Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Нещо са те прецакали, в момента за 13лв предлагат 100мбит.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Толкова е само с телевизия, като гледам. И аз скоро преподписах на 13/75. (Нямам ТВ).
Хубавото е, че условията са постоянни, така че въобще не смятам да вдигам с по 1-2 лв всеки път като понаближи изтичане.
Знам, че ме прецакаха. Затова го дадох за пример. Това беше пролетта и един приятел точно си беше преподписал договора за 12лв/75мбита. На мен ми казаха не може да го рестартираш за още 2 години трябва да е 14лв. Направо полудях... след това 5 дни преди да изтече договора вече отивам да преподписвам и ми викат ок - 13лв
Не е само с телевизия.Много зависи на какви условия си досега,в края на миналата година преподписах 6лв-50мб,а сестра ми в началото на тази 8лв-75 мб преподписа без проблем(иначе качваха и на двамата таксите,на нея с около 50процента).И двамата нямаме телевизия.Така че зависи какъв ти е плана и за какво се спазарите.Разбира се намаляване на досегашната такса е изключено
Ама къде ходите да преподписвате, звъниш на *88, свързваш се с оператор, казваш му какъв ти е случая и че искаш да направиш ресет и си готов.
Януари, колега подписа нов договор с А1, за 100мбит за 13лв. Нито е хванал промоция, нито са му давали оферта, просто това предлагат А1 официално в момента.
Януари, колега подписа нов договор с А1, за 100мбит за 13лв. Нито е хванал промоция, нито са му давали оферта, просто това предлагат А1 официално в момента.
Всички преподписвания (ресет на договори) мои и на роднини са през *88,така е най-лесно,наистина
Потвърждавам и аз. Най-добре при преподписване на договор абонатите да се свързват с отдел лоялни клиенти на *88. Не се занимавайте със служителите в магазините.
Впрочем може би ще звучи като реклама, но А1 имат най-добрите планове за задържане на клиенти при плановете, където минутите не са неограничени. Единствено те имат неограничени минути към 5 номера от А1. Това е много полезно за хората, чиито разговори са основно към няколко номера от А1.
Впрочем може би ще звучи като реклама, но А1 имат най-добрите планове за задържане на клиенти при плановете, където минутите не са неограничени. Единствено те имат неограничени минути към 5 номера от А1. Това е много полезно за хората, чиито разговори са основно към няколко номера от А1.
Хора, не съм толкова зле. По телефона 3 пъти ми отказаха ресет да ми направят и казаха 14лв ако щеш... Уцелил съм някакъв такъв период - февруари миналата година беше. Мислих няколко седмици дали да се махам от тях и накрая реших да не се занимавам и отидох в магазин да преподпиша и там някак си се появи магическата цена от 13лв...
Никой не казва това,имаше хора които пишеха тук че искат да им вдигнат с 9лв плана им дадат по-малко МБ,че им бил стар плана и това по телефон през лоялни клиенти и отказваха други оферти да дадат.Ние засега с 4 мобилни и 3 интернет договора нямахме проблем за преподписване,но има всякакви случаи.Каквото си могъл си направил,бъди доволен,сега са тегави нещата с операторите.А и това че не се вдига после цената е добре,може да си останеш на безсрочен.При нас всички планове са промоционални ...Ще видим след 2 години какво ще е
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Аз преди месец си подновявах договора към Виваком,който беше 100 мин-100 Мб за 6.99 лв комбинация с мобилен интернет за вилата Мобих 60 000 Мб,който беше пък за 11.99.Спрях мобилния и по телефона ме предупреждаваха,че само договора за минутите и 100 Мб ще скочи на 10.99.Но в офис ми го преподписаха пак за 6.99 и за 1 лв неограничени към Виваком след изчерпване на 100-те минути.osil написа: ↑12 фев 2021, 13:34Никой не казва това,имаше хора които пишеха тук че искат да им вдигнат с 9лв плана им дадат по-малко МБ,че им бил стар плана и това по телефон през лоялни клиенти и отказваха други оферти да дадат.Ние засега с 4 мобилни и 3 интернет договора нямахме проблем за преподписване,но има всякакви случаи.Каквото си могъл си направил,бъди доволен,сега са тегави нещата с операторите.А и това че не се вдига после цената е добре,може да си останеш на безсрочен.При нас всички планове са промоционални ...Ще видим след 2 години какво ще е