Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Това за мен е супер оферта
на мен за преподписване само 12000мб
егати има наши ваши
на мен за преподписване само 12000мб
егати има наши ваши
Сега видях че това е само трафик ,без телефония
Има ли някакъв скрит план на Теленор за преминаване от предплатена.
Майка ми ползва една предплатена и ползваше пакет по 500 минути към Теленор за 5.99, сега гледам вдигнали на 6.99.
То за 8.99 дават по 150 национални.
Няма ли нещо подобно на абонамент, че всеки месец трябва да праща SMS-и за пакети пък недовижда вече? Гледам официално най-евтиния абонамент е 13.99.
Майка ми ползва една предплатена и ползваше пакет по 500 минути към Теленор за 5.99, сега гледам вдигнали на 6.99.
То за 8.99 дават по 150 национални.
Няма ли нещо подобно на абонамент, че всеки месец трябва да праща SMS-и за пакети пък недовижда вече? Гледам официално най-евтиния абонамент е 13.99.
Имат за 7.90 лв 1000 към Теленор и 100 към останалите. Попитай ги в офис трябва да ти го предложат
Привет!
От 20на години съм абонат на Мтел, но винаги са успявали с условия да ме задържат, въпреки множество ядове. Е, днес им беше бенефиса..
Можете ли да ме посъветвате към кой оператор и план да се ориентирам? Потребявам малко минути и 15-20гб интернет.
Благодаря предварително!
От 20на години съм абонат на Мтел, но винаги са успявали с условия да ме задържат, въпреки множество ядове. Е, днес им беше бенефиса..
Можете ли да ме посъветвате към кой оператор и план да се ориентирам? Потребявам малко минути и 15-20гб интернет.
Благодаря предварително!
На какъв план беше досега и какво ти предложиха? И при другите положението не е розово...
Аз просто се изнервих доста! Телефонът ми е спрян от няколко дни, нищо че съм си приложил картата за автоматични плащания, да си 'дърпат', когато ми излезе фактура, в приложението им. Имали проблеми с безкасовите плащания. Единствен вариант бил да се плати в офис. Под карантина съм. Изтича ми. Отивам. Сервират ми, че имам и начислена такса за пресрочено плащане, която ако откажа да платя - нямало да ми пуснат телефона. Черешката беше това, просто.. Попитах - казаха, че договора изтича другия месец; не съм питал за предложения!
Иначе плана е с неограничени минути и 20гб за 20лв
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
За 20лв това е напълно изгодно!
Виж плановете им в сайта и ще се увериш!
Виж плановете им в сайта и ще се увериш!
Нали затова е създадена тази тема..или се бъркам..? Планът ми е вече на 2год и както казах, съм клиент от сума ти време.. Ненормално ли е да разсъждавам, че би трябвало да се развиват и да предлагат добри, преференциални условия на дългогодишните си, редовно плащащи си клиенти, благодарение на които съществуват?
Съветът отгоре е напълно уместен.Плановете стават все по-лоши и скъпи,затова преподписване на стария план е най-добрия вариант за теб.Нито А1,нито другите ще ти предложат нещо по-добро.Единствено хората,които искат неограничен интернет и да плащат суми над 30лв може да са доволни от новите неограничени планове.Останалите преподписваме.