Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 20 апр 2012, 02:06
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Вчера приех договор на Теленор:
21,99лв, след края ще е на редовни 24.99
неограничени в БГ
100мин в ЕС
8гб(БГ+ЕС)
+10гб+10гб трафик
+1 позиция за 12месеца
П.П.
Договора ми изтичаше след 3 месеца и беше 20.99лв и след края щеше да е на редовни 24.99
неограничени в БГ
100мин в ЕС
8гб(БГ+ЕС)
+10гб+10гб трафик
+1 позиция за 12месеца
П.П.
Договора ми изтичаше след 3 месеца и беше 20.99лв и след края щеше да е на редовни 24.99
pixel 5
Това е пълен майтап , не знам как се съгласявате с по лоши условия от старият ви план.Вчера приех договор на Теленор:
неограничени в БГ
100мин в ЕС
8гб(БГ+ЕС)
+10гб+10гб трафик
+1 позиция за 12месеца
Не обичам да давам акъл, ама по-добре да се беше прехвърлил към Виваком.vladivladev написа: ↑18 мар 2021, 15:37Вчера приех договор на Теленор:
неограничени в БГ
100мин в ЕС
8гб(БГ+ЕС)
+10гб+10гб трафик
+1 позиция за 12месеца
П.П.
И кое е по-лошото, че ще плаща с едно левче повече ли? Аз специално съм към Виваком и никъде не мога да преподпиша на старите условия по моя договор: 21 лева - неограничени минути и 15 гб. Трябва да избирам между предложения като всички са с по-скъпи такси, а Unlimited са с гигабайти които са ми излишни. Единствения вариант е да мина на такса 24 лева с 12 гигабайта.
Няма как след 2 години да плащаш същите пари и да получаваш същото или повече.. И на теб да ти предложат след 2 години заплатата, която получаваш сега, няма да се съгласиш..
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Ами нормалните хора поне малко знаят какво е инфлация и стойност на парите и виждат реално как стоят нещата.
Не е трудно
Не е трудно
-
Допреди няколко години операторите "ненормални" ли бяха, че можеше да си ползваш с години даден план, без да се налага да преподписваш? На кое има инфлация, на интернет-капацитета ли? Ами домашният интернет защо тогава поевтинява, вместо да поскъпва?
И защо ако подпишеш дори на 50-левов план, пак те цакат с мизерни условия след изтичане? След 2 години 50 лв ще са недостатъчно пари от абонат ли? И защо минималните такси за новеи абонати толкова години не са се променили, след като инфлацията е такъв фактор?
Истински нормалните хора знаят, че имат срещу себе си алчни измамници и не се опитват да ги оправдават.
defierofodds, а ти какво предлагаш, да се откажем от мобилните телефони ли? Интересно е да споделиш при теб как се развива ситуацията. След като ти изтече договора как процедираш?
-
Досега винаги съм намирал начин да ползвам договори с достатъчно приемливи условия и след изтичане (В това число БОБ, предплатени и т.н.). Както примерно и теленорския дейта план с 25ГБ за 16.99, където условията се запазваха и след изтичане (Според Радко явно са луди да предложат такъв план). Сега минах на Unlimited 50, където само 4 лв по-висока такса след изтичане и запазване на всички останали условия също са крайно справедливи условия и не смятам да преподписвам.
Същото и с домашния интернет. Преподписах към А1, където условията се запазват и след изтичане, и там също не смятам да преподписвам дълги години, освен ако просто не започне да не ми стига скоростта, а не защото операторът ми е извил ръцете с мизерни условия. Ако всички бяха като мен, щеше да има в пъти по-добри условия и при 3-те оператора. Но явно на много хора изобщо не им пука за добри/справедливи условия и си ги кефи да ги правят редовно на маймуни.
Личи си и по политическите нагласи (Ако има поне капчица истина в социологическите проучвания).