Именно, просто през 3Г нещо куца в качеството на моменти, без значение към кой оператор се звъни. Всъщност последно като ми звъняха през месинджър и се изненадах от кристалното качество на звука - доста по-добре и в сравнение с VoLTE към абонат на А1 без VoLTE..Maxthon написа: ↑15 юли 2021, 13:50Говорителя не е продънен. Просто възпроизвежда това, което пристига от отсрещната страна.defierofodds написа: ↑15 юли 2021, 11:56При мен На Вива на 3Г понякога разговорите звучат дрънчащо към А1 (За Теленор не знам), все едно говорителят е продънен, докато при VoLTE не се наблюдава такъв ефект никога.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
LyuboslavS написа: ↑14 юли 2021, 13:49Еее, неограничени минути + неограничени МБ за 26 лв е супер оферта. А ако са дали и 5G за целия период, ще е още по добре ))ivobel721 написа: ↑14 юли 2021, 12:0830 Mbit/sLyuboslavS написа: ↑14 юли 2021, 11:46
Сега погледнах в сайта на А1 и не виждам да имат такъв план - Unlimited 30? Имат един който е Unlimited 32,99.
Но всъщност по важното е, какво включва този план, който ти предлагат за 26 лв.?
Това има предвид под Unlimited 30
Всъщност какво означава Достъп до 5G мрежата на А1 България, промоционален за първите 3 месечни периода на фактуриране от срока на 24 мес. абонамент за One плановете? Че след първите 3 месеца няма да има достъп до 5G или ще е платен или ще е на ограничена скорост?
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Генерално, за качествена телефония, в България, май Теленор е без аналог, предлагайки широко разпространено volte, почти при всички предлагани от оператора телефони.
Относно 5G достъпа до мрежата, хубаво е да го има вкл. в тарифния план, не толкова заради скоростите на интернет, а заради пълния приоритетен достъп до мрежата на оператора, без значение кой е той.
Лимитирането на новия стандарт за даден клиент, малко или много, особено в близко бъдеще, означава лимитиране на качествения достъп до мрежата, независимо дали е SA или NSA.
5G развитието не е безплатно за операторите, затова е нормално да има и своята поносима цена за клиентите
Относно 5G достъпа до мрежата, хубаво е да го има вкл. в тарифния план, не толкова заради скоростите на интернет, а заради пълния приоритетен достъп до мрежата на оператора, без значение кой е той.
Лимитирането на новия стандарт за даден клиент, малко или много, особено в близко бъдеще, означава лимитиране на качествения достъп до мрежата, независимо дали е SA или NSA.
5G развитието не е безплатно за операторите, затова е нормално да има и своята поносима цена за клиентите
Нещо от Vivacom до 20-на лв неограничени + 10-на GB има ли ?
Или от Теленор, с прехвърляне.
Или от Теленор, с прехвърляне.
Теленор... 32.99 лв неограничен интернет и минути. 2 дигитални услуги важащи 24 месеца.
Да, сега минах през офиса. Май е само това , което си заслужава при пренос на номер .
Казаха , цитирам "след около година, като станете лоялен клиент може да намалим таксата 10-на лв ". Което ми се струва невероятно... По-скоро невероятна лъжа.
50 мегабита
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
На мен това ми предлагат специално.В момента съм на Smart М и остават 3 месеца
Smart L 17.99 лв./мес. стандартна 26.99 лв./мес.
Неограничени
минути за разговори в България и роуминг в ЕС
i
150
минути за межд. разговори към моб. и фикс. мрежи в ЕС
i
6 000
MB на макс. скорост в България и роуминг в ЕС
i
8 300
MB без допълнителна такса в роуминг в ЕС
i