Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 18 мар 2021, 21:19
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
STE1 фукаш се с флагман, а се стискаш за тарифния план, типично по български.Аз имам телефон от 500лв, и съм доволна от плана си със 2000 минути и 4,5ГБ за 32лв.За това има различни планове, за всеки според нуждите
На мен ми предлагат същото за 18.99 лв, а след изтичането пак става 24.99лв.vladivladev написа: ↑18 мар 2021, 15:37Вчера приех договор на Теленор:
21,99лв, след края ще е на редовни 24.99
неограничени в БГ
100мин в ЕС
8гб(БГ+ЕС)
+10гб+10гб трафик
+1 позиция за 12месеца
П.П.
Договора ми изтичаше след 3 месеца и беше 20.99лв и след края щеше да е на редовни 24.99
В момента съм на 8.99 лв такса промоционално и след 3 месеца като изтече договорът ми ще стане 13.99лв
Явно е стандартна офертата просто я предлагат на различни пари
От А1 ми предложиха план за преподписване - Special 50 - неограничени минути и интернет за 34.99
Някой успял ли е да свали цената на този план? Струва ми се скъпо..
Някой успял ли е да свали цената на този план? Струва ми се скъпо..
Там лошото е , че ако е като предишния техен неограничен план цената след изтичане става 45лв и това о остави аама скоростта пада от 50 на 5 Мбит-а
A1 Special няма комбиниране и цената абсолютно отказват да я свалят, поне при мен (оставям им около 100лв/мес общо за мобилни, интернет и телевизия).
Ако си платиш онлайн имаш 1лв отстъпка и това е.
Ако си платиш онлайн имаш 1лв отстъпка и това е.
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Повече от 30лв не си заслужава за този план на А1, имайки в предвид актуалните условия на Unlimited плановете на Виваком и Теленор, които предоставят разнообразни допълнителни услуги, минути за международни разговори, SMS/MMS или опции за изгодни допълнителни пакети, на цени от 32-37лв/месец.
Т.е., актуално А1 са най-скъпи в този сегмент. Опитай се да се договориш с тях на 30лв, ако не желаят, договори се с друг оператор за изгоден Unlimited пакет
Последна промяна от alexandrov1 на 23 мар 2021, 09:31, променено общо 1 път.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
То цената за 2-те години няма накъде да се сваля като за неоиграничен план и тук са прави, обаче не трябва да се правят на ударени за условията след изтичане. Но то и това с смс-ите е проблем, и цената към 07000...общо взето е безсмислено да се преговаря. Както каза колегата по-горе, все ще е по-зле от вивакомския вариант. Ако беше едно нещо, човек да опита, но при толкова много недостатъци, и аз лично само ги информирах какво не ме кефи и защо се местя към Вива.
Вчера бях в А1 и директно поисках този план. Без увъртания ми казаха да става няма проблем. Цена 35лв. За 30лв трябва да имаш стационарна услуга. И като ми каза мога да ви предложа в комбинация Нетбокс и ще плащате общо 40лв бях ъъъ ко. Защо ми е Нетбокс? Ами ще имате неограничен интернет 100ГБ на максимална скорост навсякъде. Е аз ще го имам на мобилната карта амииии да. И излезнах от офиса. Вивата предлагат стандартно от списанието за пренос. Офффф май ще трябва да си оставам на Теленор.
Ако реша да се прехвърля към Виваком, как мога да прекратя договора с А1? Той така или иначе изтича на 27ми този месец