НеMaDV написа:Здравейте, искам да попитам някой дали е запознат А1 предлагат ли плана unlimited 35лв. от април месец при пренос от друг оператор.
Sent from my iPhone using Tapatalk
НеMaDV написа:Здравейте, искам да попитам някой дали е запознат А1 предлагат ли плана unlimited 35лв. от април месец при пренос от друг оператор.
От време на време отварят прозорец за оферти при прехвърляне на номер, но по принцип са си стиснали ръцете и 3 оператора и няма нищо специално през по-голямата част от годината.nmnikolov написа: ↑02 авг 2021, 17:27Тъй ли? Ми аз как тогава подписах май месец на A1 unlimited, като си прехвърлих номера от Теленор към А1 и ми направиха и 5лв. допълнителна отстъпка? В момента с онлайн плащаше ми излиза 28лв. на месец за плана им, който сега всички съжаляват, че не са подписали на него.
Защото ме интересува реалния опит на хора, които са го правили. Иначе, да питал съм - цитират написаното на сайта: можеш да преподпишеш на същия или на по-висок. Обикновено, гледат да ти набутат по-скъп план, както е известно.
Може да преподпишеш винаги стига да е минал един месец ( 30 дни ) от предишния договор. И трябва да ти е на същата или по висока цена. Ако е на същата се плаща 10 или 20 лв, че преподписваш на същата цена. Излизат също така промоционалните в интернет един месец след като си преподписал. Аз така направих.AgentOrange написа: ↑12 авг 2021, 00:56Теленор предлагат при пренос от друг оператор за 29.99 плана с неограничения нет и минути, който е със стандартна цена 36.99 лева. Ако подпиша сега и след 1-2 месеца реша да взема телефон, ще ми разрешат ли да преподпиша на същите параметри и цена или ще ме карат да преподписвам на по-висока цена?
На мен ми предлагат това в момента през My VIVACOMaco2727 написа: ↑13 авг 2021, 01:44От днес. Smart M 2018-Неограничени Национални | 100 към ЕС | 10000 MB | TV GO (10 лв. на мес. за 24 мес. + 10 000 MB за 3 мес.)-21.99лв. Преподписване през My VIVACOM. В офис не съм ходил.Там със сигурност няма да ми предложат този пакет и щяха да вдигнат два лева.