Благодаря ти колега за отговора.Netmastera написа: ↑02 фев 2021, 18:07БОБ никога не е бил оператор. Всички договори са сключени от името на Мобилтел, мтел, А1 или там както е официалното юридическо име на А1. Така че съвсем спокойно може да се оплачеш от А1, защото договорът е сключен с тях.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
След като предлагат услуга са длъжни да я поддържат. И може да си сигурен , че докато ти взимат парите си пускат и отчети и клиентите си декларират и логове са длъжни да пазят 1 година.
Здравейте,
Въпросът ми не е за темата, но не намирам подходящата, а не мога да пусна нова.
Днес ми звъннаха за преподписване на А1 Xplore TV, но договорът ми изтича 11.2021г. Предлагат ми същите условия и допълнителен пакет със спортни канали. В момента ползвам план с 200+ канали и 3 приемника за 22.38лв при новмална цена 36лв /мисля толкова беше/.
На мен не ми трябват допълнителни пакети и мисля, че ще склонят.
На някой случвало ли му се е да звънят за преподписване 9 Месеца по-рано? Може да звучи налудничаво, но си мисля, че се опитват да ме вържат/МОЖЕ БИ НЕ САМО Мен/ тъй като очакват намаление на цени или реална конкуренция или знае ли човек?
Днес ми звъннаха за преподписване на А1 Xplore TV, но договорът ми изтича 11.2021г. Предлагат ми същите условия и допълнителен пакет със спортни канали. В момента ползвам план с 200+ канали и 3 приемника за 22.38лв при новмална цена 36лв /мисля толкова беше/.
На някой случвало ли му се е да звънят за преподписване 9 Месеца по-рано? Може да звучи налудничаво, но си мисля, че се опитват да ме вържат/МОЖЕ БИ НЕ САМО Мен/ тъй като очакват намаление на цени или реална конкуренция или знае ли човек?
Мен вече за мобилен план два пъти така ми намазаха ските. По-рано преподписвам взимам си устройство и хоп на следващият или след 2-3 дни устройството е с намаление. Тези допълнителни пакети дето се опитват да ти пробутат да не са някакво условие примерно първите 12 месеца без такса и после айде....polax написа: ↑04 фев 2021, 19:31Здравейте,
И на нас звъняха от А1(последните месеци на 2020),много по-рано от 3 месечното изтичане на договора,предлагаха по-високи планове за интернет и мобилен план.Като ги отрязахме,понеже ни устройват тези условия предложиха преподписване и преподписахме(понеже ставаха по-лоши условията).Само една искаше да качи с лев таксата задъжително и я отрязахме,че договора изтича декември 2021 и беше нахална.Така че няма уловка,масова практика е да звънят почти година по-рано от изтичането на договора,ако искаш питай можеш ли да преподпишеш на досегашните условия и ако се навият на това,пращат договор по куриер за удължаване с 24месеца и си спокоен.За по-ниски цени засега забрави.Иначе гледат да пробутат по-висок план по принцип и ако се не съгласят на преподписване им откажи
Последна промяна от osil на 04 фев 2021, 20:15, променено общо 1 път.
Това е за другата тема, но преди около седмица ми се обадиха от А1 за фиксираната услуга, като директно ми предложиха анекс, за да продължа условията по досегашният си договор. А той изтичаше лятото - юни.
Samsung GALAXY S22 Ultra
И на мен ми звъня някакъв, юни ми изтича договора, за домашен интернет 200/120 мб, но не ми предложи нищо конкретно, същите условия, питам го такива условия няма, Ами идете в офис , тази тарифа беше за 29 лв. Тогава , сега за тези пари предлагат 1000 Мб.
Аз го обвръзвам с продажбата на виваком и евентуалната реална конкуренция, но щом и на Вас са звъняли още миналата година, явно не е това. Мен ме устройва сегашната цена. Ще видим др седм като се обади отново.osil написа: ↑04 фев 2021, 20:07И на нас звъняха от А1(последните месеци на 2020),много по-рано от 3 месечното изтичане на договора,предлагаха по-високи планове за интернет и мобилен план.Като ги отрязахме,понеже ни устройват тези условия предложиха преподписване и преподписахме(понеже ставаха по-лоши условията).Само една искаше да качи с лев таксата задъжително и я отрязахме,че договора изтича декември 2021 и беше нахална.Така че няма уловка,масова практика е да звънят почти година по-рано от изтичането на договора,ако искаш питай можеш ли да преподпишеш на досегашните условия и ако се навият на това,пращат договор по куриер за удължаване с 24месеца и си спокоен.За по-ниски цени засега забрави.Иначе гледат да пробутат по-висок план по принцип и ако се не съгласят на преподписване им откажи
А1 категорично отказват да ме преподпишат на 12+2+2 за 18лв , който ползвам от 6 години. какви са им механизмите да ми променят договора като изтече? това, което пише в последния му Анекс е, че след изтичането му условията остават същите, и той е вече безсрочен.
Но какви вратички имат в общите условия да ми променят условията по договора и да ми вдигнат месечната такса например?
не искам устройство, а да продължа да ползвам само текущите си условия
Но какви вратички имат в общите условия да ми променят условията по договора и да ми вдигнат месечната такса например?
не искам устройство, а да продължа да ползвам само текущите си условия
Понякога много се запичат тия. Не мога да разбера от какво точно зависи. Примерно аз трябваше да преподпиша стационарния нет 75мбит на 13лв вместо на 12. Запекоха се гадовете и тва е...