Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от velnsl » 09 апр 2016, 17:33

Днес влизах да си взема една карта "Колю".
Като разбраха, че нямам карта и абонамент при тях ме офертираха за 1500 минути и 1,5ГБ на максимална за 11 лв.
За момента съм пас.

mobiletechnology™
Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от mobiletechnology™ » 09 апр 2016, 17:48

Ти ли си пас или те ?
Всички пишещи в тази тема сте пас за договорите, дори на левче да ви оферират оставате пас и започвам да мисля че операторите са пас а не вие. Всички вземате карти за баби,дядовци майки и бащи а се оказва че вие ги ползвате.
Всички имате собствен бизнес и ползвате всички преференциални оферти за военни,за фирми и извънземни пък се оказва че сте на ваучер. Помниш ли че ми изпраща имейл с плана който ползваш от мтела с всичко неограничено ?
Евала добър си.

andreev0606
Регистриран: 04 мар 2015, 17:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от andreev0606 » 09 апр 2016, 18:29

Ха ха ха много си прав.:D:D:D И телефони от 5000 лева.:D

mobiletechnology™

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от mobiletechnology™ » 09 апр 2016, 18:36

Телефони от 5000 лева с предплатените им карти са безполезни но стига да са на лизинг вземат ги веднага.

qwertyuiop99
Регистриран: 09 апр 2016, 15:50

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от qwertyuiop99 » 09 апр 2016, 19:08

Като чета к'во ви предлагат като уж "специални оферти" се чудя вие ли сте нещастници или аз съм късметлия...
Миналата година жената поднови договора за телефона си след оферта "50% отстъпка от тарифа по избор + ЛГ Г3 за 200лв. в кеш"- това и днес е изгодно...
Аз поднових есента договора за мобилен нет при оферта "30% отстъпка от тарифата ми + удвоени МВ + подарък евтин таблет"- таблета бързо загина в неравен бой с 2 хлапета :D
Сега ще подновявам моя договор за телефона и вече ме офертираха с "50% отстъпка от тарифа по избор + поне 35% отстъпка от цената на телефон при плащане в брой"- сега чакам официалното пристигане на Moto X play и цените и, но вероятно ще ми струва под 300лв.

mobiletechnology™

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от mobiletechnology™ » 09 апр 2016, 19:14

[Quote]удвоени МВ[/Quote] Това ми звучи убидно !
[Quote]Аз поднових есента договора за мобилен нет при оферта "30% отстъпка от тарифата ми + удвоени МВ + подарък евтин таблет"[/Quote] Това ми звучи като една стара оферта на Виваком (безплатен принтер да си разпечатваш фактурите).

Хубаво си го написал колега но се обръщаш с тази смехотворна оферта към неправилния човек, аз ползвам всичко неограничено (национални разговори, смс-и и мобилен интернет на бърза скорост) в буквалния смисъл на думата неограничено каквото и да рече това. Без включени пакети(минути и мегабайти) и никога повече няма да преподпиша, договорът ми е от 7-8 месеца безсрочен ако се сещаш какво искам да ти кажа. Оставям на вас честта да гоните ограничените оферти и да им се радвате.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от velnsl » 10 апр 2016, 08:54

[Quote]Всички имате собствен бизнес и ползвате всички преференциални оферти за военни,за фирми и извънземни пък се оказва че сте на ваучер. Помниш ли че ми изпраща имейл с плана който ползваш от мтела с всичко неограничено ?[/Quote]
Пишеш без да знаеш ситуацията реално. Мейл да съм ти пращал наистина не помня.
Тоя номер ще ми е вече четвърти. Взех го САМО за проба за телефона щото в БОБ не получавам това, което искам(релно всичките ми карти на на "любимата" ми компания - Мтел. В отделни теми съм писал кая за какво и що намери си - гледам ме следиш). Трябваше ми карта на друг оператор просто и кратко. Договор ли да подпиша? Сигурно и без това ще е на боклука след някой друг ден.
Далеч съм от идеята да го ползвам - 20 часа след като съм го закупил още номера не знам.
Имам и военна карта от малко над месец - ползвам я само за нет(вмесо стационарен)... по лични съображения и много много рядко за разговори 2-3 пъти основно с чужбина. Не съм плащал различно от таксата. Не, не съм бизнесмен.
Така, че моля без излишни заключения за непознати ситуации и хора.
Нито ме познавам, нито знаеш какво става около мен
Ама кво ли ти обяснявам ти знаеш всичко.
Както вече писах неведнъж никога не съм взимал телефон от оператор за сега. Нямам планове и скоро да взема.
А относно Виваком АЗ СЪМ ПАС, а не те.
А телефонът ми е ЛГ г2 мини на една година, купен нов. Повече от 300лв за телефон според е прекалено скъпо. Мога да ги дам, но ми се струват неразумна цена за какъвто и да е телефон. Мисля да го ползвам живот и здраве още няколко години - докато не се скапа няма смяна. Просто не искам да бъда част от това консуматорско общество, там където е възможно.
А и толкова ли е лошо, човек да не иска договор с оператор?

qwertyuiop99

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от qwertyuiop99 » 10 апр 2016, 09:36

Не знам що предното е излязло като отговор към теб :|

Сега обаче ми е интересно що реши, че двойните МВ са обидна оферта? Дори и без да ми ги удвояват получавах повече от необходимото ми, сега са още повече- това, че са ограничени на мижавата цифричка от 70ГБ не бих го счел за проблем. Пък и като извадих 30% от нормалните 20лв. такса още по-трудно се обиждам от подобна оферта... Можех да взема и Сони Z3 таблет за 130лв., но просто не ми трябва- щеше да живее 3 дни повече, а и си имам по-хубав...

[Quote]... аз ползвам всичко неограничено ..... никога повече няма да преподпиша, договорът ми е от 7-8 месеца безсрочен...
[/Quote]
И си мислиш, че понеже от 7-8 месеца всичко ти е неограничено си на далавера? Аз още от 2012г. за телефона ползвам 10 000мин. и 20ГБ нет в страната + 2000мин. и 5ГБ нет в роуминг месечно... И от тея услуги в роуминг си ползвам поне 3ГБ нет и 6-700 минути всеки месец - нека ми е гадно с "ограничените" услуги и ужасните 22лв. месечна такса... Жената ползва сега 5000мин. и 10ГБ нет, без услуги в роуминг и плаща гнусните 10лв. месечно...

Пак казвам, че или вие сте нещастници с мижавите "скрити" тарифи дето ви предлагат и оператора ви шиба много яко, или аз съм късметлия... Но понеже познавам не малко хора които ползват по-готини и от моите оферти явно вие нямате късмет и масово се пробутват някакви мижави бонусчета за лоялни клиенти или пренесени номера. И докато им се радвате ще ви шибат още по-яко...

palaspurino
Регистриран: 06 мар 2016, 14:45

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от palaspurino » 10 апр 2016, 09:49

[Quote]И си мислиш, че понеже от 7-8 месеца всичко ти е неограничено си на далавера?[/Quote]
Не човек не си прочел преди да пишеш.
Ето цитат на това което не си прочел:
[Quote]договорът ми е от 7-8 месеца безсрочен ако се сещаш какво искам да ти кажа.[/Quote]

А това което си написал е направо национална черта и гордост за българина:
[Quote]Жената ползва сега 5000мин. и 10ГБ нет, без услуги в роуминг и плаща гнусните 10лв. месечно[/Quote]
Десет лева ако плащам за нещо бих се срамувал да го напиша защото за десет лева това което ползваш не си покрива себестойността. Демек на харизан кон зъбите не се гледат.

qwertyuiop99

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от qwertyuiop99 » 10 апр 2016, 10:03

[Quote]Десет лева ако плащам за нещо бих се срамувал да го напиша защото за десет лева това което ползваш не си покрива себестойността. Демек на харизан кон зъбите не се гледат.[/Quote]

Чакам доказателство във вид на фактура от моб. оператор (мтел, теленор или виваком) издадена на физ. лице в която получаваш повече услуги за по-малко пари.

Отговори