аз първо бих пробвал през оператор да преподпиша на *88.Тази година сме преподписали така без проблем 6 мобилни плана и 2 за интернет към А1(на мен и мои роднини),иначе условията ставаха доста по-лоши.И казваш че само преподписване те устройва(иначе предлагат и други по-скъпи планове)
Юда за това сега съм на такива на които таксите не се дигат на Виваком и Теленор . А майка ми и баща ми са на а1 и съм им казал да звънят на мен като им досаждат. Съответно на 18 лв с 4 gb i 22 лв с 10 gb. А аз съм на Виваком смарт у и на Теленор 30 лв с 20 gb и hbo go. Интересно е че бившата на същия я бях пуснал в Теленор и на нея започна да се деактивира hbo то. А в договора и пише че не се спира след 2 те години. Активираш такса не взима ама след месец пак. Питах го от Теленор не нямал съм право на hbo след двете години. Ако беше на мое име да не казвам къде щях да ходя да им завра договора ама не ми се занимава с нея
Здравейте,
Има някои неясни за мен неща към плановете на А1 за съществуващи клиенти. Ще съм благодарен ако някой ми ги разясни.
https://www.a1.bg/retentionoffer-jan2021
Искам да подпиша на A1 ONE Unlimited 24 - 28,99 лв.? [петата колона]. Сегашният договор изтича края на Август и е на стойност 29,99 лв. месечно.
- Мога ли да подпиша на този, който е 28.99 лв.? -
- Колко време преди да изтече настоящият може да стане това?
- Какви са стандартните условия на тези договори за съществуващи клиенти? В смисъл на колко от 28,99 лв. ще се вдига таксата на A1 ONE Unlimited 24 след изтичане на 2 год. договор?
Благодаря предварително?
Има някои неясни за мен неща към плановете на А1 за съществуващи клиенти. Ще съм благодарен ако някой ми ги разясни.
https://www.a1.bg/retentionoffer-jan2021
Искам да подпиша на A1 ONE Unlimited 24 - 28,99 лв.? [петата колона]. Сегашният договор изтича края на Август и е на стойност 29,99 лв. месечно.
- Мога ли да подпиша на този, който е 28.99 лв.? -
- Колко време преди да изтече настоящият може да стане това?
- Какви са стандартните условия на тези договори за съществуващи клиенти? В смисъл на колко от 28,99 лв. ще се вдига таксата на A1 ONE Unlimited 24 след изтичане на 2 год. договор?
Благодаря предварително?
Тази цена ти е за първите три месеца:
-три месеца безплатен период за нет протект, след това 1лв промо цена( можеш да го спреш през моя А1)
-една година А1 Wallet, след това 1лв( спира се по телефона или с молба в офис)
-28,99 или 27,99(с отстъпката, ако плащаш през Моят А1) е с телевизията до юли месец( 4лв промо, след юли 5лв, без телевизия е 24,99 или 23,99), това е за 24 месеца
-след 24 месеца стандартната такса ще я пише на договора(към 5лв беше някъде разликата, нагоре разбира се), както минути и интернет
Можеш да търсиш офертата като влезеш в последните три месеца на сегашния договор, но трябва да си много настоятелен, защото винаги предлагат оферта на по-висока такса от сегашната ти!
-три месеца безплатен период за нет протект, след това 1лв промо цена( можеш да го спреш през моя А1)
-28,99 или 27,99(с отстъпката, ако плащаш през Моят А1) е с телевизията до юли месец( 4лв промо, след юли 5лв, без телевизия е 24,99 или 23,99), това е за 24 месеца
-след 24 месеца стандартната такса ще я пише на договора(към 5лв беше някъде разликата, нагоре разбира се), както минути и интернет
Можеш да търсиш офертата като влезеш в последните три месеца на сегашния договор, но трябва да си много настоятелен, защото винаги предлагат оферта на по-висока такса от сегашната ти!
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Вече не намаляват ли мегабайтите? Аз преди година - две като ходих в офиса ми казаха, че 30-левовата след изтичане ставала всъщност 27, но с 5ГБ...отсвирих ги на секундата.pecaata написа: ↑01 фев 2021, 07:24Тази цена ти е за първите три месеца:
При мен си пише в стандартните условия, след изтичане на договора, се вдига само абонамента и няма промо мегабайти. В случая тези, които са в удебелено черно си остават.
Тъй като нашите са на БОБ 2,90лв, но се скапа пластиката.
В момента кой е на-евтиният план на който и да е оператор?
В момента кой е на-евтиният план на който и да е оператор?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Според мен - предплатените Viva free е най-изгоден заместител на БОБ, но не знам дали могат да се прехвърлят номера към него, или върви само с нови карти/номера.
Иначе ако говорим за А1, ето ги най-евтините:
https://www.a1.bg/retentionoffer-dec2020one