Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Само да вметна, Виваком са пуснали неограничени минути и неограничени мб до 50мбита/с за 35лв, което е доста прилична оферта за хора, които активно ползват мобилен итнернет. поне при мен обезсмисля бисквитката. Скоростта е повече от достатъчна за нуждите ми.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Гледам, че в момента А1 са махнали плановете за съществуващи клиенти. Явно подготвят някакви промени и те.
Подготвят А1 един гол ...писах им и те ни вопъл ни стон.... нямат далавера от планове като виваком същото важи и за теленор
Нали не очакваш да ти кажат какви бъдещи планове ще пуснат?
-
Едва ли имат сметка да почнат да си губят точно клиентите, плащащи 35-50 лв, а и от плащащите по-малко ще започнат да се прехвърлят. Поне за настоящи клиенти има голям шанс да измислят нещо такова, друг е въпросът дали няма да има мизерии (Да важи само в 5Г мрежата или пък да стават драстично по-дървени условията след изтичане. Тогава, поне при мен, няма шанс да им мине номерът. Бих допуснал като компромис само ако са по-ниски скоростите).
Интернета те не го плащат на трафик, така че неограничени скорости няма да им бръкнат с нищо (Неслучайно домашния го дават за по 10-15 лв) в джоба, а напротив - както казвах по-горе, сега много хора плащаме малко, защото просто и за повече не се предлага нищо смислено.
Последна промяна от defierofodds на 16 фев 2021, 21:22, променено общо 2 пъти.
Ако Теленор не предложи нещо подобно към нова година се местя към Виваком,не ползвам повече от 20 GB на месец,но мисълта,че съм ограничен ме дразни.
Днес ми звъняха от А1 да предлагат плана за 16,99:
Неограничени разговори в БГ
3500 МБ
24 месеца промоционални условия, след това:
750 мин и 1000 МБ за 20,99 лв.
Мисля че се води A1 ONE Unlimited 16
Неограничени разговори в БГ
3500 МБ
24 месеца промоционални условия, след това:
750 мин и 1000 МБ за 20,99 лв.
Мисля че се води A1 ONE Unlimited 16
-
- Регистриран: 07 яну 2021, 09:19
Аз имам договор ,който изтича след по-малко от месец към Теленор и ще изчакам да видя дали ще се местя към Виваком или ще си оставам към Теленор, защото съм си доволен от тях и затова се надявам до тогава да склонят да пуснат подобни оферти!
-
Според мен няма никакъв шанс да пуснат, като гледам Теленор навсякъде са с еднаква политика и подобни планове. Пробутват пакети трафик към дестинации като тук. Поне сръбския.championsleague написа: ↑17 фев 2021, 22:32Аз имам договор ,който изтича след по-малко от месец към Теленор и ще изчакам да видя дали ще се местя към Виваком или ще си оставам към Теленор, защото съм си доволен от тях и затова се надявам до тогава да склонят да пуснат подобни оферти!
Да ама w https://telenor.se виждам це има отодавна неограничени. Даже има минути към US i roaming там.